2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736855 بازدید | 44690 پست
مگه چیکار میکنی که اینقد کثیف میشن؟ من فقط لباس بچه ها زیاد کثیف میشن تند تند میشورم  لباسای ...

لباسهای بیرون کمتر کثیف میشه. لباس تو خونه ای هام زودتر کثیف میشه. 

لباسهای پسرمم که زود به زود کثیف میشه. بیشترین لباس کثیفمون لباسای پسرم و دستمال آشپزخونه س

لباسهای بیرون کمتر کثیف میشه. لباس تو خونه ای هام زودتر کثیف میشه.  لباسهای پسرمم که زود به زو ...

ما هم همینطوریم.لباسامون خیلی لک نمیشه .اما همین که بعد دو روز پوشیدن بو بگیره میشورم

پسرم روزی دو دست لباس خونگی کثیف میکنه

خود تاید هم لباس را خراب میکنه

مایع لباسشویی بگیر به صرفه تره .نرم کننده هم داره

من همون تاید را خیلی کم میریزم در حد یه استکان شایدم کمتر.چون زود به زود میشورم اونقدری کثیف نمیشن که بیشتر از این بخواد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما هم همینطوریم.لباسامون خیلی لک نمیشه .اما همین که بعد دو روز پوشیدن بو بگیره میشورم پسرم روزی د ...

من هر شب لباسامو عوض میکنم و لباس راحتی می پوشم. الان که هوا خنک شده هم حتی اگه لک نشده باشه و بو نگرفته باشه، یه روز بیشتر لباسهای روزانه مو نمیتونم بپوشم. پسرم هم معمولا روزی دو دست لباس عوض میکنه.

پودر زیاد نمیریزم. مایع لباسشویی تا حالا استفاده نکردم. ممنون از پیشنهادتون

سلام دیشب یه پاییزه یا مانتو یه شال ویه لباس خواب گذاشتم خروجی

من هم پنج تا قاب سی دی و چند تا سی دی. شش تا کتاب. یه کیف کمری همسرم که فقط تو مسافرت استفاده میکرد. یه حوله و یه اسکاچ😆 رو گذاشتم خروجی.

موافقم و هرکی موافقه این پستو لایک کنه و از همین فردا شروع کنیم

ده روز دیر دیدم که 😬

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
اینم کابینت دمنوش و خشکبار و ادویه ما پاکسازی و تمیز شده طبقه بالای بالا هم چون دسترسی راحتی نداره ...

به به چه مرتب 👏👏

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
خانمی حالا فکر من ۳ تا بچه کوچیک دارم ۴ سال و نیمه و ۳ ساله و ۲۱ ماهه ، یعنی به هیچ وجه کابینت های آ ...

ماشاءالله خدا حفظشون کنه 

از همین امروز شروع کنید. از ظرف و ظروف لواز برقی ادویه و خشکبار و ..

اتفاقا امروز دارن آشپزخونه رو کفپوش میکنن و همه چی رو ریختیم بیرون و باید از فردا بچینم و این فرصت خوبیه برای پاکسازی 

من هر شب لباسامو عوض میکنم و لباس راحتی می پوشم. الان که هوا خنک شده هم حتی اگه لک نشده باشه و بو نگ ...

منم تقریبا همینه

تابستونام که از سرکار میرسم کلا همه لباسارو بجز لباس فرم میندازم تو سبد

معمولا هم لباسی زیر فرم مپوشم که زیربغلمو بپوشونه که فرم تمیز بمونه و اگه بو بگیره همون لحظه با اب سرد و کوجولو شامپو بچه آب میکشم 

اما سغی کن درجه آب رو بیشتر از ۳۰ نزنی من ۹۹درصد مواقع با آب سرد میشورم

گاهی لباس بجه ها که لک غذا باشه با ۳۰ درجه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

سلام سلام‌بالاخره منم به جمعتون پیوستم .

ی عالمه کتاب و جزوه داشتم که بردم‌کتابخونه اهدا کردم .

چندین تا قران‌داشتم‌ولی منو همسرم‌دوتا قران‌مخصوص خودمون داریم‌و از اونا استفاوه نمیکردیم .

بردم‌شاهچراغ اهدا کردم .

کمد کتابخونه کلا خالی‌ شد 😂هورااااااااا

چندتا لباس پاییزه و زمستونه رو اهدا کردم ولی از مانتوی خرید عروسیم که ۱۲ سال پیش بوده نمیتونم‌کماکان دل بکنم 

سلام سلام‌بالاخره منم به جمعتون پیوستم . ی عالمه کتاب و جزوه داشتم که بردم‌کتابخونه اهدا کردم . چن ...

جان جان 

خوش اومدی و چه دست پر اومدی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
منم تقریبا همینه تابستونام که از سرکار میرسم کلا همه لباسارو بجز لباس فرم میندازم تو سبد معمولا هم ...

من معمولا لباسا رو با آب ۴۰ درجه و دستمالها و ملحفه ها رو با ۶۰ میشورم. 

۳۰ درجه رو امتحان میکنم. ممنون