2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737869 بازدید | 44694 پست
یک مانتو ؟؟؟  

فک کنم منو اشتباه ریپ‌زدی😁😁من یه مانتو بلند دارم صورتیه . یکی‌تا جای زانو دارم گلبهیه رنگش . یکی کوتاه دارم آبی کاربنیه . یه مشکی داشتم رد کردم رفت . یک مانتو شلوار ابر و بادی دارم که تابستونیه

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
وقت کنم بازم میام براتون مینویسم امیدوارم مفید باشه این اواخر چون حجم کارم زیاد بوده خونه‌م نیاز به ...

پستهات بهم آرامش میده 

بازم بیا بنویس و وبلاگ و کتاب و پادکست مفید تو این زمینه بهم معرفی کن 

بهترینهای روزگار سهم تو گلم ❤

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم واقعا کلا یه مانتو داری؟  مثلا اگه اون یکی کثیف بود چی میپوشی؟! ببخشید میپرسم خیلی جالب ...

بله یکی دارم کافیه برام جنس پارچه ش بنگال درج یک هست دادم مزون برام دوخته به سلیقه ی خودم 💖 چون از مدلای بیرون پسندم نشد 😊بیرون زیاد میرم شاغل نیستم ولی هر روز بیرون میرم ،اتفاقا رو تمیزی خیلی حساسم اگر جایی بشینم که از تمیزیش مطمعن نباشم مثل صندلی تاکسی یا مترو حتما اومدم خونه بلافاصله میشورمش حتی نمیندازم تو سبد لباس چِرک ها 😁مانتو و شلوارم رو از تن درمیارم سریع میزارم تو لباسشویی و تمام  بعد خشک میشه برای فردا🤭 دیگه ،البته مدتیه که هوا سرد شده فقط کاپشن میپوشم زیپشم می بندم 😌قد کاپشنم هم بلنده راحتم باهاش 🌺 الان حدود یک دو ساله که این طوری هستم و تا حالا مشکلی نداشتم و کم نیاوردم 😁

بله یکی دارم کافیه برام جنس پارچه ش بنگال درج یک هست دادم مزون برام دوخته به سلیقه ی خودم 💖 چون از ...

ببخشید چه رنگیه مانتو تون ؟ من زود از رنگ ها خسته میشم

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

سلام دوستان منم بگم یه مانتوکتی کوتاه باشلوارگشادستش دارم،دوتامانتوبلندمجلسی،دوتامانتودم دستی،چهارتاشلوارجین تنگ،چهارتاشلوارمشکی،۱۰تاشال،سه تاروسری قواره بزرگ،سه تاکتونی،یه پوتین،یه کفش مجلسی،دوتادمپایی روفرشی،چهارتاکیف،سه تامانتوشلوارفرم اداری،اینابعدپاکسازی هستش،تونیک وشومیزوپیرن بلند هم زیاددارم چون مهمونی زیادمیرم،قسم خوردم تاعیدهیچی جزوسایل ارایش نگیرم تاببینم چقدرموفق میشم

دیدم کامنتاتو ...من از تو بدترم تو مورد پوشاک ولی اولین کاری که کردم این بود یه نگاه کردم به وسایلم ...

دققیقا منم

هی دلم میخواست چه تو خونه چه یسری چیزای دیگه خرید کنم ولی 

تا میام برم سمت خرید میگم من که دارم چرا بکیرم

در باره مانتو هم اومدم همه رو گذاشتم جلوم مرتب چیدم دیدم ب اندازه کافی دارم

ب ی خیال شدم

مبل و اینجور چیزا هم همینطور

دیدم همینارو میشه هم چینش هم با چیزای مختلف دکور خونه رو تغییر داد خوشگل شه و نیاز ب هزینه خاصی نباشه

سلام دوستان منم بگم یه مانتوکتی کوتاه باشلوارگشادستش دارم،دوتامانتوبلندمجلسی،دوتامانتودم دستی،چهارتا ...

ایینجوری بزا پس منم ببینم با دقت بگم

بعد از پاکسازی شدید و کودتایی که کردم بازم هستن چیزایی ک دلم نیست بپوشم

مثلا پنج شیش  تا شلوار دارم ولی دوتاشو فقط میپوشم

شلوا ر پارچه ای چهار پنج تا هست ولی هیچ کدومو نمیپوشم

اما قبل از پاکسازی یدونه شلوار بود که اصلا لا بلای شلوارا بود و یادم نمیوفتاد یادم نبود هست

که بخوام بپوشم

از ال تی بی گرفته بودم ولی گم بود لای لباسا و فکر میکردم هیچی ندارم

الان یکی از اون دوتاییه که خیلی میپوشم

چه عیبی داره اگر لباسهای قدیمی داشته باشیم؟ منم کفش هشت سال پیشمو دارم به طور مثال. وقتی سالم و کارب ...

اخه منم استفاده نمیکنم ک چون خیاطی میکنم همش نگه میدارم میگم با پارچش مثال ی چیزی دربیارم برابچم 

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
دوستان من دکوری واینام توخونه زیادنذاشتم،این اسماج رودرس کردم بایه عودمخروطی  گذاشتم ر ...

ممنم دکوری خاصی ندارم

کلا دکوری دوست ندارم

از اوووول هم دوست نداشتم حتی اونموقع ک خیلی مد بود

ولی خونه دختر داییم بی اغراق حدود 400-500 تومن فقط دکوری ریز ریز کرفته ک‌بعضیاشونم ب نسبت قیمت دارن

گفتم نکن هم گوش نکرد

ایینجوری بزا پس منم ببینم با دقت بگم بعد از پاکسازی شدید و کودتایی که کردم بازم هستن چیزایی ک دلم ...

دقیقاآدم فقط انگارباسری لباسایاشلوارراحته،مثلامن قبل مهمونی کلی شال وروسری سرمیکنم اخرمشکی رومیپوشم میرم😁