2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736972 بازدید | 44690 پست
انباری خونمون رو خیلی دوست دادم اینجوری قفسه بندیشکنم تا هم از لحاظ ظاهری آرامش بخش باشه و ریخت و پا ...

خب عزیزم این طبقه ها رو میتونی باز همراه خودت ببری خونه بعدی واسه انباری بعدی

البته ان شاءاله خونه بعدی خونه خودتون باشه 🙏🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روی قسمت تاپیک که مدیر نوشته کلیک کن این صفحه باز میشه میزنی کپی نشانی پیوند لینک آبی میشه ارسال میک ...

ابی نشد که🤦‍♀️

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
خب عزیزم این طبقه ها رو میتونی باز همراه خودت ببری خونه بعدی واسه انباری بعدی البته ان شاءاله خونه ...

اینها که چوبین 

ولی فلزی و پیچ و مهره ایشم پیشنهاد دادم موافقت نشد 

کلا کسی بخواد کاری نکنه هزارتا بهونه وجود داره😷

❌لایک❌
برعکس من شیشه های بزرگ آبغوره و آبلیمو از هر کدوم سه تا دارم مصرفمون بالاست🫢

من ابغوره فقط تو سالاد شیرازی میریزم. خودم خیلی دوس دارم ولی شوهرم تو سالاد هم نمی ریزه منم دیگه عادت کردم برای خودمم یادم میره بریزم.

دیگه تو چی استفاده میکنین ابغوره رو؟

این عکسام خیلی خوب بود،اگه ازخونه هاولباسای خودمونم باشه خیلی خوب میشه،

من خونه م بعد از اسباب کشی هنوز جمع و جور نشده و انگار بمب منفجر شده

کمدا هم شلوغ پلوغ و به هم ریخته س و هنوز هیچی جای مشخصشو پیدا نکرده. کم کم مرتب میکنم عکس میذارم

خیلی خوب میشه بقیه دوستان مینیمالیست از کمدا و کابینت هاشون عکس بذارن ایده بگیریم برای چیدمان و ... و از تمیزی و خلوتیشون لذت ببریم 

سلام وقت همگی بخیر دوستان جدید اومدند در کنار بقیه عزیزان که قبلا بودند تاپیک حسابی فعال.من در حال حاضر استراحتم وهیچ فعالیتی ندارم.خوب البته قبلا پاکسازی هام کردم خیلی دلم می خواد مثل لیلی دیلی یه قلم وکاغذ بردارم برم سراغ خونه های مردم.اول از همه مامانم.نمی دونید چقدر وسیله داره.والبته تمام اقوام بستگان.یعنی از در ودیوارشون وسیله می ریزه.

شادی صدام کنید

من از وسایل برقی آشپزخونه آب میوه گیری،مخلوط کن،مولنیکس وهم زن برقی خیلی استفاده می کنم.

از چرخ گوشت قهوه ساز استفاده نمی کنم.

سبزی خرد کن سالی دوبار استفاده می کنم.

شادی صدام کنید

خوشبختانه جز چند مورد که مخالفت همسرم مواجه هستم در بقیه موارد تو خونه چیز اضافه ای نیست دیگه فقط باید وروردی ها کنترل کنم.اونم از وقتی باردار شدم طبیعتا خرید نمی رم

ولی می دونم حول وحوش زایمان با حجمی از وسیله ورودی مواجه خواهم بود از سبسمونی تا خرید خونه تا احتمالا هدایای غیر نقدی.اون موقعه تند تند میام گزارش میدم

با وضعیت بارداری واستراحت خرید لباس نوروز هم ندارم.

آهان کتری می خوام عوض کنم همسرم میگه کتری وقوری بخریم من میگم دوتا قوری که داریم یه دونه دم دستی یه قوری بزرگتر وقتی مهمون داریم.دیگه چه کاریه کتری قوری بخریم همون کتری کافیه.دوست ندارم فضای ازادی که تو کابینت باز کردم مجددا پر بشه

شادی صدام کنید