2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737301 بازدید | 44691 پست
بعضی کابینتام خالیه.. وسیله برقی فقط در حد ضرورت.‌ کاسه بشقاب سفید و ساده فقط در حد نیاز.. اگ بتونم ...

اره منم دوست دارم کابینتم خالی باشه🤭❤البته من هیچ چیزی نخریدم همش واسه جهیزیمه ۱۰ ساله🤣

اره منم دوست دارم کابینتم خالی باشه🤭❤البته من هیچ چیزی نخریدم همش واسه جهیزیمه ۱۰ ساله🤣

من اکثر جهیزیه ام که مال سیزده سال پیش بود برگردوندم به مامانم🤣هم دوستشون نداشتم از همون اول خریدشون چون پول زیادی بابام نداد واسه خرید چیزای شیک ولی بازم دستشون درد نکنه همونم که دادن خودم خرد خرد چیزایی که باب میلم بود بعد ازدواجم خریدم و آشپزخونه مینیمال هست حتی آبمیوه گیر و اسنک ساز و مخلوط کن و سرخکن گوشتکوب فر اینام ندارم وسایل برقی هام شامل چرخ گوشت و همزن و یه توستر که اونم باید رد کنم بره هر چی میپزم توش درست در نمیاد کیک خمیر تحویل میده و پف نمیکنه شعله های کم و زیاد داره البته مارک خوبیم نیست رد کنم بره دیگه نمیخرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی کابینتام خالیه.. وسیله برقی فقط در حد ضرورت.‌ کاسه بشقاب سفید و ساده فقط در حد نیاز.. اگ بتونم ...

ارره منم هر دوشو مینیمال شدم خییییلی خوبه

انقد  بار ذهنی سبک میشه😂😂😂

درباره لباس اگر تنوع طلبی و میپوشی خب فرق داره

اگر نمیپوشی بده برع

مثلا من ک‌اووووون همه لباس دادم

نمیپوشیدم

خیلی داشتم ولی بعضیاش واقعا دو سال یبار پوشیده میشد

خیلی حیف بود اونجوری

ولی اگر میپوشی و مورد استفادته که خب نگه دار

امیدوارم در کنار شما بتونم خرید پوشاک رو هم مدیریت کنم

دیدم کامنتاتو ...من از تو بدترم تو مورد پوشاک ولی اولین کاری که کردم این بود یه نگاه کردم به وسایلم و دیدم من همه چی دارم پس یه جایی باید وایسم از خرید کردن !

اولین کار اینه که هر بار میخوای خرید لباس انجام بدی بگی من که دارمش پس چرا باید اضافه بخرم ...(من خودم دغدغه های محیط زیست و تولید آشغال اضافی و ... هم جدیدا بهم اضافه شده و باعث شده کلا تا نیاز نداشته باشم چیزی نخرم ) 

دوم پاکسازی وسایل ،مثلا من وسایلم ساده اس همیشه میشه پوشیدشون ولی بعضی لباسا هستن دیگه قدیمین یا هر چی ،اگه نو بودن و نخواستیشون ببخششکن به کسی که نیاز داره ،اگه قدیمین و بی کاربرد بنداز دور 

سوم ، یه سری وسایلتد انتخاب کن بذار کنار برا استفاده ی روزمره ،سعی کن چیزایی باشن که هم به هم بیان همه اشون هم چیزایی باشن که نخواد باعث بشن تو بری سمت خرید و چیزی بهشون اضافه کنی ،بقیه ی وسایلتم بذار جایی که کمترین دید رو بهشون داشته باشی (من توانایی نه گفتم رو دارم که نپوشم اونا رو به شخصه ) باعث میشه یه مدت طولانی به خرید گفتن نه بگی برا پوشاک )

خود من به شخصه چندین ماهه اصلا خرید نکردم به جز چند تا تکه که نیاز داشتم ...با همین روش میرم جلو و تا مدتها هم واقعا نمیخوام خریدی انجام بدم ،نه گفتن به خودت رو باید تقویت کنی برا این مورد 

واقعا مگه میشه 

یه نمونه ش منم 😁✌

من اصلا کاپشن و مانتو و بافتهای سنگین ندارم 

یه بلوز بافت سبک بپوشم دیگه سردم نیست 

البته تو زمستون از چیزهایی که باعث گرم شدن بدنمه هم غافل نیستم 

انواع گرمیجات

سبزیجات

برنج با طبع گرم 

هل و دارچین و زنجبیل و خرما

و پرهیز از خوردن سردیجات صرف🙃

❌لایک❌
ارره منم هر دوشو مینیمال شدم خییییلی خوبه انقد  بار ذهنی سبک میشه😂😂😂 درباره لباس اگر ت ...

اره چون سر کار هم میرم استفاده میشه ولی چون فقط یک کمد دیواری دارم ی کم جام کمه 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
دیدم کامنتاتو ...من از تو بدترم تو مورد پوشاک ولی اولین کاری که کردم این بود یه نگاه کردم به وسایلم ...

اره واقعا مرسی از صحبتای خوبت باید روی خودم کار کنم... این خرید اینترنتی خیلی خرید رو راحت کرده ادم یهو به خودش میاد میبینه پستچی اومده با کلی لباس🤪

من اکثر جهیزیه ام که مال سیزده سال پیش بود برگردوندم به مامانم🤣هم دوستشون نداشتم از همون اول خریدشو ...

منو ب فکر انداختی اب میوه گیری رو بدم بره.. نه استفاده میکنم و اینکه خیلی لرزش داره

من خودم یه مانتو بلند دارم یکی روی زانو یکی بالای زانو . یه مانتو شلوار تابستونی هم دارم که تازه خریدم . همین .

زمستونی هم یه کاپشن یه پافر .

ولی لباس توخونه ای شلوار تونیک شومیز تاپ شلوارک اینا خییلی دارم 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
سلام   من در حال حاضر یک عدد مانتو و یک عدد کاپشن دارم 😁تماااام🌹 شاید برای عید یه مانتو بخرم ...

عزیزم واقعا کلا یه مانتو داری؟ 

مثلا اگه اون یکی کثیف بود چی میپوشی؟!

ببخشید میپرسم خیلی جالبه برام

احتمالا زیاد بیرون نمیری درسته؟