2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اینجور خونه ها رفتم.من هنیشه میگم حتی تو مینمیمال بودن نباید از این ور بوم افتاد.همه چیز به اندا ...

آره تعادل خیلی مهمه. تو مغازه ها خیلی چیزها به نظر من قشنگ میان اما وقتی تو خونه م تصورش میکنم دوست ندارم اونجا باشه. لازم نیس هر چیزی مده یا قشنگه رو داشته باشیم. خونه رو من آراسته و تمیز و مرتب می پسندم. با اینکه خلوت بودن رو دوس دارم اما هدفم نیست.

اتو و چرخ خیاطی و تخت و دراور و پاتختی مگه ایرادی داره ؟!

تخت و دراور و پاتختی و قالیچه داره. ایشون شاید پنج تا میز کوچولو کنار هم گذاشته بودن روش پرررررررر از لوازم ارایش و بدلیجات و ساعت و ...

تو اتاق هم یه عالمههههه شلف به در و دیوار بود که روش وسیله بود.

به جز اون یه رگال روسری و شال و بلوز هم بود با میز چرخ خیاطی و اتو و ...

نمیشد راه بری.

سلام دوستان 

رفع انباشتگی های جدید من یه میز تحریر و صندلی که واسه دوران مدرسه م بود ولی چون هم نو مونده بود و هم روش قفسه داشت به عنوان میز آرایش ازش استفاده می‌کردم و ادکلن و شونه و کرم و این طور چیزا روش و داخل کمدش میزاشتم ولی چون خیلی سنگین بود موقع خونه تکونی همیشه اذیت می‌شدیم و چون روش پر وسیله بود تمیز کردنشم وقت می‌برد که اونو با صندلی ش فروختیم به همسایمون که دختر مدرسه ای داشت و نصف اتاق خالی شد و با وجود اینکه میگفتم اگر اینو بفروشم وسایلش رو کجا بزارم دیدم کلی از وسایلی که روش میزاشتم اضافه بود و مقداریش رو پاکسازی و اونایی هم که مورد نیازم بود جاهای خالی اس که تو کشوهای داشتم گذاشتم و اینجوری خیلی بهتر شد یه شومیز عید خریده بودم که از این سوزن دوزی ها بود و اون موقع هیجانی و با قیمت بالا خریده بودم یه مدت که تو چند تا مهمونی پوشیدن ترجیح دادم که تو خونه بپوشم چون پارچه ش ضخیم بود ولی خب هم از تن خورش خیلی راضی نبودم و بعد شستن کوچیک شد و چون از اولم هیجانی خریده بودم دیگه بعد سه ماه تو خونه پوشیدن با اینکه ظاهرا و رو زمین خیلی قشنگ تر از تو تنه گذاشتم بدم به نیازمندی که از من ریز اندام تره که بتونه تا هنوز رو مده استفاده کنه یه لباس عروسکی  مجلسی چند سال پیش تو جشن برادرم خریده بودم که بعد اون فقط یه جای دیگه پوشیده بودم ولی چون خیلی دوسش داشتم نگه داشته بودم که باز بپوشم ولی الان میبینم که دیگه مناسب سنم نیست اونم با اینکه نو هست گذاشتم خروجی که بدم به کسی که میشناسمش و میدونم مناسبش هست و بدش نمیاد از اینکه بهش بدم که اون بتونه استفاده کنه 

اینم بگم با اینکه خیلی رو ورودی هام دقت میکنم همچنان ورودی هام کم نیست ولی ورودی و خروجی هام رو از عید به اینور نوشتم تا الان که تو هر آیتم مثلا کفش و مانتو و اینا ورودی هام از خروجی هام کمتره ولی همچنان موارد زیاده که خارج بشن ولی چون بهشون مهلت دادم و گذاشتمشون تو چرخه مصرف فعلا نمیتونم و نمیخوام یهو همه رو خارج کنم چون هنوز اندازمه لباس ها و اینکه حالا نه تو مهمونی ها ولی تو خونه میتونم ازشون استفاده کنم پس فعلا هستن 

سلام دوستان  رفع انباشتگی های جدید من یه میز تحریر و صندلی که واسه دوران مدرسه م بود ولی چون ه ...

خیلی عالی همه چیز توضیح دادی.

