2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737071 بازدید | 44690 پست
بله واقعا مینیمال برای وسایل نیست فقط یه وقتایی رفتار خودمون هم نیاز به بررسی داره من ک شدید دارم سع ...

منم خیلی وقته دارم همینو تمرین میکنم. چقدر حسرت میخورم که چرا زودتر اینارو یاد نگرفتم.بهترین سالهای عمرم را حروم کردم ...

ما چهارتا وسیله اضافه تو دستو پامون را گرفته و مخل آرامش و آسایش میشه.اونوقت آزار و اذیت آدم سمی دیگه هیچچچ...خداروشکر من آدم خیلی بد تو زندگیم نبود .اما بیشتر مقصر بودم که خودمو درگیر آدمها میکردم.به قول شما دلسوزی و اینا..از این لحاظ وقتی که میتونستم برای خودم بزارم برای دیگران گذاشتم.آخرشم هیچی نداشت

یه دوره ای تو فرهنگسرا دیدم نازک دوزی شهریش هم ماهی ۸۰ تومن هست یک ساعت یه روز در میان برای من ک بچه ...

۸۰‌مفته واقعا

الان دختر خواهرشوهرم یه دوره مجازی داره میبینه یک میلیون و ششصد ازش گرفته...

اگه کارت با همون چرخ دستی راه میوفته انجام بده چون اونو مامانت هم میتونه کمکت کنه

بعدم یه بار تو نت دیدم کلیپ آموزش کار با چرخ را گذاشته بود.اسم چرخت را بنویس میاره

با بچه کوچولو هم واقعا اراده میخواد.چند تیکه پارچه و وسایلی که خطرناک نیست بده بهش سرگرم میشه.چرخ رو هم رو یه میز بلند بزار دستش نرسه خطرناکه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه دوره ای تو فرهنگسرا دیدم نازک دوزی شهریش هم ماهی ۸۰ تومن هست یک ساعت یه روز در میان برای من ک بچه ...

عزیزم تو میتونی  پیج نگار عبدللهی

negar_style94) یا مهری ثوانری رو نگاه کنی واقعا عالی توضیح میدن.موفق باشی

استارتر عزیز و همه ی دوستان میشه بیاین یه خونه تکونی مینی‌مالیستی شروع کنیم؟؟

من الان شرایط اش ندارم ولی اگه دوستان شروع کنند می تونم کمک کنم وهمراه تون باشم.

من از هر چیز زیادی بدم میاد اصلا کلافه میشم فقط ظرف زیاد داشتم که اونم انقدر خریدم تا اشباع شدم.الان مدتهااست دیگه ظرف نخریدم

یعنی بهتون بگم مثلا همسرم دیروز سه کیلو هویج خریده بود انقدر کلافه شدم میگم مهمون که نداریم برای سه تفر ادم این همه هویج ولسه چیه

شادی صدام کنید

منم که دیروز گفتم یه دور تمرین ها رو بریم هر چند وقت یکبار ک هم کارا عید تلنبار نشه هم مرتب باشه خونه

موافقم

و هرکی موافقه این پستو لایک کنه و از همین فردا شروع کنیم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

از آشپزخونه شروع‌کنید از قلب خونه

ظروف پذیرایی مهمان چک کنید معمولا اش ۱۲ تاست ولی هستند خانواده هایی که از ۱۲ نفر بیشتر مهمون دارند که ذیگه  این زمونه استثنااست.

ظرف سالاد ومرغ وسس این ها چک کنید ظرفهای تک یا لب پر بذارید خروجی یا ببخشید به کسی

فرصت مناسبیه یه لیست خرید برای عید تهیه کنید اگه کم وکسری دارید.

پارچ ها بررسی کنید اگه پارچ اضافه ای دارید بذارید خروجی

بعضی ها ویلا یا خونه باغ دارند می تونید ظروف اضافه انتقال بدین اون جا که استفاده بشه

شادی صدام کنید

ظروف دم دستی ام چک کنید معمولا کاسه های تک یا لیوان های تک تو کابینت هممون هست اون ها بذارید دم دست که استفاده کنید بشکنه تموم شه مثلا من ۶ تا کاسه شیشه ای داشتم الان دوتاش شکسته گذاشتم دم دستم همون ها استفاده می کنم اون ۴ تا هم می شکنه می ره 

یا لیوان ها الان دوتا مونده می رم بیرون اون دوتا می برم 

من به شخصه قابلمه دم دست زیاد دارم راستش دلم نمیاد بذارم خروجی ولی تا این ها دارم جدید نمی خرم.

