2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
یه کیف پول دارم خیلی شیک خیلی دوستش دارم ولی دیگه نو نیست وقابل استفاده نیست تصمیم گرفتم دور بندازم ...

اگه تو خونه کارت بانکی اضافه ،سکه پارسیان یا پول پس انداز نگه می‌داری بزار تو اون .اگه نه که پس به درد هیچی نمیخوره

اگه تو خونه کارت بانکی اضافه ،سکه پارسیان یا پول پس انداز نگه می‌داری بزار تو اون .اگه نه که پس به د ...

قربونت برم من یه کیف دارم از مد افتاده این چیزایی که‌گفتیتو اون‌گذاشتم

حالا فردا به مامانم نشون بدم شاید به دردش خورد وگرنه می ذارم خروجی.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما خانم ها چون خرید کردن دوست داریم خیلی باید حواس مون باشه خریدای درستی داشته باشیم.این کیف کوچلو ها دید نارنجی سبز بنفش انقدر کوچیکن گوشی موبایل‌توش جا نمیشه رسما کاربردی نداره ولی عاشق اون رنگ سبز ونارنجی اشم به سختی خودم کنترل کردم نخرم.چون قبلا مشکی اش خریدم اصلا برام کاربردی نبود

این کیف پولم که میگم بذارم خروجی نزدیک ده سال دارم.کیفیتش عالی بود.جا دار بود حتی گوشی قبلی ام توش جا می شد.خوش دست بود انقدرم خوشگل بود مسیر کوتاه می رفتم دستم می گرفتم به اندازه یه کیف دستی قشنگ بود این خریدها خیلی خوبن

شادی صدام کنید

سلام من تقریبا یک سالی هست تاپیک میخونم و به کار میگیرم یه مدت ک یادم میره دوباره تمرین ها از اول میخونم امروز هم بعد ۲۰ روز ک مریض بودم و وقت حسابی نذاشته بودم پاشدم یه لیف کهنه مال خودم یه لیف پاره از همسرم انداختم سطل زباله 

۳ تا گلدون کوچیکی ک شکسته بود و گل توش هم ب درد نمی‌خورد ولی من چسبونده بودم سریع انداختم سطل زباله چون ب کارم نمیومد گلدون کوچیک دوست ندارم 

تعداد لباس های دخترم ک کوچیک شده بود روسری و شلوار خودم ک هدیه بود و حس خوبی نداشتم نمیپوشیدم یه تیشرت و یه روسری کوچیک بود ک من قواره بلند میپوشم 

و امثال اینا کشوها رو مرتب کردم چندین بلوز بافت داشتم ک وقتی تصمیم میگرفتم بپوشم اونا رو ب هر دلیلی رد میکردم دادم همه رو پدرم برد برا یه نیازمند. و پیش خودم گفتم اینا مثل یه مقدار پول بود ک رفت و تصمیم گرفتم تا به چیزی نیاز شدید نداشته باشم خرید نکنم خرید های دلی برای من اغلب بلا استفاده هست و بدون مصرف دیگه احساسي و هیجانی خرید نمیکنم .

تو کابینت داروها هم خیلی شربت ها تاریخ گذشته بودن خیلی از قرص ها خالی بودن اینا رو انداختم رفت 

فردا هم میخام کابینت ابزار رو تمیز کنم چند روز پیش میخاستم تابلو نصب کنم همه میخ هام زنگ زده و کج بودن چرا نگهشون داشته بودم نمیدونم .حتما باید بررسی کنم تیکه های شلنگ گاز  کوچیک .

میخونمتون و از همتون بابت نکات و گزارش هایی ک میدید باعث انگیزه میشه ممنونم .

یه پیشنهاد بدم:حالا که نمی تونیم کل زندگیمون پاکسازی کنیم بیاین در مورد درست خرید کردن حرف بزنیم.من یه پیج داشتم خیلی خوب توضیح می داد چطوری لباسای خوبی بخریم مثلا یه چیز خوبی که‌گفت این بود که برای خودتون مشخص کنید چه رنگ هایی بهتون‌میاد

یا مثلا شلوار لی که می خواهین بخرید باید چه ایتم هایی داشته باشه

شادی صدام کنید
سلام من تقریبا یک سالی هست تاپیک میخونم و به کار میگیرم یه مدت ک یادم میره دوباره تمرین ها از اول می ...

