2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738522 بازدید | 44697 پست
ممنون عزیزم حتمابازم پاکسازی میکنم،فک کن هفته ی قبل لباس خریدم برای دورهمی،یک بارپوشیدم،بازبرااین هف ...

کمد کپسولی ایده بگیر.سرچ کنین توی نت بهتون ایده خوبی میده.از همین لباس هایی که دارین ترکیب کنین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه حس استرس و پر از تبلیغی داره... گقانی یه زندگی نزدیک به خودمون داشت و واقعا حواسش به محیط زیست بو ...

خیلی تو فاز تبلیغ رفت لیلی دیلی. آنفالوش کردم. از اولشم خوشم نمی اومد ازش. فقط واسه مینیمال بودن میدیدم پیجشو.

اما گقانی رو یک سره چک میکردم. حیف واقعا. کاش دوباره پیداش شه

دوست عزیز خونه فعلی کیم کارداشیان اینی هست که توی عکس علامت زدم

اون دوتا ویدئو رو ببینید هم انگلیسیه هم دوبله فارسی ،کسیو مثل کیم مینمیال ندیدم

حتی لباسای تنشم ساده و بدون طرحه🤩

شاید قبلا ماکسیمالیست بوده ولی چندسالیه ک خونش اینه🤩👌

یکی از اصول مینمیال بودن استفاده از رنگهای روشن هست که به کرات در مقالات ایرانی و خارجی ذکرشده

درکنار رفع انباشتگی، استفاده از رنگهای روشن تاثیر بسزایی در خلوتی خونه داره

حتی لیلی دیلی هم دیروز میگفت فرشا و مبلاش مغایر با هدف مینیمالیستیش هست ولی فعلا محبورا نگهشون داشته

شما فرش کرم رنگ ساده بدون طرح رو درنظر بگیر و فرش پر از گل بلبل ترنج دارو

کدوم خونه رو خلوت تر نشون میده؟؟؟

مبل رنگارنگ طرح شلوغ بهتره یا مبل رنگ روشن با پارچه ساده؟؟

دوستانی که اهل مطالعه و تحقیق باشن ،علی الخصوص بچهای معماری میفهمن چی میگم😉

یکی از اصول مینمیال بودن استفاده از رنگهای روشن هست که به کرات در مقالات ایرانی و خارجی ذکرشده درکن ...

عزیزم در مورد لباس چطور؟ حتما باید رنگ روشن باشه؟ من خودم برا لباس بیشتر رنگ‌ تیره رو دوست دارم. 

عزیزم در مورد لباس چطور؟ حتما باید رنگ روشن باشه؟ من خودم برا لباس بیشتر رنگ‌ تیره رو دوست دارم.&nbs ...

گلم لباس سلیقه ای هست و نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید

ولی مینیمالیستها لباساشون ساده و بدون طرحه اغلب

و یجورایی استایل مونوکروم رو بیشتر استفاده میکنن

شما اگه تیره میپسندید تیره بپوشید بدون نمادهای منفی ای ک اغلب روی لباسهاس 

ولی کلا رنگ های تیره مخصوصا مشکی برای خانمها خوب نیست و روی غددشون و روحیشون تاثیر منفی میزاره

ولی بازم تصمیم باشماست و مهم حس خوب شما از لباسیه که میپوشید🌹

بچه ها با تعاریفی که از مینیمالیست شد وبا توجه به اینکه خودم قبلا در موردش خونده بودم وبارها همین جا تو پست هام گفتم من نمی خوام به اون درجه از مینیمالی برسم از این بعد کلمه منیمال از زندگیم‌حذف می کنم.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹

من نمی خوام رنگ ها از زندگیم حذف کنم.نمی تونم تنها به رنگ های روشن اکتفا کنم.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

فکر می کنم چیزی که من می خوام این :

وسایل خونه ام حدالامکان نو باشه

خیلیی تمیز باشه

کاربردی باشه

وسیله اضافه وبدون استفاده تو خونه نباشه.

شادی صدام کنید

به لطف خدای بزرگ من خرید سیسمونی در پیش دارم

می خوام یه کمد براش بخرم که از الان تا هر وقت که بخواهیم براش کاربردی.دراور ۴ کشو هم می خرم چون مثل کمد در تمام رده های سنی اش براش کاربردیه.

ولی تحت هنوز با خودم کنار نیومدم قطعا به یقین از تخت های معمول که تو سیسمونی ها هست نمی خرم تخت کنار مادر هم 

چون ما گاهی روی تخت خودمون می خوابیم گاهی تو هال روی زمین می خوابیم نمی تونم تختش هی با خودم بچرخونم

بعد در طول شبانه روز بچه نیاز به شیر دهی ورسیدگی داره فکر نمی کنم خیلی شبک وخوشگل روی تختش بخوابه‌

برای همین هنوز در مورد تختش نتونستم تصمیم بگیرم.اگه کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه

شادی صدام کنید

کالسکه چون پیاده روی ندارم نمی خرم.ولی آغوشی شاید بگیرم واسه ۵ و۶ ماه اول تولدش که بچه زمین نذارم.

اگه در این موارد تجربه خرید سیسمونی کاربردی دارید بهم بگید.

سرویس حمام هم تو حموم یه تشت کوچیک ویه تشت خیلی بزرگ داریم به نظرم همون کافیه.البته فکر نکنید می خوام واسه بچه ام کم بذارم هزینه سیسمونی اش مامانم داده ولی نمی خوام چیزی بخرم که بعدا بره بالای کمد دیواری با هزینه اش می تونم چیزلی دیگه ای براش بخرم

شادی صدام کنید