2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738513 بازدید | 44697 پست
مانتویی که نو واستفاده می کنی چرا باید بذاری خروجی؟

نمیدونم دوس دارم تنوع بدم خالی کنم کمدمو  

با اینکه مال چند سال پیشه ولی کلا لباسامو نو نگه میدارم اهل مد هم نیستم برای همین لباسام اینطوری نیست ک بگم از مد هم افتاده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خسته شدم ازشون خیلی وقته دارمشون 

حق دارین بعضی وقتها آدم انقدر لباسا رو تو کمد میبینه خسته میشه ازشون.

به نظرم اگر میشه چند تاشونو بذارین تو ساکی چیزی از جلوی چشم جمع کنید چند ماه دیگه بازبینی کنیدشون.

حدود دو گونی لباس هم بیرون گزاشتم  لباس بچه ها که همیشه پدرشون زیاد میخره  و لباسای خودم ...

خیلی خووووبه واقعا .

آدم کیف میکنه

بعضی وقتها میگم چه ظلمی میکردم به خودم اون همه وسیله نگه میداشتم.

سلام دوستان، من تازه به تاپیک رسیدم   چند صفحه از اول چند صفحه از آخر  خوندم، نظرات خوبی هم بود، اول از اینکه همونطور که خییلی از دوستان میدونسدن، مینیمال یعنی ساده گرایی، خالی از پیچیدگی، حذف غیرضروریات، عدم تنوع رنگ، بیشتر استفاده‌ از رنگ های خنثی و... ولی بعضی  از دوستان به نظرم بد متوجه این سبک شدن، درسته که حذف غیر ضروریات هست ولی به این معنی نیست که اگر کسی سبک مینمیالیست  داره توی زندگیش یعنی نباید بیست تا لیوان داشته باشه تو خونه اش، این زیاده!! نه اینطور نیست هر فردی که کامل آشنایی  داره به این سبک یعنی چیزهایی رو که جنبه ی تجمل داره و استفاده  نمیکنه صرفا جهت در معرض دید قرار دادن دیگران نمیخره، مثال، رسم جهیزیه در کشور ما   که خییلی از وسایل واقعاا غیر ضروری هستند  و استفاده نمیشن حتی چند سال یکبار ولی بحث چشم و هم چشمی و رخ نمایی این وسیله ی غیر ضرور  رو می‌خرند  تا فقط در معرض نمایش برای دیگران قرار بدن، ولی تو سبک مینیمال اینا همه حذف ولی یک فرد با توجه به سبک زندگی که داره و ممکن مرتب دور همی دوستانه  داشته باشه در منزل ومنزلش جای سی تا لیوان رو هم داره اون رو تهیه میکنه به بهترین و زیباترین شکل و ازشون استفاده میکنه، یا در سبک مینیمال چیدمان بسیار منظم و تعریف  شده اس ، مثلا یه اشپزخونه  یا اتاق خواب ممکن به شش  هفت تا باکس نظم دهنده داشته باشه که اون رو خریداری میکنه  

مینیمال یه تعریف مشخص داره که می تونیم از منابع تعریف اش پیدا کنیم.به نظرم هر کدوم از ما بسته به سبک زندگی مون وعلایق مون می تونیم این تعریف برای خودمون کم وزیاد کنیم.

گزارش مون اینجا بذاریم وبه نظرات بقیه احترام بذاریم.

من به شخصه دو حوزه مینیمال وفنگ شویی دوست دارم به دلیل نظم ،خلوتی،جریان انرژی ،اینکه اگه گمتر درگیر وسایلم بشم وقت بیشتری برای کارهای مفیدتر دارم،با مینیمال بودن تو انجام کارهای خونه زمان وانرژی کمتری نیاز دارم واینکه فکر می کنم وقتی به چرخه خرید می افتم وارد یه چرخه بیهوده میشم که همش دلم می خواد بیشتر داشته باشم،گوشه چشمی هم به محیط زیست دارم وامانتی می بینم که باید در اختیار نسل بعد قرار بدم،در قد وقامت خودم می دونم اسلام هم با ساده زیاده خواهی ومصرف زیاد موافق نیست وبا عقل ومنطق من جور در اومده.

شادی صدام کنید