2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736979 بازدید | 44690 پست
منم غذا رو چند ساله کاملا به اندازه میپزم. ناهار تقریبا اکثر مواقع اضافه نمیاد . چون ما شام خیلی سبک ...

منم بیرون خرید کنم مثل پوشاک لوازم ارایش کیسه نمی گیرم یه پارچه ای خودم دارم می برم

سبد حصیری برای خرید سبزی هم دارم

کیسه های پلاستیکی خرید میوه اینا نگه می دارم برای سطل زباله اشپزخونه وسطل های سرویس ها

شامپو واینا تموم شه می ذارم جزو زباله های خشک

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم عزیزم😍 از بس تو اکثر تاپیکها وقتی اینجور مسایل مطرح میشه همه یا مسخره میکنن یا موضوع را سیاسی ...

انجلینا جولی لباسی که تو یه مراسم پوشیده بود تغییر سایز ومدل داده بودند دخترش تو یه مراسم دیگه پوشیده بود در واقع برای حمایت از کره زمین اینکار کرده بودند یه کار نمادین بود

شادی صدام کنید
انجلینا جولی لباسی که تو یه مراسم پوشیده بود تغییر سایز ومدل داده بودند دخترش تو یه مراسم دیگه پوشید ...

ایشون مینیمالیسته.

خیلی از سلبریتی ها لباسهای تکراری میپوشن تو چند سال اخیر. کاش مردم الگو بگیرن و بدونن زندگی مسابقه نیست. لازم نیست هی لباس متنوع بپوشن. اگر لباسمون تمیز و سالم و در شان ماست چه ایرادی داره اگر چند بار بپوشیمش واقعا.

موندم این همه لباس رو کجا جا میدن ؟!

خوب این ها که سلبریتی ان خیلی از لبلساشون یکبار می پوشند

وگرنه این همه لباس وکیف وکفش که قابل نگهداری نیست

حالا شاید بخشی از لبلساشون که بهشون علاقه دارند نگه دارند

خیلی از لباسایی هم که تو جشنواره ها می پوشن اسپانسر دارند که دویاره بر می گرده به تولید کننده

شادی صدام کنید

من دور ریز غذا دارم گاهی.خیلی کم که همونم می‌ره برای مرغای مادرشوهرجان .گاهی وقتا یه برنج خیلی خیلی کم در حد دوسه قاشق که میموند بعد از تلاش بیفایده برای خوراندن به پسرم ...دور ریز میشد .دیروز یه فکری کردم .همون یه ذره که موند را ریختم تو یه کیسه گذاشتم فریزر تا خراب نشه.مطمعنم تا بیاد پنج روز بشه اندازه یه بشقاب غذا جمع میشه .همونم برکت خداست

برای خونه داری راه های تنبلانه خیلی دوست😁

مثلا چندساله روی گاز را فویل کشیدم.تمیز کردنش راحت تره.عید به عید هم عوض میکنم.اینطوری محافظ صفحه گازم هست و نیاز نیست خیلی بسازم 

روی هود را سلفون کشیدم بجز اون...ام چی میگن بهش ؟ هواکش ؟ همونا

سینک رو روزی یه بار با یه اسکاج مخصوص خودش میشورم . اینطوری کمتر به وایتکس نیاز میشه

سیف کرمی هم برای از بین بردن چربی خیلی محشره.جادو می‌کنه

فعلا همینا یادم بود

مصرف گرا بودن و نبودن هیچ ربطی به پولداری نداره

درسته این سلبریتی ها را مردم بزرگ شون کردن و شدن الگوی مخرب

اما بالاخره کسایی هم هستن که اهل تفکر باشن 

خود من درسته گفتم از یه راه هایی پول هدر رفتن را کنترل میکنم.اما اینطور نیست که از پس خرجش بر نیام.منم میتونم اون پول را بریزم تو سطل آشغال.اما وقتی میتونم از همون چیزایی که تو خونه دارم استفاده کنم چرا که نه؟

هر زمان به زندگی پر زرق و برق اینا فکر میکنم افسوس میخورم چرا یکی آنقدر لباس داره که نمیدونه کدوم را بپوشه یکی مثل بچه های سیستان بلوچستان یه دمپایی پلاستیکی هم نداره🥺

هعی

خودم بیرون که خرید میکنم اصلا پلاستبک نمیگیرم. همیشه یه کیسه پارچه ای داخل کیفم هست. اگر نباشه و ممک ...

