2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737696 بازدید | 44694 پست

سلام به همه.

من صبح تا آماده شدن صبحانه کابینت ظروف چینی وآرکوپال چک کردم خروجی نداشت.

الان می تونم تو زمینه کابینت هام اعلام مینیمال بودن بکنم.البته مینیمال با توجه به سبک زندگیم نه اون نهایت مینیمالی.

در حال حاضر تو کابینت هام به جز قهوه ساز وچرخ گوشتم که تا حالا استفاده نکردم بقیه اش هر چی هست تو روزمره ومناسبت ها استفاده می کنم.

پس از نظر خودم آشپزخونه ام الان مینیمال.

عادت ندارم روی کابینت ها چیز اضافه ای بذارم فقط ماکروفرم وروغن مایع.

شادی صدام کنید
سلام به همه. من صبح تا آماده شدن صبحانه کابینت ظروف چینی وآرکوپال چک کردم خروجی نداشت. الان می تون ...

مرحله بعدی ام پنتری ام

یه فضای کوچیک کنار آشپزخونه است که بخش سنگین جهیزیه ام شامل میشه مثلا من یه دیگ بزرگ دارم یه قابلمه خیلی بزرگ

اصلا یه وضعی که نگم براتون.

وبخش زیادی از لوازم اشپزی که تو کابینت هام براشون جا ندارم

هنوز ایده ای برای این بخش خونه ندارم

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تو فضای خونم چیز اضافه آیی ندارم همه چیزهایی که روزانه استفاده میشه دم دستم هست 

تو زمینه مواد غذایی هم الان چهار پنج سالی هست که نه چیزی رو انبار نمیکنم نه دور ریز و اسراف دارم همه چیز رو به اندازه میخرم و استفاده میکنم 

مشکل اصلی الان من اسباب بازی های دخترم هست که از نظر من خیلی زیادن 😁الان سن بدیه لجبازیش زیاده نمیزاره جمع کنم 

لباس هاش چون زیر نظر خودمه هرفصل براش تهیه میکنم و معمولا انباشتگی و بلا استفاده نداریم 

ولی اسباب بازی چون معمولا از اطرافیان زیاد هدیه میگیره نمیتونم مدیریتش کنم

و مسیله بزرگترم اینه که یه انبار کوچولو دارم که پر از وسیله هایی هست که پدر و مادرم جهیزیه دادند بهم یه سری قابلمه و ظرف هایی که استفاده نمیکنم و یه سری هم رختخواب هایی که استفاده نمیکنم 

همسرم مخالف صد در صد بیرون کردنشون هست منم خودم با وضعیت الان پنجاه _پنجاه هستم که بدم خیریه 

تا ببینیم چی پیش میاد

و مسیله بزرگترم اینه که یه انبار کوچولو دارم که پر از وسیله هایی هست که پدر و مادرم جهیزیه دادند بهم ...

قابلمه ها رو نگه دارید تو کارتن . بذارید کنار. وقتی قابلمه های دم دستی تون خراب شد اونها رو بیارید و استفاده کنید. 

ظرفها رو هم نمیدونم چه طوری ان. اما اگر احتمال استفاده در آینده دارن نگه دارید.

فقط اگر دور و برتون شلوع شده تو کارتن تو انباری یا بالای کمد نگه دارید.

منم تو فضای خونم چیز اضافه آیی ندارم همه چیزهایی که روزانه استفاده میشه دم دستم هست  تو زمینه ...

ورودی اسباب بازی رو کنترل کنید. مثلا اگر اسباب بازی جدید کادو گرفت یا خواستید بخرید بگید دو تا یا تعداد مشخصی اسباب بازی ترجیحا مشابه رو به شما بده تا بتونه جدیده رو بگیره. 

اسباب بازیهایی که اینجوری میده به شما اگر سالمن بدید خیریه اگر خرابن بذارید تو بازیافتی ها.

دور و برش رو هم اگر میشه خلوت کنید مثلا یک سوم یا بیشتر از اسباب بازیها رو بذارید تو جعبه یا نایلون بذارید جایی که دسترسی نداره. بهش اطمینان بدید که اونها اونجا هستن و هر موقع بخواد میتونه داشته باشدشون.

هر چند هفته یکبار از اسباب بازیهای بالای کمد بیارید براش و یه دسته دیگه رو بذارید بالا. اینجوری هم زیادی شلوغ نیست دور و برش هم دلتنگشون میشه و کمتر حوصله ش سر میره.

من یه چمدون پلی کربناتم ترک ناجوری خورد. میخواستم بذارمش کنار اما همسرم راضی نشد. نگهش داشتم و یه سری از اسباب بازیهای پسرم رو توش جمع کردم. گذاشتم بالای کمد. هر  سه چهار هفته یکبار میارمش پائین چند تا اسباب بازی انتخاب میکنه باز از قبلی ها میذارم تو چمدون و میره بالا.

خونه کمتر ریخت و پاش میشه. و صد البته دیرتر خسته میشه ازشون.

قابلمه ها رو نگه دارید تو کارتن . بذارید کنار. وقتی قابلمه های دم دستی تون خراب شد اونها رو بیارید و ...

انباریم مرتبه و بهم ریخته نیست و قابلمه ها هم سایز بزرگ هستن که طول سال قابل استفاده نیست و شاید چند سال یکبار واسه نذری پختن یا مهمونی بزرگ استفاده بشه 

انباریم مرتبه و بهم ریخته نیست و قابلمه ها هم سایز بزرگ هستن که طول سال قابل استفاده نیست و شاید چند ...

تعداد احتمالی مهموناتون رو قبلش در نظر بگیرید و یکی دو تا برای اون مواقع نگه دارید و بقیه رو بفروشید اگر نو هستن.

ورودی اسباب بازی رو کنترل کنید. مثلا اگر اسباب بازی جدید کادو گرفت یا خواستید بخرید بگید دو تا یا تع ...

چه پیشنهاد خوبی ممنونم ازتون 

یه سریاش رو از هفته پیش که با قانون هر روز یک دور ریختنی تو همین تاپیک آشنا شدم هر روز یه دونه اسباب بازی که خراب شده رو خیلی ریز و زیر پوستی 😁گذاشتم تو کیسه زباله 

اسباب بازی های قابل استفاده هم باید به همین روش زیر پوستی بزارم تو یه کارتن بزارم کنار 

مثل عقاب بالاسر اسباب بازی هاش واستاده آمار همشون رو داره😢

حالا اگه بخوام از کارایی که خودم درجهت مینیمالیست بودن کردم بگم : تقریبا دوساله و نیمه که با مینیما ...

منم یه سرویس مسی دارم 

کامل‌

خیلی عالیه

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.