2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736987 بازدید | 44690 پست
من از پارسال بهمن تا الان یه جلو باز نسبتا رسمی گرفتم و دو تا تونیک تابستونی.  زمان خاصی برای ...

منم‌ امسال رو دوتا خریدم یکی برای عید یکی تابستونی

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من لباس کلا زیاد دارم از همه چی 😁

من کلا نسبت به خیلی ها لباس  زیاد ندارم. ولی نمیدونم چرا همش فکر میکنم لباسام زیادن شایدم واقعا زیادن

لباسام ایناس:

دو تا مانتو دم دستی

یه مانتو که اصلا سلیقه من نیس که امیدوارم تو کمدا یا دیوار فروش بره

یه مانتو که سوغات بوده و تاحالا نپوشیدم و این عید میپوشمش و بعدش رد میکنم بره

یه بارونی

یه کاپشن

یه کت جین

یه مانتو جین کاغذی مخصوص سفر

یه پافر کوتاه که چندین ساله خریدمش و تا حالا نپوشیدمش ولی چون دوسش دارم دلم نمیاد رد کنم بره 

یه بارونی

یه بارونی مخصوص سفر

شومیز مجلسی پنج تا

دو تا دامن مجلسی (که یکیشو گذاشتم بدم به کسی)

شال مجلسی ۴ تا

۸ تا شال دیگه که تا قبل عید از چندتاش دل میکنم و میندازم بره

من مجرد بودم فقط اسپرت میپوشیدم 

وقتی ازدواج کردم به اصرار اطرافیان تعدادی لباس خریدم به قول معروف خانمانه! 

که همشون  الان رو دستم موندن و نه میتونم بندازم دور و نه میتونم نگه دارم.

از وقتی متاهل شدم کلا سبک لباس پوشیدنم قر و قاطی شده یکی به شرق میره یکی به غرب

بچه ها مانتو چند تا دارین ؟ سالی چند تا میخرین؟

من همه این چیزایی رو که تو یه پست گذاشتم رو تو کمدم دارم بعضیاش مال چند سال پیشه (شومیز سفید و مشکی ,شلوار مشکی مجلسی،مانتو کتی مشکی ،مانتو کتی سبز )

کل خریدای امسال من یه مانتو تابستانه .یه مانتو پاییزه .شلوار جین سرمه ای(هر سال یه دونه میخرم قبلی رو میندازم دور چون خیلی استفاده میشه)و برای عید هم یه پارچه پلنگی خریدم شومیز بدوزم با مانتو سبز و شلوار مشکیم بپوشم 

من کلا نسبت به خیلی ها لباس  زیاد ندارم. ولی نمیدونم چرا همش فکر میکنم لباسام زیادن شایدم واقعا ...

من هم زیاد دارم و هم زیاد رد میکنم بره اگه نگه دارم یه عالمه میشه دوهفته پیش یه مانتو مشکی داشتم تنگ شده بود دادم به مادرشوهرم داد به یکی ک احتیاج داره . بازم تقریبا زیاد لباس داری 

من کلا نسبت به خیلی ها لباس  زیاد ندارم. ولی نمیدونم چرا همش فکر میکنم لباسام زیادن شایدم واقعا ...

فردا منم یه نگاه بندازم میام میگم منم

من همه این چیزایی رو که تو یه پست گذاشتم رو تو کمدم دارم بعضیاش مال چند سال پیشه (شومیز سفید و مشکی ...

خب خوبه وقتی آدم داره چرا باید بخره 

نظرتون چیه فردا همگی مانتو هاتون رو زیر و رو کنین اونایی ک‌دوس ندارین رد کنین بره بقیه رو هم دوباره مرتب سرجاش بزارین بعد بیاین تعدادش رو بگین البته فردا فقط مانتو ها باز یه روز دیگه شال و..

من دیروز بررسی کردم 

سه تا مانتو تابستونی دارم که دوتاش خیلی استفاده شده و یکیش نو هست اون دوتا هم انشالله بعد از عید وقتی جایگزین کردم میدم می‌ره 

سه تا شومیز دارم ( مشکی زرد زرشکی )کلا خیلی شومیز استفاده میکنم 

دوتا مانتو کتی دارم (مشکی و سبز ) اینا رو پارچه های خوبی دارن چند ساله دارم هنوزم مشکلی ندارن 

مانتو پاییزه یه دونه دارم وپالتومم پارسال انداختم رفت دیگه نخریدم ( حتما این ماه باید تو حراجی های آخر فصل بخرم 😁

دو تا تونیک بافت دارم با یه شومیز ضخیم کل لباس زمستونی های بیرونیم همینها هستن

من دیروز بررسی کردم  سه تا مانتو تابستونی دارم که دوتاش خیلی استفاده شده و یکیش نو هست اون دوت ...

چه عالی جنس خوب و‌طرح ساده عالیه دیر خراب میشه و قدیمی نمیشه👌👌👌👌

من دیروز بررسی کردم  سه تا مانتو تابستونی دارم که دوتاش خیلی استفاده شده و یکیش نو هست اون دوت ...

زمان خرید هم مهمه اصولا اول زمستون پالتو و پافر و اینا گرونه ولی الان بری قیمت کنی پایینترع کار خوبی کردی واستا آخر ماه برو بخر با قیمت پایین تر 

من از نظر لباس از سال ۹۸ کمدم رو خلوت کردم همینهایی که دارم خیلی استفاده میشه و تقریبا پست قبلیم که از واجبات کمد چند تا رو نام بردم همشون تجربیات خودم بود 

یه جورایی ورودی غیر قابل استفاده ندارم همشون به دفعات با ایتم های مختلف استفاده میشن