دیدم کامنتاتو ...من از تو بدترم تو مورد پوشاک ولی اولین کاری که کردم این بود یه نگاه کردم به وسایلم و دیدم من همه چی دارم پس یه جایی باید وایسم از خرید کردن !
اولین کار اینه که هر بار میخوای خرید لباس انجام بدی بگی من که دارمش پس چرا باید اضافه بخرم ...(من خودم دغدغه های محیط زیست و تولید آشغال اضافی و ... هم جدیدا بهم اضافه شده و باعث شده کلا تا نیاز نداشته باشم چیزی نخرم )
دوم پاکسازی وسایل ،مثلا من وسایلم ساده اس همیشه میشه پوشیدشون ولی بعضی لباسا هستن دیگه قدیمین یا هر چی ،اگه نو بودن و نخواستیشون ببخششکن به کسی که نیاز داره ،اگه قدیمین و بی کاربرد بنداز دور
سوم ، یه سری وسایلتد انتخاب کن بذار کنار برا استفاده ی روزمره ،سعی کن چیزایی باشن که هم به هم بیان همه اشون هم چیزایی باشن که نخواد باعث بشن تو بری سمت خرید و چیزی بهشون اضافه کنی ،بقیه ی وسایلتم بذار جایی که کمترین دید رو بهشون داشته باشی (من توانایی نه گفتم رو دارم که نپوشم اونا رو به شخصه ) باعث میشه یه مدت طولانی به خرید گفتن نه بگی برا پوشاک )
خود من به شخصه چندین ماهه اصلا خرید نکردم به جز چند تا تکه که نیاز داشتم ...با همین روش میرم جلو و تا مدتها هم واقعا نمیخوام خریدی انجام بدم ،نه گفتن به خودت رو باید تقویت کنی برا این مورد