2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

نکته بعدی ام مینیمالی یخچال:به همسرم گفتم تا خوراکی های یخچال وفریزر تموم نشده جدید نخر.

مثلا پرتقال داشتیم باز رفت خرید.منم هر روز تند تند اب پرتقال می گیرم که بخوریم تموم شه از هدر دادن مواد غذایی شلوغی یخچال بدم میاد.

یه کمم از غذای دیشب مونده الان می برم می ریزم برای پرنده ها

شادی صدام کنید

من ی چندتا چادر رنگی داشتم دادم مامانم بده به کسی 

ی سری کلاه زمستانی بچه گونه داشتم بدرد بچه ها نمی‌خورد اونم گذاشتم ی چندتا کفش مجلسی بود که اصلا نپوشیده بودم اونا هم گذاشتم مثلاً کفش عقدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ی چندتا چادر رنگی داشتم دادم مامانم بده به کسی  ی سری کلاه زمستانی بچه گونه داشتم بدرد بچه ...

خسته نباشی خیلی هم عالی

مینیمالیست شدن کار یه روز دو روز نبست واقعا زمان بره 

این قسمت چادرهای رنگی من دوسال پیش انجام دادم.

ضمن اینکه سالانه وروردی های جدید میان

شادی صدام کنید
🥰 کاملا نبودت مشخص بود تو این مدت. با بچه کوچیک واقعا سخته عزیزم. کاملا درک میکنم😪 نه تجربه ش ...

عزیزمی🥰😘😘

آخه حس میکنم باید وقتی بیام اینجا پست بزارم که با دست پر بیام.یعنی وسیله زیاااااد انداخته باشم

در واقع با دست خالی😁 که یه حرفی برای گفتن داشته باشم🙃

تازه مبلام که خوبن 

فرش و موکت ها را نمیشه نگاه کرد😁

پنج شش سال خونه رو مثل گل نگه داشتم .اونوقت این بچه پنجاه سانتی وسایلم را به مرز نابودی کشونده😂😐

مبلای جهیزیه م را بعد پنج سال فروختم .رفیق شوهرم تو کار سرویس چوب بود .اومد ببرشون به شوهرم گفته بود اصلا اینا را استفاده کردین؟😵‍💫 حیفه اینا که باید نصف قیمت بفروشی 

الان فقط دعا دعا میکنم کسی از اقوام در خونم را نزنه و بیاد داخل 

خدایا آبرو شرف یه زن خانه دار را به خودت سپردما😃

سلام منم کار نقاشی میکنم دوتا تابلو چند سال پیش کشیده بودم که اصلا حس خوبی نداشتم نسبت بهشوون روشونو رنگ زدم که دوتا طرح جدید بکشم.چوون برای خونه جدیدمون تابلو میخواستم بکشم دیگه بوم لازم نیس بخرم همینارو استفاده میکنم

من هر روز باید پاک سازی کنم که هر ثانیه . چون خونه ی بابامم     بعد چجوری پاکسازی میکنی ع ...

عزیزم گفتم تو ذهنم پاکسازی می کنم.در واقعیت که اجازه ندارم به خونه مردم دست بزنم حتی اگه از اقوام باشه.

شادی صدام کنید
خسته نباشی خیلی هم عالی مینیمالیست شدن کار یه روز دو روز نبست واقعا زمان بره  این قسمت چادرها ...

واقعا درسته. زمان میبره تا تغییر کنیم و مینیمالیست بشیم.

منم فقط دو تا چادر رنگی و دو تا سجاده نگه داشتم.

بیشتر از این لازم نداریم