2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738341 بازدید | 44695 پست

این یادم رفت وقتی مینیمالم می تونم پولم صرف خرید چیزایی کنم که دوستشون دارم،نه خریدهای بدون فکر واز سر یه گردش عصرانه توبازار.وشاید چندین دلیل دیگه که الان حضور ذهن ندارم.بهرحال این هم یک سبک زندگیه ومخالفان وموافقان خودش داره وصد البته ابعاد مختلفی داره.

من می دونم سالهاست طرفدار این سبکم فقط اسمش نمی دونستم وشاید کمتر از دوسه سال با تمرکز بیشتری روش کار می کنم.واینکه ترجیح می دم تو این راه متعادل باشم وهیچ وقت

تو این حوزه دوست ندارم به اون درجه از مینیمال بودن برسم چون نمی خوام واقعا.

شادی صدام کنید

منظورم این می تونم ورودی هام کنترل کنم نقاط پاکسازی شده مدیریت کنم ولی اینکه چیدمان میز یا سفره ام سفید ساده باشه مطمئنم که نمی خوام به اون نقطه برسم.چون سلیقه ام نیست ودنیای رنگی دوست دارم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلام.من هر از گاهی میام این تایپیک و چیزای اضافه که خیلی وقته استفاده نکردم میندازم دور و گزارش میدم تا دور و بدم سبک بشه و دیگه وقت و هزینه برای مرتب کردن وسیله هام کم بشه و وقتم جای دیگه استفاده کنم.

دیروز هم چند تا لباس دادم رفت.لباس بچه ها بود.کوچیک شده بود.من همش لباس های بچه ها نگه میدارم فکر میکنم ممکنه واسه بچه دیگه ام به درد بخوره  

هعی خواهر الان انقد همه چی گرونه اکثرا هیچی تو خونه ها اضافه نیست😂

تا لباس پاره نشه مگه میندازیم دور

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام،هیچوقت فکر نمیکردم انتخاب همسر و ازدواج انقد سخت باشه ، تو این روزا واقعا نیاز به انرژی خوبتون دارم تا بتونم تصمیم درست بگیرم بوس به همتون عزیزای دلم ❤️🌝(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

سلام گزارش امروزمن:

دو تا کابینت پاکسازی کردم.

خروجی هاش یه ماهیتابه دو طرفه که دو سال استفاده نکردم ویه ماهیتابه مخصوص سرخ کردن ماهی که کلا یکبار ازش استفاده‌کردم گذلشتم تو کارتن بذارم تو پنتری.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

کابینت اول یک سوم فضاش آزاد شد

کابینت دوم :دو سوم فضاش آزاد شد.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

شادی صدام کنید

@honamik29192   استارتر جان هستی ؟😁

من تازه با این تاپیک آشنا شدم چند صفحه شو خوندم واقعا عالی بود منم همراهتون هستم😍

الان رفتم یک کیف که توش پراز وسایل اضافی بود و گوشه کمد دیواری خاک میخورد رو مرتب کردم. چندتا کیف کوچیک( کیف پول و...) بچگونه پیدا کردم که برای بچگیم بودن و دیگه استفاده نمیشدن. از اونجایی که نو بودن تصمیم گرفتم ببخشمشون به بچه‌های فامیل😍 که هم اونا خوشحال بشن هم من یه قدم به این سبک نزدیک تر بشم ♥️

جالبه که الان که فکرشو میکنم هر دفعه که این کیفو میدیدم کلی حس بد ازش می‌گرفتم و هیچ وقت سراغش نمی رفتم😖

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 ای کاش مرداد ۱۴۰۰ میرفتم زیر ماشین و هرگز چشمامو باز نمیکردم...                           حسین گیانم💚🍃و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ❤️چه کوهایی نذاشتن رو سر این خونه خاکستر بباره... درخواست دوستی ندید قشنگا♥️ آقایونی که درخواست دوستی میدید ، تاپیک میزنم و نی نی یارو تگ میکنم که تعلیق بشید حالا دیگه خود دانید ملوسا
@honamik29192   استارتر جان هستی ؟😁 من تازه با این تاپیک آشنا شدم چند صفحه شو خوندم واقعا ع ...

جانم خوش اومدی

شروع کنید به انجام تمرینات از صفحه ۸

اونوقت در کنار خونه تکونی به زندگیتون نظم میدین

و نظمی پایدار که بهتون آرامش بده

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
جانم خوش اومدی شروع کنید به انجام تمرینات از صفحه ۸ اونوقت در کنار خونه تکونی به زندگیتون نظم میدی ...

چشم مرسیی از تاپیک خوبتون 😍♥️

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 ای کاش مرداد ۱۴۰۰ میرفتم زیر ماشین و هرگز چشمامو باز نمیکردم...                           حسین گیانم💚🍃و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ❤️چه کوهایی نذاشتن رو سر این خونه خاکستر بباره... درخواست دوستی ندید قشنگا♥️ آقایونی که درخواست دوستی میدید ، تاپیک میزنم و نی نی یارو تگ میکنم که تعلیق بشید حالا دیگه خود دانید ملوسا
این پست رو با دقت بخونید. تمرین اول ۹۷/۰۷/۳۰ بریم به اتاق خواب اصلی چندتاکمد دارین؟ چندتاکشو ؟ ...

تمرین اول من✨🌺

کمد: ۳ کشو ، قسمت آویز لباس ها

میز آرایش: ۴قفسه، ۲ کشو، ۱ کمد

میز تحریر: ۲ قفسه ، ۱ کشو، ۱ کمد

تخت: ۲ کشو

کمد دیواری: قسمت رخت خواب ها ، ۵ قفسه ، قسمت بالا

کتابخانه: ۴ طبقه

صندوقچه 

موکت

فرش

پرده

پادری

جانم خوش اومدی شروع کنید به انجام تمرینات از صفحه ۸ اونوقت در کنار خونه تکونی به زندگیتون نظم میدی ...

سلام استارتر عزیز ممنون از تاپیک بسیار مفیدتون ❤

منم طرفدار سبک مینیمال هستم و واقعا بهم آرامش و احساس سبکی میده 👌