2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738257 بازدید | 44695 پست
اگه من  گفتم منطورم دور ریختن وسایل بدرد بخور نبوده  من کلا وسایل بدرد نخور دور میریزم بدر ...

نه عزیزم منظورم تذکر نبود،یه همچین حسی پیدا کردم که خوب پس من بد متوجه شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوووب سلام.من امروز دوباره یک سری چیز میز از انباری آوردم که وسایل مربوط به شوهرم هست مثل رنگ،تینر،گچ،سیمان و ... که البته جزو خروجی هامون نیستن اما بعد از دسته بندی مجدد می گذارمش انباری...

واقعا بدرد نمیخورد عزیزم تاحالا هزاربار خواستم باهاش کارمو راه بندازم دریغ از ی ذره عملکرد

منم ده دوازده سال پیش خریدم 

بدترین خرید عمرم بود😁همون سالها رد کردم رفت 

احتمالا وسیله ای هست که از بین نمیره از فردی به فرد دیگر منتقل میشه 😉من دادم دختر خالم یه زمانی به تک تک افراد فامیل انتقال داده شد 

از سرنوشت انتهاییش خبر ندارم 

ببین مثلا جشن خواهرش بود خودش بکشه از قبل بگه چی بخرم چی بپوشم نه چند دقیقه از مجلس گذشته بود اومد ی ...

منم عاشق اینجور شخصیت هام

نه زیادی شر و شور و شلوغ کن نه خیلی بی تفاوت

نه زیاد آدمها رو تحویل بگیره نه خیلی خودشو کنار بگیره

چیزی که منو خیلی در مورد اطرافیانم آزارم میده اینه که اصلا نمیتونن یه رازی رو پیش خودشون نگه دارن.گاهی وقتا نمیشه گفت راز و در واقع یه مسئله خیلی بی اهمیت را انقدر دهن به دهن میچرخونن تا یه حرفی از توش در بیاد . خیلی تو این موارد دل پری ازشون دارم .واقعا هم صفت زشتیه چیزی که مربوط به یه شخصی هست و دونستنش توسط یکی دیگه اهمیتی نداره و فقط مایه نقطه ضعف دادن میشه را خودمون نگیم و اون بگه

جالبه از زبون ما نمیشنون و به هر حال از یه طریقی میفهمن.اینم از شانس ماست⁦🤷🏻‍♀️⁩

جالبه اینها ذاتا آدمهای خوبی هم هستن و خوبی هاشون غالب تره

اما با همین در رفتارهای نسنجیده کاری میکنن که خوبی هاشون هم تو چشمم بی ارزش بشه.چون واقعا بهم استرس میدن.این کارشون رو هیچ جوره درک نمیکنم 

خانما یه سوال پسرم جدیدا از من یاد گرفته وسایل اصافه اتاقشو میندازه تو سطل بازیافت یا عروسکاشو میگه ...

خربد اسباب بازی رو براش بشدت محدود کنید

و هر از گاهی یکی از اونایی که  گذاشتید کنار بیارید دم دست براش

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
منم عاشق اینجور شخصیت هام نه زیادی شر و شور و شلوغ کن نه خیلی بی تفاوت نه زیاد آدمها رو تحویل بگیر ...

خیلی جالبه که بهت بگم این یکی از خط قرمزای من.

واینکه ذهن مینیمال دنیای ارومی به آدم میده.فکر کن لابهلای کلی خاطره تلخ باید بگردی خاطره های خوبت پیدا کنی ومرورش کنی.من خیلی دلم می خواد بشینم روزی یا هفته ای یکی از خاطرات یا یه حرف تلخی که کسی بهم زده فراموش کنم.

ذهنم حسابی خلوت ومرتب کنم.

یا مثلا شما کار چندتا کار نصفه ونیمه داری که از مدتها قبل مونده وقتی این ها دسته بندی کنی وبه نوبت انجام بدی به یه ارامشی می رسی که در نهایت میشی مثل این خانم اقوام ما.

البته این مورد آخر به مفهموم نظم نزدیکتره تا مینیمال.

شادی صدام کنید
خیلی جالبه که بهت بگم این یکی از خط قرمزای من. واینکه ذهن مینیمال دنیای ارومی به آدم میده.فکر کن لا ...

بعد از خوندن تاپیک های بانو خیلی از اشتباهات خودم و دست اونها برام رو شد

طبعا رفت و آمد م را باهاشون کم کردم و در حدیه که گذری و برنامه ریزی نشده میبینم شون

حتی منی که قبلاً خودم دوست داشتم تو مناسبت ها و دورهمی باهاشون باشم دارم به شوهرم اعتراض میکنم که چرا باید تو هر مناسبتی انقدر شلوغ باشیم

و کم کم دارم روش کار میکنم که اگر هم رفتیم در حد یک ساعت باشه و باقیش رو برای خودمون باشیم...

در مورد دسته بندی کارها هم دارم انجام میدم . واقعا هر روز ذهن و  بالم سبک تر میشه⁦❤️⁩

درباره ی گاناش با شکلات یک گاناش خوشمزه بگم دوست داشتید درست کنید خانوما خیلی ماسوره زدن باهاش راحته ...

برای یه پاکت خامه صورتی چقدر شکلات تخته ای میخواد؟

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
برای یه پاکت خامه صورتی چقدر شکلات تخته ای میخواد؟

بستگی ب خودتون داره ک بخواین چقدر طعم شکلات بده

برای هر پاکت خامه صورتی پگاه بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم شکلات میتونید بزنید

راهی که داریم میریم تهش قشنگه ❤️