2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738446 بازدید | 44695 پست
رفتم خونه کیم کارداشیان سرچ کردم اوه اوه این کجاش مینیمال بود خیلی چیزا داشت که وای یخچال خودش یه پا ...

بعضی از افراد منیمال بودن در رنگ سفید می بینند.

این خونه ها چون خیلی بزرگ اند ونورگیر وچیدمان رنگ روشن منیمال به چشم میان.به تنهایی کابینت حمام این خونه بلز کنی با حجمی از وسیله رو به رو میشی

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی از افراد منیمال بودن در رنگ سفید می بینند. این خونه ها چون خیلی بزرگ اند ونورگیر وچیدمان رنگ ر ...

منم خیلی وقتها میشنوم که میگن وای خونه مینیمال . چه خسته کننده سفید و سیاه😶 متاسفانه مینیمال بودن خونه بیشتر با رنگ سفید شناخته میشه اما اصلا این درست نیست. فقط قراره وسایل اضافه خارج بشه. مینیمالیسم با رنگها در تضاد نیست با زیاده خواهی و انباشته کردن در تضاده.

ممنونم🥰من تقریبا هر روز سپند دود میکنم . اگر بوی بدی تو خونه باشه از بین میره. خودم حس خوبی دارم نس ...

بهم نخندی اما چطوری اسپند دود می کنین، من هربار دود میکنم میسوزه البته من روی شعله پخش کن اسپند دود می کنم.

منم خیلی وقتها میشنوم که میگن وای خونه مینیمال . چه خسته کننده سفید و سیاه😶 متاسفانه مینیمال بودن خ ...

منو یاد خونه گقانی انداختی.قبلا توی اینستا فعالیت داشت و بعد کلا پیجش بست.کارش خیلی درست بود

بهم نخندی اما چطوری اسپند دود می کنین، من هربار دود میکنم میسوزه البته من روی شعله پخش کن اسپند دود ...

منم اونجوری بلد نیستم.

چند سالی میشه که یه ظرف شیشه ای رو گذاشتم واسه اینکار. شبیه ظرفای سس مایونز و ایناها. توش اسپند رو میریزم. البته زیاد نمیریزم حدود یک چهارمش یا کمتر. اسپند دود کن که داغ شد میذارمش تو همون ظرف شیشه ای. دود میکنه. بعدم با همین دور خونه میگردونمش. 

کارم که تموم شد و سرد شد میذارمشون تو کابینت تا دفعه بعد.

هر چند وقت یکبار هم اسپندهارو عوض میکنم. 

منو یاد خونه گقانی انداختی.قبلا توی اینستا فعالیت داشت و بعد کلا پیجش بست.کارش خیلی درست بود

وای گقانی😪

خیلی دوسش داشتم. هر بار که اسمشو میشنوم کلی غصه میخورم که پیجشو بست. امیدوارم هر جا هست خوش باشه.

خیلیییی درس گرفتم ازش. عالی بود پیجش. در واقع آشنایی من با واژه مینیمالیسم مال همون موقعی بود که با پیج انارارگنایزر گقانی آشنا شدم. 

وای گقانی😪 خیلی دوسش داشتم. هر بار که اسمشو میشنوم کلی غصه میخورم که پیجشو بست. امیدوارم هر جا هست ...

یه مینیمال واقعی بود... نمیدونم چرا پیجش بست.شاید هم استوری کرده بود که چرا میبنده و من ندیدم.

میدونی گقانی زندگی سخت نمیگرفت... یک زندگی طبیعی... استوری بدون تبلیغ داشت و هدفش مشخص بود.

امروز کابینت زیر سینک تمیز کردم.

چند تا شیشه شور،مایع فرش تاریخ گذشته و چند تا ظرف پلاستیکی از توش درومد... و متاسفانه کلی پلاستیک خرید. با اینکه خودم تمام سعی ام می‌کنم که پلاستیک نگیرم اما شوهرم پلاستیک خرید میگیره. 

نمیدونم چرا نمیتونم عکس خروجی ها بگذارم.انگار نت یاری نمی‌کنه