2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737307 بازدید | 44691 پست

بچه ها با اجازه هنامیک جون یه نکته بگم خودتون اذیت نکنید یه خونه نمیشه تو یه هفته ده روز منیمال کرد.

بخصوص افرادی که جدید به تاپیک سر می زنند.این یه سبک 

لازمه حتی چندسال براش وقت بذارید در غیر اینصورت مینیمال بودن نبست خونه تکونیه اسم اش

تند تند هم فقط وسایل خونه خارج نکنید واقعا براش فکر کنید

میگم  یه سبک وخونه تکونی نیست چون ورودی ها باید کنترل کنید.خریدهای فکر شده کاربردی

تغییر کاربری بعضی لوازم والی آخر

شادی صدام کنید
خیلی عالیه خسته نباشی  از این به بعد باید ورودی هاش کنترل کنید البته همسر من یه آیتم به حموم ...

من همسرم یه عادت بدی داره چون مسافرت زیاد میره کلی شامپو و وسایل هتل و قطار و... با خودش مباره خودم باهاش باشم نمیزارم بیاره تنها که بره میاره از هتل و... حمام کلی حمام و صابون و مسواک  بود همه رو جمع کردم فعلا از حمام  الان فقط وسایلی که صد درصد مصرفبه تو حمام گداشتم 😊

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها دقت کردید با جمله ای با عنوان همسرم نمی ذاره مواجه هستیم. من اگه همسرم همراهی می کرد واقعا خ ...

دقیقا 😑من همسرم خیلی جاها خودش خیلی بهتر من پاکسازی انجام میده مثلا لباس هاش و جوراب و اینجور وسایلش یکم رنگش بپره نخکش بشه و... میده بره لباساش خیلی منظمه یه سری لوازم الترونیکی و سی دی و... داره که اونا رو نمیشه انداخت بیرون 😄

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
دقیقا 😑من همسرم خیلی جاها خودش خیلی بهتر من پاکسازی انجام میده مثلا لباس هاش و جوراب و اینجور وسایل ...

همسر من در تمام زمینه ها وسایل نگه می داره.

به وسایل منم کار داره.

شادی صدام کنید
بچه ها با اجازه هنامیک جون یه نکته بگم خودتون اذیت نکنید یه خونه نمیشه تو یه هفته ده روز منیمال کرد. ...

آره اگر بدون فکر فقط وسیله بریزین دور هم به محیط زیست آسیب میزنین هم خانواده یهو شاکی میشن هم اشتباه میکننین و چیزی رو دور میریزین که نیازتونه.

مینیمالیسمیه سبک زندگی آهسته س. طول میکشه.

و فقط دور ریختن نیست. کنترل ورودی هم هست

بچه ها من دیگه از فردا گزارش مینیمالی ندارم چون از قبل یه سری پاکسازی وفنگ شویی انجام داده بودم.یه بخشی اشم که تو این دو هفته انجام دادم.

ولی از ورودی های مینیمالی ام یا اگه باز چیزی به چشمم خورد که خواستم خارج کنم میام میگم.

شادی صدام کنید

استایل مینیمال مثل همون خونه که همه وسایل ساده و سفید هستن ( البته شاید اون حجم از سادگی مورد پسند هر مینیمالیستی هم نباشه) یعنی لباسات هم ساده باشن.نه اینکه کلا هیچ مدل یا طرحی نداشته باشه .منظور اینه که مدلش خیلی شلوغ پلوغ و پر از گلهای رنگارنگ و سرگیجه آور نباشه که اصلا نمیفهمی این لباس مدلش دقیقا چی به چیه

حتی استادای ما تو طراحی لباس یه قانونی رو بهمون میگفتن که وقتی یه لباس زیاد از حد برش و طرح و مدل داشته باشه دیگه هیچکدوم از زیبایی و نمای لباس پیدا نیست.دقیقا بعضیا هستن برعکس این فکر میکنن که لباس هر چی پرکار تر باکلاس تر و قشنگ تره

در صورتیکه ما با پیروی از دیدگاه استادمون به اون مدلها میگفتیم اجق وجق 🤭🙃

مثلا اگه یه مانتو هم آستینش چندین مدل داشته باشه هم دامنش و هم بالاتنه یقه مدل دار و چند تا گلدوزی و مروارید دوزی بی مناسبت هم دور این لباس پخش باشه دیگه هیچکدوم از زیبایی هاش پیدا نیست.

پیدا هست اما یه چیز در هم بر هم😵 

خیلی مدلها هست که در کنار سادگی یه استایل شکیل و برازنده ای داره 

یا روسری هایی که هر طرفش یه طرح و گلی داره که هر روز هم پیشرفت میکنن ... در مقایسه با روسری های بندری که در حد شش تا گل کوچیک بصورت پخش رو زمینه تک رنگ مثلا فقط مشکی گلدوزی شده .بنظر من که همون گلهای کوچیک بیشتر به چشم میاد و برق میزنن تا ....

آره اگر بدون فکر فقط وسیله بریزین دور هم به محیط زیست آسیب میزنین هم خانواده یهو شاکی میشن هم اشتباه ...

من احساس کردم یکی از کاربرا که اومدن توی تایپیک گفتن بریزم دور که جا باز بشه برای خرید بعدی....اما این مینیمال بودن نیست

سلام صبح بخیر انقدر امروز هوا عالی بود از کله سحر بیدارم حیفم اومد بخوابم 😍از دیشب بارون اومده اینجا منم دیروز عصر با پسرم رفتیم کلی حیاط و مرتب کردیم برگ و شاخه ها و کلی اشعال جمع شده بود همه رو ریختم زباله  حیاط و جارو کردم چون میدونستم قراره بارون بیاد  سرویس و روشویی شستم تمیز باعچه رو هم کلی مرتب کردیم با پسرم پسرمم کلی خوشحال شد الانم حیاط به خاطر بارون تمیز تمیزه پادری هم انداختم زیر اب ناودان تمیز تمیز شد فقط خاکی بود  کلی هم گندم ریختم برای گنجشک ها 😊

بچه ها اگر کسی توی نی نی سایت تایپیک خوبی مثل این سراغ داره میشه معرفی کنه‌.مرسی

من تاپیک مدیریت مخارج و درامد و نحوپس انداز کردن 

و یه تاپیک فعال هم هست برنامه و راهکار ها برای مدیریت کارهای خانه خیلی خوبه اینم 

تاپیک های Rana24و گلبوته_ خانم و دختر گرانبها ارتیمیس اینا معمولا تاپیک های خوبی دارن  من تاپیک پسنداز چندتا دارم همین