چاقو ها،قاشق ها،سینی ها

مثلا من سه تا سینی جهیزیه کم کم که دیگه قابل استفاده جلو مهمون نشد گذاشتم تو سبد پیک نیک بیرون استفاده می کنیم

الان یه سینی پذیرایی دارم به امید خدا عید سینی جدید بخرم این می ذارم خروجی یا اون سینی پیک نیک می ذارم خروجی این می ذارم جاش

شادی صدام کنید

هر چیزی تو اشپزخونه هست یا باید استفاده بشه یا کاربردی بشه مثلا یه رو میزی بزرگ داشتم یه کم که کهنه شد تا کردم گذاشتم تو کشو مدتی موند تا اینکه یه روز از وسط قیچی کردم الان می خوام سبزی پاک کنم یا کارای این شکلی این پهن می کنم کارم انجام میدم.یا ملاقه شدم از این مشکی ها تو جهیزیه عروس هست گردی ملاقه از دستش جدا شد منم اون گردی اش گذاشتم تو ظرف آردم.منظورم این تند وسریع تو خروجی نذارید.

شادی صدام کنید

الویت مون این اون هایی که قابل استفاده نیست خارج بشن

اون هایی که قابل بازیافت ان تغییر کاربری بدیم

اون هایی که لنگه به لنگه بذاریم جلوی دست تا استفاده کنیم

مثلا سه دست چاقو دارید دو دست اش ست اش سالمه دست سوم حالا یمی اش گم شده،یکی اش گذاشنید کنار گاز پلاستیک اش ذوب شده از این جور اتفاق ها دیگه این دسته بندی کنید بذارید جلوی چشمتون مثلا همسرتون کار داره چاقو می خواد این بهش بدید.

دستمال های اشپزخونه بررسی کنید سفره های اشپزخونه

زیر اندازها

شادی صدام کنید

هر چیزی تو اشپزخونه هست یا باید استفاده بشه یا کاربردی بشه مثلا یه رو میزی بزرگ داشتم یه کم که کهنه شد تا کردم گذاشتم تو کشو مدتی موند تا اینکه یه روز از وسط قیچی کردم الان می خوام سبزی پاک کنم یا کارای این شکلی این پهن می کنم کارم انجام میدم.یا ملاقه شدم از این مشکی ها تو جهیزیه عروس هست گردی ملاقه از دستش جدا شد منم اون گردی اش گذاشتم تو ظرف آردم.منظورم این تند وسریع تو خروجی نذارید.

شادی صدام کنید

من یه کابینت دارم پر از کادویی مثلا ۶ دست لیوان یا فنجان یا ظرف سالاد وشکلات این ها نگه داشتم میگم خدا قسمت کنه ویلا بخریم می برم اون جا ولی مثلا یه کادوهایی گرفتم نه به درد هدیه دادن می خوره نه خودم هیچ وقت ازش استفاده می کنم شوهرم میگه نگه دار لازم میشه ولی تا یکسال اینده اگه استفاده نکردم می ذارم خروجی.

اینم جا داره بگم واقعا تو کادو دادن دقت کنیم مثلا می خواهیم پوشاک هدیه بدیم یه شال مشکی یا سفید یا سرمه ای فکر کنم همه بتونن استفاده کنند ولی مثلا من میام کلی وقت می ذارم یه روسری می خرم مثلا رنگ نارنجی یا صورتی یا قرمز خوب لزوما همه استفاده نمی کنن یا ظرف هدیه می بریم یه دیس گرده شیشه ای ساده یا یه دست لیوان آب خوری ساده برای همه قابل استفاده است من چند وقت کادو گرفتم برای تولدم خیلی زحمت کشیده بودند وقت گذاشته بودند از این ظرف های هویج وکاکتوس وتوت فرنگی دیدید مد شده از اون ها بود یه بار سر سفره برای دیزاین استفاده کردم اصلا کاربردی نبود حتی یه بامیه توش جا نمیشه دیگه گذاشتم تو کارتن اش گذاشتم تو کابینت دلم نمیاد بذارم خروجی از نظر خودم مناسب کادو دادن به کسی نیست این مثال ها زدم حتی اگه پول نقد نمی خواهیم بدیم تو کادو دادن چیزای عمومی بخریم که همه پسند وکاربردی باشه

شادی صدام کنید

سلام دوستان ، من چند وقتی هست خواننده خاموش این تاپیک هستم ، خونمون به یک پاکسازی اساسی نیاز داره ، البته این رو هم بگم من خیلی اهل خرید اضافه لباس یا ظرف و ظروف نیستم ولی همین مقدار هم که دارم دوست دارم کمتر بشه ، ۳ تا بچه کوچیک هم دارم که با وجود اون فرشته ها و شاغل بودن خودم کار جمع آوری برام سخت تر شده ولی میخوام بیام اینجا انگیزه بگیرم ، من هم با خونه تکونی دسته جمعی موافقم ، ممنون میشم خواستید شروع کنید من رو هم لایک کنید .