2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737880 بازدید | 44694 پست
دقیقا مثل خواهرشوهرای من  البته اینا همه رو بردن تو یه زمین خالی کنار خونشون و سوزوندن! (نمیدو ...

😂😂

عجب.شاید به ذهن شون نرسیده بدن به کسی

خواهرشوهر منم با لذت از اون خاطره تعریف میکنه

البته مادرشوهرم خونش مرتبه 

مال شما شما فاجعه بود😂😂

ولی با اینحال خیلی وسیله خورد و ریز داره

حالا تازه یه چیز بدتر یادم اومد

برمیدارن یه سری کاغذ رو دور بریزن شناسنامه شوهر بیچاره منم لای اینا بوده و دیگه گم میشه میره

الان مهر المثنی روشه.مگر اینکه بریم شناس جدیدا رو بگیریم

چندسال پیش هم من مجرد بودم خواهرم اومده بود خونه ما این کارو کرده بود. ولی خدایی ات و اشغالارو دور ا ...

نه اونا خداییش چیزای کهنه دور انداختن

فکر کنم قبلا اینو تو اینستا دیدم.خونشون همه پر کاغذ بود.عروسش میگفت اگه میخوای اینطوری باشی نوه هات هیچ وقت خونت نمیان؟

من اسباب بازی بچم که دور خونه پخش میشه کلافه میشم با اینکه چند قلم دم دستش گذاشتم.البته جدیدن بیخیال شدم دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یواشکی بنداز دور  من که دیگه میترسم به شوهرم چیزی بگم کوچیکترین چیزی رو میخوام بندازم دور میگه ...

من اون پادکست مینیمالیست که یه دوستی اینجا گفت را گوش دادم .البته بیست دقیقه آخرش را وقت نکردم

خیلی خوب بود .اولش ریز به ریز توضیح داده که چرا مصرف گرایی ضرر داره

دانلود کنید بهشون بگید گوش بدن .رایگان هم بود.شاید یکم عوض شدن.حداقل چیزای به درد نخور را رد کنن

بچه ها من رفتم سراغ لوازم تحریر بچم،

کتابای پارسالشو (جز ریاضی) گذاشتم تا بچه کوچیکم باهاشون بازی کنه بعد رد کنم بره، یه پلاستیک بزرگ کاغذ و کاردستی و دفتر قدیمی و اکثر نقاشی های بچگیش رو انداختم دور.

یا الله

تو این فیلمای ترکیه با اینکه همه منع شون میکنن نمیخوام منم طرفداری کنم ولی تو بعضی هاشون نکته های خوبی برای یادگرفتن هست

یه بار یک کاراکتر بود که تو کار طرفدار محیط زیست بود

و‌با اینکه یه دختر پولدار بود لباسای دست دوم میپوشید.میگفت نباید زباله تولید کنیم...هرچند که موضوع کلی فیلم اون نبود و فقط بهش اشاره شده بود

یا یکی دیگه یه پدری بود که چندسال کلاهبردار بود.بعد یه بچه دختر داشت و وقتی کار بدی میکرد بهش میگفت تا یک هفته حق تلویزیون دیدن نداری.خیلی هم آروم و منطقی ...

یا در مورد مصرف درست آب تو چندین فیلم دیدم

نکات مثبت هم دارن.ولی ما ها بد هاش را بولد میکنیم

من اون پادکست مینیمالیست که یه دوستی اینجا گفت را گوش دادم .البته بیست دقیقه آخرش را وقت نکردم خیلی ...

اون اخرش خیلی قشنگه راجب یه مستندی هست ک چجور یه شخص معروف مینیمالیس وارد این فضا شد و چجوری شناخت پیدا کرد بهش و تونست تو این راه به دوستشم کمک کنه

مث ماها ک اینجا همو راهنمایی میکنیم

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

در مورد نقاشی های بچه هاتون یا عکس سونوگرافی هاتون یا یادداشتی اگه از همسرتون دارید که واقعا براتون باارزش از لوازم التحریر کلربوک تهیه کنید مرتب بذارید توش.

دیگه همه چیز نذارید خروجی😉😉😉

شادی صدام کنید
من اون پادکست مینیمالیست که یه دوستی اینجا گفت را گوش دادم .البته بیست دقیقه آخرش را وقت نکردم خیلی ...

ممنون عزیزم حتما دانلود میکنم 

باید تو خونه بذارم پخش شه شوهرم یه کم گوش کنه شاید از جمع کردن ات و اشغال دست کشید

یه عالمه چوب داشتیم تو خونه من میخواستم بریزم دور که شوهرم نذاشت گفت یه وقت میریم جایی چوب نیس برای آتیش بذار باشه! 

امروز میخواستیم بریم جنگل برای ناهار دیگه گفتم خداروشکر از دست این چوبا بالاخره خلاص میشم. چوبا رو گذاشت صندوق عقبش رفتیم اونجا.

رفت دوباره چوب جمع کرد. میگم این همه چوب داری چرا به خودت زحمت میدی. میگه اونا باشه برا جایی که چوب نیس! دوباره همه رو برگردوند خونه‌

ما قبلا اینجا در مورد این موضوعی که میگم گذرا صحبت کردیم همیشه اینجوری نیست که وسایل زیاد باشند بلکه به اشتباه خریده شدند. یه میزنهارخوری ۶ نفره تو یه خونه مناسب یه ۴ نفره یه اشپزخونه شلوغ نشون میده 

پس نباید همیشه همه چیز دور ریخت باید اصلاح کرد.

شادی صدام کنید
دقیقا مثل خواهرشوهرای من  البته اینا همه رو بردن تو یه زمین خالی کنار خونشون و سوزوندن! (نمیدو ...

فدرمیاد اکثرا اینطوری هستن چون گذشته زندگی سخت بوده و اکثر چیزها چند بار استفاده میشده و چون اون زمان کمبود بوده داشتن وسیله از هر مدل بهشون آرامش میده.نمیشه قضاوت کرد طرز تفکرشون رو... چون ما جای اونا و سن و سالشون نیستیم... 

اینم عکس کابینت شوینده ها همرو منسجم کردم اینجا به غیر از مایع دست و پودر رخشا و ضدعفونی افروز ک مخصوص سرویس هست همون تو حیاط نگه داری میکنم

به همراه رفع انباشتگی هرچند کم 

اون سبدارو رنگشون رو دوست نداشتم ترجیحم بود سفید باشن ولی خب باهمینا کنار اومدم و نخواستم هزینه اضافه بکنم

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد.