بچه ها یه چیزی من راجع به خودم دقت کردم اینجا میگم شاید به درد کسی بخوره
من اصولا ادم تاثیر پذیری هستم و قدرت نه گفتن هم ندارم.
دقت کردم لباس هایی که دوسشون ندارم رو، همه چیزایی بودن که با حضور بقیه خریدم ولی هرکدوم که خودم تنهایی رفتم خرید خیلی دوسشون دارم
چون نه کسی همراهم بود که نظرشو تحمیل کنه و نه کسی بوده که بگه اخ خسته شدم اخ گشنمه اخ پام درد گرفت زود بخر بریم خونه دیگه! چون من برای خریدام باید خیلی وقت بذارم و همه جوانبو بررسی کنم ولی هروقت کسی همراهم بوده این مشکلاتو داشتم و در نهایت با یه خرید اجباری که دوسشم نداشتم برمیگشتم خونه
و هرچیزی هم که میخرم خیلی جنس خوبی از اب دراومده
مثلا یه تاب دارم سال ۹۰ خریدمش سه هزار تومن هنوز دارم میپوشمش و تمیز و سالمم هست! و فکر کنم حداقل دو سه سال دیگه هم بتونم بپوشم
و وقتی هم که چیزی رو دوس داری هیچوقت از استفاده ازش خسته نمیشی
مثلا من موقع جهیزیه دوس داشتم همه چی سفید و مینیمال باشه بدون طرح و گل و اینا. برای سرویس دم دستیم یه طرح گرد سفید انتخاب کرده بودم ولی خواهرام گفتن نه این چیه و انگار هتله و سفره ت جلوه نداره و فلان
و منم رفتم یه سرویس گلگلی خریدم اونم بیضی. الان هربار که نگاش میکنم به خودم میگم عجب غلطی کردم به حرف بقیه گوش دادم.
سرویس پلاستیک رو سفید ساده برداشتم همه گفتن چرا رنگی نگرفتی اینا سفیده کثیفیش سریع معلوم میشه ولی بعد از یه سال هیچ مشکلی باهاشون نداشتم و اتفاقا هروقت هم نگاشون میکنم دلم وا میشه و به نظرم بهترم هست کثیفیشون معلوم بشه که بدونی کثیفن و تمیزشون کنی نه اینکه بمونن تا بو بگیرن!
خلاصه که نتیجه گرفتم که موقع خرید با کسی زیاد مشورت نکنم چون همه به جای نظر دادن فقط سعی میکنن نظر خودشونو تحمیل کنن و بگن ما بلدیم تو نمیفهمی. یا ما خوش سلیقه ایم و تو بد سلیقه. این چیه میخوای بخری و ازین حرفا...
اخرشم فقط نظراتشون باعث انباشتگی بیشتر تو خونه هامون میشه و چیزایی که بابتش پول دادیم و نه میتونیم بندازیم دور و نه میتونیم با خیال راحت و دل خوش ازشون استفاده کنیم
خداروشکر شوهرم هرچی میخرم یا انتخاب میکنم میگه خوبه! و ازونایی نیست که بخواد نظر خودشو به کرسی بنشونه. ولی مثلا با خواهرم میرفتم خرید هی ناخوداگاه ، خریدم اخرش به نظر اون میشد و اخرشم هی میشینه میگه ما خیلی سلیقه هامون شبیه همه 😁 منم میگم اره خیلی