2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736453 بازدید | 44686 پست
سلام دوستان وقت بخیر،خانومای تروتمیز😉من امروزیه دسته گل مصنوعی که نه ساله توکمده😒 روگذاشتم خروجی،چ ...

خسته نباشی 

منم سبد گل بله برونمو میترسم بندازم دور شوهرم ناراحت بشه. الان وسط اتاق ولوه

هی میذارم اینور هی میذارم اونور به امید اینکه خراب بشه و یه بهونه ای بشه برای پرت کردنش 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا یواشکی رفت سطل آشغال

باورتون میشه اینها رو پسرم نگه میداره؟!

هرچیش خراب بشه نگه میداره حتی یه مداد نوکی،تا روز مبادا! از لوازم یدکی خرابه برای اون وسیله ای که تازه خراب شده استفاده کنه حتی یه فنر کوچیک🤯

❌لایک❌
خسته نباشی   منم سبد گل بله برونمو میترسم بندازم دور شوهرم ناراحت بشه. الان وسط اتاق ولوه ...

من گل عروسیم بود😂😂منم میترسیدم بگم،ولی بالاخره گفتم گفت بذاربیرون هردفه کمدومیریزیم تودست وپاست😁شمام کم کم مقدمه بچین☺️

من قبلا خییییییلی کتاب داشتم 

کتابخونه م که پر بود راه به راه هم کتاب میخریدم و جاسازش میکردم هرجایی که بشه 

مستاجریم هستیم 

دیگه نگم براتون که چی میکشیدیم بابت اثاث کشی،از طرفیم بابت خراب شدن کتابهام دلم هزار تیکه میشد.

یه چیزی دیگه هم که خیلی اذیتم میکرد این بود که این کتابها بعد خوندن بلااستفاده میشد و فقط من موظف به گردگیری از اونها بودم...

از یه تاریخی به اینور تصمیم گرفتم که ازشون دل بکنم و بدم بره،حالا یا ببخشم به دوست و آشنا و فامیل کتابخون یا به کتابخونه های شهرم.

این شد که خیییییلی روحم آرامش بیشتری پیدا کرد 

الان سرجمع ۱۲ تا کتاب بیشتر ندارم که باید خونده بشه 

چند روز پیش هم با پسرم رفتیم کتابخونه که نتونستم جلو خودمو بگیرمو ۳تا کتاب امانت گرفتم✌❤

❌لایک❌

دوستان من الان همه ی نقاط خونه پاکسازی شده وخیلی خلوت شده،فقط من یخچال فریزم ازاین پهناست،وفریزردوتاکشوی فوق العاده بزرگ وگودداره،خیلی خیلی جاداره ولی چون کشوهاش بزرگه وگوداصلانمیشه مرتب چیدش،حالامن خیلی کم کم خریدبرای فریزرمیکنم،امابازم کلافه میشم،کسی یخچالش ازمال من هست که قشنگ ومرتب چیده باشدش وعکس بده

دوستان من الان همه ی نقاط خونه پاکسازی شده وخیلی خلوت شده،فقط من یخچال فریزم ازاین پهناست،وفریزردوتا ...

عزیزم ظرف فریزری استفاده کن مرتب تر میشه 

یا اگر میذاری تو پلاستیک بذار تو زیپ کیپ و به صورت عمودی  بچین که محتویاتشون معلوم باشه و راحت بتونی چیزی که میخوای رو پیدا کنی

یه کشوت رو اختصاص بده به سبزی

یکی هم گوشت و...

اگه درش هم جا داره (برا من جای درش خیلی باریکه) چیزایی که حجمشون کمتره مثل سیر  یا پوره گوجه میذارم تو زیپ کیپ و اول میذارم تو یکی از کشوا روی سطح صاف یخ بزنه و بعد میذارش تو در فریزر 

البته فعلا فریزرم تقریبا خالیه  پاکسازیش کردم همه سبزیهامو ریختم دور

من گل عروسیم بود😂😂منم میترسیدم بگم،ولی بالاخره گفتم گفت بذاربیرون هردفه کمدومیریزیم تودست وپاست😁ش ...

قبلا بالای کمددیواری بود اوردمش پایین گفتم اینو میخوام بندازم دور دیدم قیافش یه جوری شد، فکر کردم ناراحت شد

دیگه ننداختم که یه مدت بعد یادش بره!

تو خونه جدید هم نذاشتم بالای کمددیواری. چون بره اونجا دیگه تا سال دیگه میمونه و پایین نمیاد

خودمم انتظار داشتم تو دیوار فروش بره ولی نرفت دیگه کم کم باید باهاش وداع کنم 

هورااا چقد تمیز و مرتب 😍 ادم پر از حس خوب میشه 

اینجا خیلی بهم ریخته بود میترسیدم اصن رنگ کمد ب خودش نگیره😅 ولی بهتر شد 

من ی مینیمالیست بودم ک داشتم ب ماکسیمالیسم تبدیل میشدم ولی با کمک این تاپیک دوباره مینی‌مالیست شدم 🌻

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
عزیزم ظرف فریزری استفاده کن مرتب تر میشه  یا اگر میذاری تو پلاستیک بذار تو زیپ کیپ و به صورت ع ...

مرسی عزیزم،برای ظرف هم واقعانمیدونم چی بگیرم که برای فریزرمناسب باشه،حالاوقت کنم میرم پلاسکوهاروخوب میگردم وظرف های یک دست ویک اندازه تهیه میکنم براش،فقط نمیدونم چراحس میکنم کارکردن باظرف سخت باشه،حالابه نظرم میتونم یکی دوتابخرم اگه باهاشون راحت بودم بعدش یه دستش کنم

مرسی عزیزم،برای ظرف هم واقعانمیدونم چی بگیرم که برای فریزرمناسب باشه،حالاوقت کنم میرم پلاسکوهاروخوب ...

منم ظرف نداشتم تاحالا. از زیپ کیپ خوشم نمیاد. چندتا از دوستان اینجا گفتن ظرف دارن و راضین 

چندصفحه قبل حرفش بود

منم چندروز پیش رفتم فعلا دو تا ظرف فریزری  مارک لیمون خریدم برای بامیه و لوبیا سبزم و خیلی خوشم اومد

حالا برای سبزی خورشتی نمیدونم خوبه یا نه ولی برای این جور چیزا عالیه. فردا هم میخوام دو تا دیگه بخرم

اینا یواشکی رفت سطل آشغال باورتون میشه اینها رو پسرم نگه میداره؟! هرچیش خراب بشه نگه میداره حتی یه ...

شوهر منم توی چیزای بزرگ یا برقی و... اینجوریه

میگم بنداز بره هرموقع قطعه ای احتیاج داشتی میری میخری میگه نه به صرفه نیست، وقتی الان دارمش چرا بعدا برم بابتش پول بدم! 

اینجا خیلی بهم ریخته بود میترسیدم اصن رنگ کمد ب خودش نگیره😅 ولی بهتر شد  من ی مینیمالیست بودم ...

خداروشکر پس منتظر عکسای بیشتر هستیم😍

یکی هم منو هل بده که بالاخره برم سمت مرتب کردن کمددیواری 🙈

خداروشکر پس منتظر عکسای بیشتر هستیم😍 یکی هم منو هل بده که بالاخره برم سمت مرتب کردن کمددیواری 🙈

ب حس خوب بعدش فک کن و آرامشت میری کم کم 😁

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