دم شما گرم.آفرین👏

من که کیسه ها را نگه میدارم.چون تو آشپزخونه سطل ندارم وقتی سبد سینک پر میشه تو کیسه میریزم و میبرم پارکینگ..ولی خب کیسه زباله بزرگ کمتر استفاده میشه 

سطل دستشویی هم تقریبا سه روز یه بار خالی میشه و دوباره پلاستیک نو

همون پلاستیکهای خرید را استفاده میکنم

اگه حلوا ارده میگیرید یا شبیه اون که قوطی پلاسکو دارن میتونید برای بسته بندی مواد فریزری استفاده کنید تا کمتر کیسه فریزر بخرید

دم شما گرم.آفرین👏 من که کیسه ها را نگه میدارم.چون تو آشپزخونه سطل ندارم وقتی سبد سینک پر میشه تو ک ...

برای فریزر از این ظرفهای پلاستیکی مایرکوفری گرفتم. تقریبا کیسه فریزر دیگه استفاده نمیکنیم.

فریزرم منظم تر هم شده.

بخشی از پلاستیک میوه ها برای سطل توالت استفاده میشه. برای سطل آشپزخونه کیسه زباله میگیریم چون پلاستیک میوه ها کوچیکه.

شیشه و پلاستیکهای بسته بندی کارخونه ای خیلیییی کم وارد خونه مون میشه. اگر هم باشه میشورم و میدمشون به یکی از آشناها. ایشون استفاده داره.

صبحانه مون دورریز نداره. دور ریز ناهارمون تقریبا صفره. شاید در طول هفته یک یا دو قاشق پلو اضافه بیاد. اگر چیزی بمونه (به ندرت پیش میاد) میذارم برای شام پسرم. شام هم گاهی برای پسرم درست میکنم یه کمی بیشتر برای خودمون. اونم اصلا دورریز نداره خوشبختانه.

لیوان و سفره یکبار مصرف تقریبا استفاده نداریم. شاید در طول سال چند دونه (پنج شش تا) لیوان مجبور شیم بخریم. اونم خیلی حواسم هست که پیش نیاد اما همسرم راحت طلبه و گاهی اینکار رو میکنه. سفره هم از چند سال پیش یه رول گرفتیم هنوز داریم و به جز یکی دو بار استفاده نشده. تا جایی که بتونم جلوی استفاده شون رو میگیرم.

مصرف گرا بودن و نبودن هیچ ربطی به پولداری نداره درسته این سلبریتی ها را مردم بزرگ شون کردن و ...

خرج کردن خیلی آسونه. البته هیچ ایرادی هم نداره. منتهی باید ببینیم خرج کردن چه تاثیری روی خودمون داره. اگر بیش از حده و داره شخصیت منو به یک آدم مصرف گرای متظاهر تقلیل میده، باید راجع بهش بازاندیشی کنیم.

در مورد لباسهام مشکلم اینه که خیلی زیاد می شورمشون. این باعث میشه هم آب و پودر زیادی مصرب بشه هم لباسها زودتر خراب شن. دوستان راهکاری دارید؟ شما چکار میکنید که لباسهاتون کمتر کثیف شه و کمتر بشوریدشون؟

در مورد لباسهام مشکلم اینه که خیلی زیاد می شورمشون. این باعث میشه هم آب و پودر زیادی مصرب بشه هم لبا ...

مگه چیکار میکنی که اینقد کثیف میشن؟

من فقط لباس بچه ها زیاد کثیف میشن تند تند میشورم 

لباسای فرم خودم طول هفته میپوشم و حمعه میشورم

لباس خونه هم که گاهی تو آشپزی کثیف میشه 

لباسای خودمو همسرم با هم میندارم ماشین

برا بچه ها هم باهم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