2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738266 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم دقیقاهمینطوره من کلی وسیله برای پسرم گرفتیم به خدااصلاصندلی ماشین وروروک وکالسکه رواستفاد ...

دقیقا این قسمتش که دلت نمیاد بذاری خروجی اذیتم می کنه.هی روزا وهفته ها خودت گول می زنی حالا بمونه حالا بمونه.

برای همین ترجیح میدم کاربردی بخرم.

من جای حبوباتم ظرف های پلاستیکی شفاف با درب سفید که چندسال پیش از پلاسکو فروشی خریدم.حبوباتم عدس ولوبیا قرمز ونخود ولوبیا سفید ولپه  ولوبیا چیتی.

۶ تا شیشه هم با درب یاسی دارم برای نعنا وشوید خشک وگل ممحمدی وگلپر ودوتا دیگه الان یادم نیست😀

۶تا ظرف شیشه ای کوچلو دارم جای عسل برای دارچین وزیره وکنجد این چیزا خیلی گوگولی اند دوستشون دارم.

از این سه سری  خیلی راضی ام.ولی برای ملزومات کیک وشیرینی ام ظرفهای یه شکل می خوام که الان نمی تونم برم خرید.می مونه بعد از تولد نی نی.

شادی صدام کنید

برای فریزرم یه دونه از این مربعی ها که ۴ قسمت اند.سه تا ظرف یه شکل تو سه سایز دوتا ظرف مربع با سایز متوسط مارک لمون

دوتا ظرف پلاستیکی مستطیلی بزرگ سه تا هم ظرف مستطیلی باریک کوچلو دارم که از مجموع این ها برای سبزی آش،پیاز داغ ،لوبیا سبز واین چیزا استفاده می کنم.بسته به محتویات فریزر ظرفها جابه جا میشه همشون برای فریز لازم نمیشه گاهی هم فقط سه چهار تا ایتم اش تو فریزرم نیاز میشه از ظرفهام جای دیگه استفاده می کنم یا تو یخکال استفاده می کنم 

شادی صدام کنید
برای فریزرم یه دونه از این مربعی ها که ۴ قسمت اند.سه تا ظرف یه شکل تو سه سایز دوتا ظرف مربع با سایز ...

من برای داخل فریزر حدود بیست تا ظرف مایکروفری دارم.

چون فریزرم خیلی توش چیزی نیس حبوبات رو اونجا نگه میدارم.

بعلاوه گوشت ، لوبیا و کمی سبزی و کرفس. چیزایی که ممکنه خراب شه مثل عناب و زرشک و آلو خشک رو هم تو فریزر نگه میدارم. برای یخچال هم مجموعا ۱۲ تا از ظرفهای لیمون و برند کرور دارم. سه تا هم بطری لیمون برای شیر و دوغ داخل یخچال.

در کل داخل فریزر چیز زیادی نمیذارم ترجیحم تازه خوری هست.

ظرفهای یخچال و فریزرم زیاده اما نمیشه از این کمترشون کنم لازم میشن.