2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737248 بازدید | 44691 پست
سلام دوستان چرا کسی نیست اینجا حرفها و کارها تموم شده  بیاین بحرفیم😊 تقریبا ۶ ماهه هبچ لباس ...

عزیزم کشو و کمد لباساتو باز کن ببین کدومشونو دوس داری ویژگیهاشونو بنویس اینجوری سلیقه خودتو دقیق‌تر میفهمی

من بعد از مدت‌ها فهمیدم با لباس طرح‌دار حتی در حد یه نوشته هم ارتباط نمیگیرم یا رنگ‌های ملایم رو بیشتر دوست دارم ولی رنگ‌های جیغ تو تنم مثل سیم خارداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها چرا اینجا غیر فعاله؟ 

بیاین بگین ایا مینیمالیست ها هم خونه تکونی میکنن؟ 

من خیلی دوس دارم به یه درجه ای از زندگی مینیمالی برسم که نیاز به خونه تکونی نباشه ولی چه کنم که دور و برم هنوز پر چیزای بیخوده 

من از الان غصه م گرفته برای خونه تکونی 

راستی بچه ها من یه مانتو داشتم که هدیه شوهرم توی دوران نامزدی بود و ازش خوشم نمیومد(چون خواهرشوهرمم دقیقا همون موقع که شوهرم اینو برا من خریده باهاش بوده و شبیهشو برای خودش خریده  خخخ)

گذاشتم تو دیوار و کمدا فروش نرفت. گذاشته بودم کنار که بدم به کسی. نو بود حتی یه بارم نپوشیده بودم. دیگه امروز رفتم برداشتم دوباره پوشیدمش با یه شلوار جدید که خریده بودم  گفتم نگهش دارم برای مانتوی عیدم برای مهمونی و اینا... حداقل یه استفاده مفیدی ازش بکنم. چون مجبور بودم دوباره برم برای عید مانتوی جدید بخرم و خرج بیخود میشد

اینجا بود که پی بردم برای چی میگن چیزایی که تردید دارین رو سه تا شیش ماه بذارین کنار بعد رد کنین بره! 

من از الان غصه م گرفته برای خونه تکونی  راستی بچه ها من یه مانتو داشتم که هدیه شوهرم توی دو ...

سلام عزیزم 

چرا از خونه تکونی ناراحتی.البته خودمم هرسال با کلی کش و قوس انجام میدم😁

مینیمال هم باشیم و مرتب صد در صد سالی یکی دوبار بار نیازه که خونه یه غبارروبی حسابی بشه.

مثلا خونه خودم هر چندماه یه بار زیر کابینت ها پر از آشغال میشه زیر مبل ها همینطور.زیر موکت ها هم چسب موکت خاک میشه و میریزن .مورچه ها که زیر فرش کلی ذخایر دارن😅 یه طرف. دیوارها درها ....خلاصه هر جای خونه به یه نحوی کثیفی جمع میشه.اشپزخونه هم که نگم برات 

اما مینیمال شدن خیلی خیلی کمک می‌کنه کارمون کمتر بشه و یه آب و جاروی اساسی کنیم کافیه

من پارسال چندماه قبل از عید شروع کردم به حذف اضافی ها و نزدیک عید خونه تکونیم از همه سالهای قبلی راحت تر انجام شد

البته فکر کنم تو این مورد بهتره نظر هنامیک جون رو هم بشنویم

عزیزم بیا بگو شما که چند ساله به این موفقیت رسیدی خونه تکونی هات چطوری میگذره؟چقدر وقت میبره و کلا چطوری برنامه ریزی میکنی

من خودم همیشه آشپزخونه را تو مرحله آخر می‌زارم.چون اعتقاد دارم که اونجا بیشتر تو دید مهمون هست و زود هم کثیف میشه بهتره بزاریم آخری باشه که روزهای بیشتری تمیز بمونه😁که نخواهیم دوباره کاری کنیم

اکثر کسایی که اول از آشپزخونه شروع میکنن دیدم که میگن دوباره کثیف شده.

ولی سال بعد بازم همون برنامه رو تکرار میکنن😑

سلام عزیزم  چرا از خونه تکونی ناراحتی.البته خودمم هرسال با کلی کش و قوس انجام میدم😁 مینیمال ...