تو بحث لباس هم من بالا گفتم با مخالفت همسرم مواجه ام ولی ریز ریز می ذارم خروجی.برای عروسی داداشم لباس محلی دوخته بودیم واقعا قشنگ بود ‌یادگاری ولی دو سه سال پیش گذاشتم خروجی.لباس عروسی داداشم.لباس پاتختی مراسم خودم.

الان لباس عردسی دوست همسرم ‌واقعا سایزم نیست ولی همسرم نمی ذاره بدم خروجی اونم باید یه فکری براش بکنم.

کفش عروسی ام که چندسال نپوشیدمش.

شادی صدام کنید
خیلی عالی همه چیز توضیح دادی. تو بحث لباس هم من بالا گفتم با مخالفت همسرم مواجه ام ولی ریز ریز می ذ ...

باید چقدر دیگه بگذره یادش بره تا بذارم خروجی.یه شلدار سبزم ذارم مدل اش با هیچ کدوم از مانتوها وشومیزام ست نمیشه.

امروز فردا می ذارمش خروجی.دوتا شومیزم دارم سایزم نیست ولی دوستشون دارم می دونم دیگه هم سایزم نمیشن اون ها هم باید برن خروجی البته به سختی چون دوستشون دارم.

تا جایی که چشمم کار می کنه بقیه کفش ولباسام کاربردیه.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

کشوی بدلیجات ولوازم ارایش ام وعینک وافتابی وگل سرواین جور چیزام قبلا پاکسازی کردم حسابی خلوت نصفه کشو خالیه.

از این بخش خیلی راضی ام

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

جا کفشی ام با خارج شدن دو جفت کفش حسابی پاکسازی میشه

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

حموم خونه هم کاملا پاکسازی یه مدت خوشم اومد دوتا گلدون گذاشتم اما پژمرده شدند فکر کنم باید گل مصنوعی بذارم برای زیبایی حموم اونم به نظرم ضرورتی نداره.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سرویس بهداشتی ام خوبه البته دوست دارم یه شلف اضافه بشه که موقعی که مهمون دارم روش حوله ووسایل مورد نیاز مهمون بذارم ولی فعلا موقعیت اش نداریم.

باکس روشویی یه مدت چک نکرذم امروز فردا چک کنم ببینم چه خبره میام گزارش میدم

شادی صدام کنید

اما این روزا تمرکزم روی آشپزخونه است من ظرف وظروف زیاد دارم.بخشی اش برای جهیزیه بخشی اش برحسب علاقه خودم خریدم وباز چون علاقه دارم کادو برام ظرف میارن.

منم همش روزمره استفاده می کنم خوب استفاده کردن ازشون شستن وخشک کردن وجا به جا کردنشون واقعا انرژی بر وفضا وزمانم ازم می گیره.تصمیم دارم مقداری کارتن تهیه کنم بخشی اش از کابینت ها جمع کنم بذارم تو کارتن تا فضای کابینت هام خلوت شه.ظرفهام واقعا دوست نذارم بذارم خروجی ظرف مثل لباس وکفش نیست.مثلا دوتا مرغ خوری بلور دارم درست اخرین بار که استفاده کردم ۶ سال پیش بود ولی چون ظرف شامل سایز وکهنه شدن ونخ کش شدن 😄نمیشه تصمیم دارم نگه دارم چون حتما پیش میاد ازش استفاده کنم.مثلا من چند سری نعلبکی دارم از جهیزیه طبیعتا با مدل پذیرایی امروز استفاده نکردم ولی یه نذری دارم به امید خدا حاجت روا شم روضه بگیرم این نعلبکی ها اونجا استفاده می کنم.همشون تو کابینت باید جمع کنم کارتن بذارم بذارم تو پنتری

حالا هر وقت انجام دادم میام‌گزارش میدم

شادی صدام کنید
ببخشید من مدت زیادی بود تو سایت نیومده بودم. تازه دیدم پیامتونو. پرده ها رو دادیم به یکی از آشناها ب ...

من تمام صفحات این تاپیکو خوندم و از مطالب و تجربیات شما خیییلی خوشم اومد

من کلا خلوت دوستم و مینیمال ولی چون یک ماه دیگه اساس کشی داشتم میخاستم حساابی رفع انباشتگی کنم دیگهه

میشه بیشتر ازتجربیاتتون بگید تا بهره ببریم

ممنون