از الان پشتم میلرزه برا اشپزخونه و اتاق خواب. چون میدونم یه سری وسایل هستن که اضافین و من هنوز تکلیفشون رو معلوم نکردم. اخه چون تقریبا تازه ازدواج کردم مثلا دلم نمیاد یه سری ظرف و ظروف یا وسایل اشپزخونه رو بدم بره یا بفروشم. از طرفی استفاده هم نمیکنم.

اولین خونه تکونیم هم هست راستش یه کم میترسم کارا زیاد باشه وقت نکنم انجام بدم. از الانم نمیتونم شروع کنم چون خوزستانیم تا رومو برگردونم همه جا پر خاک شده 

از الان پشتم میلرزه برا اشپزخونه و اتاق خواب. چون میدونم یه سری وسایل هستن که اضافین و من هنوز تکلیف ...

میدونم چی میگی.خودمم اوایل ازدواج یه سری وسایلم را استفاده نمی‌کردم یا کاربردی نداشت. در گذر زمان کم کم به کارم اومدن .چون قبلی ها بالاخره یا شکستن یا کهنه شدن...بهر حال همیشه اونطوری نیست که فکر کنی اینا تا ابد بلااستفاده میمونن. فعلا اونایی که میدونی به کار نیست یه جا دور از دسترس بزار که تو دستو پا نباشه و کلا نخوای وقت زیادی برای تمیز کردن اینا بزاری 

میدونم چی میگی.خودمم اوایل ازدواج یه سری وسایلم را استفاده نمی‌کردم یا کاربردی نداشت. در گذر زمان کم ...

ممنون عزیزم درسته باید از جلوی دست و پا برشون دارم.  حتما همین کارو میکنم 😘

بچه ها چرا اینجا غیر فعاله؟  بیاین بگین ایا مینیمالیست ها هم خونه تکونی میکنن؟  من خیلی ...

نه عزیزم من خونه تکونی ندارم فقط تمیز میکنم تکونون نداره ‌ عیدها فقط گردگیری و مرتب کردن همین من هر چیزی ک قابل استفاده نباشه رد میکنم میره در طول سال هر روزی ک کار ندارم میرم سراغ کابینت کشو وسایل بررسی میکنم میبینم واقعا همه نیازم بوده مثلا دوتا پوست کن داشتم یکیش هیچ وقت استقاده نمیکردم چون بد دست بود یا قبلا چقدر فندک خراب داشتم الان اصلا اینجوری نیس یه چیزی اینجا بگم پشیمونم از بابت خرید ظرف سفالی ن برای استفاده راحته سریع لب پر میشه سنگینه نمیدونم چرا من یه زمانی پول دادم برای اینا .

سلام دوستای خوبم

مینیمال ها برای خونه تکونی کارشون سبک تره در حد گردگیری در ودیوار وشستن پرده ها یا احیانا فرش ها ومبل ها واین چیزا

دیگه مجبور نیستند کوهی از لباس از کندها جا به جا کنند یا تو خونه تکونی کلی قاب عکس ودکوری واین جور چیزا تمیز کنند.

کشوها خلوته یه ساعته یه دستمال بکشی اکی میشه.

تازه کندها هم کارش کمه

شادی صدام کنید

سلام من این تایپیک خیلی دوس دارم همیشه چند صفحه ای ازش میخونم صفحه ۶۰ بودم خیلی عالیه لیست بیخود ترین وسایل خونه منم کلی از این چیزا دارم تووخونه بعصاشو واقعا سخته برام بندازم دور حتی با اینکه واقعا استفاده ندارم از اون وسیله 😥میشه بگید چطوری شما راحت میندازین دور ؟

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

من خودم کلی گلدون خالی  وطرف های خالی سبزه و گل که مال قبلن بوده کلی چیزا هست ولی همه رو تو یه کابینت چپوندم  اصلا بازش نمیکنم 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
سلام من این تایپیک خیلی دوس دارم همیشه چند صفحه ای ازش میخونم صفحه ۶۰ بودم خیلی عالیه لیست بیخود تری ...

ما هم راحت دور نمی اندازیم پوست مون کنده میشه مخصوصا با اقتصاد الان ادم هنش میگه بعدا لازم میشه.

من ببینم به دردم نمی خوره می ذارم بیرون از کمد حالا یه وقتی تو تمیز کاری خونه می ذارمش خروجی یا می بخشم به کسی

شادی صدام کنید