دوست عزیز خیلی عالیه که اومدی وتوضیح دادی چون بچه ها از همدیگه انگیزه می گیرن

یه ظرف کوچیک حالا جای پنیری ،سس مایونری چیزی بردار میخ ها وپیج ها،چسب برق وکلا هر چیز کوچیک وگم شدنیه دسته بندی کن بعد بذار تو یه باکس بزرگ

شادی صدام کنید

در راستای اصول بهداشتی حوله هامون ۴ سال بود عوض نکرده بودیم و از لحاظ بهداشت هم کارمون اشتباه بود منم برای ۳ نفرمون حوله تن پوش جدید خریدم و اونا رو تیکه کردم برای پاک کردن سرامیک های کف و بعدم ميندازم میره حوله های دستشویی هم کهنه بود گذاشتم تو ماشین همسرم روغن ماشین چک میونه دستاش پاک کنه .و حوله های مسافرتی مون هم شستم و آفتاب کردم و مرتب گذاشتم تو کمد.‌یچیزایی رو من هیچ وقت نمیتونم بندازم دور مثلا چادر هایی ک مادرم از کربلا آورده واسم دوخته و مرتب تو کیف گذاشتم عروسی یا مهمونی یکیش استقاده میکنم دوباره میذارم سرجاش همشون هم دوست دارم و برام خیلی ارزشمند هستن و در طول زندگی ب کارم میان حالا شاید هر روز  ن ولی در طول سال استفاده میشه بخاطر همین نمیدم ب کسی .

ولی دوتا شال مجلسی بود ک سرم نمیکردم نازک بود و موهام پیدا بود و ب خودم قول دادم منی ک اهل شال نیستم الکی ریسک نکنم بخرم و تو کمد خاک بخوره 

کلی سیم شارژر هندزفری خراب هم ریختم رفت یعنی بازیافتی آدم حس آرامش داره این‌چیزا رو میریزه میره خخخ.

من هنوز خیلی پاکسازی نیاز دارم الان یه دامن دارم نو نو یکبار هم‌نپوشیدم نمی دونم چرا اصلا خریدمش چون بهم نمیاد.هر بار مهمون دارم می پوشمش با شومیزای مختلف جور نمیشه فعلا تو کمدم می مونه وتو‌ذهنم گذاشتم تا بدم کسی استفاده کنه یا هدبه بدم به کسی.

یا مثلا یه دامن دیگه دارم نمی دونم بر چه اساسی خریدمش البته سه چهار جا پوشیدم ابرو داری هم بود اتفاقا ولی  خیلی تنگ بود ویه ذره تپل شدم دیگه سایزم نیست

شادی صدام کنید
در راستای اصول بهداشتی حوله هامون ۴ سال بود عوض نکرده بودیم و از لحاظ بهداشت هم کارمون اشتباه بود من ...

خیلی عالیه خسته نباشی اتفاقا من وهمسرمم حوله باید بخریم

من حوله سرویس بهداشتی چندماه یه بار عوض می کنم حالا نمیگم چند ماه چون یکی مبگه چه زود یکی میگه چه دیر آلوده است.

شادی صدام کنید
یه پیشنهاد بدم:حالا که نمی تونیم کل زندگیمون پاکسازی کنیم بیاین در مورد درست خرید کردن حرف بزنیم.من ...

اره خیلی خوبه اینجوری ک وقتی میخایم چیزی بخریم یه سری ویژگی هایی واسش تعریف کنیم اینجوری دیگه با تعریف فروشنده یا هرچیزی تشویق ب خرید وسیله یا لباسی نمیشیم ک طبق علاقه و استاندارد ما نیست مثلا من اصلا از شال نمیتونم استفاده کنم ۲ تا شال مجلسی دارم ک متاسفانه هیجانی خریدم یا فروشنده موفق شده متقاعد کنه بخرمش حالا مونده و استفاده نکردم روسری های لیز و کوچیک رو نمیتونم بپوشم پس تعریف من تو خرید روسری برای شخص خودم روسری ک سُر نخوره از سر قواره بلند باشه رنگ شاد داشته باشه جنس خوبی داشته باشه وقتی برم خرید صرفا فقط دنبال همین ویژگی ها میگردم ن چیزهای دیگه پس میشه خرید هدفمند .

خیلی عالیه خسته نباشی اتفاقا من وهمسرمم حوله باید بخریم من حوله سرویس بهداشتی چندماه یه بار عوض می ...

عزیزم در هر صورتی چ دیر و چ زود ما اومدیم اینجا ک جای حرفایی ک مدام توی تبادل نظر هست حرفای هدفمند بزنیم پس من اینجا هر انتقاد سازنده و منطقی و هر تشویقی رو ب جون میخرم و استفاده میکنم ممنونم از همگی .

من هنوز خیلی پاکسازی نیاز دارم الان یه دامن دارم نو نو یکبار هم‌نپوشیدم نمی دونم چرا اصلا خریدمش چون ...

امروز ساک آوردم پایین لباسای زمستونی بذارم تو کشوها مانتوی عقدم دوباره دیدم قاعدتا دیگه اندازم نیست ولی نگاش می کنم حالم خوب مبشه از یادگاری های اون دوران مانتوی روز عقدم،دسته گل ام،کفش عروسی ام و دسته گل عروسی ام نگه داشتم دیگه این ۴ قلم به جایی بر نمی خوره😄😄😄

شادی صدام کنید
اره خیلی خوبه اینجوری ک وقتی میخایم چیزی بخریم یه سری ویژگی هایی واسش تعریف کنیم اینجوری دیگه با تعر ...

بله تو خرید پوشاک باید این ها مد نظرم بگیریم

استایل مون

رنگ 

چارچوب های پوشش مون

وزن مون

جنس و

بودجه مون

شادی صدام کنید
امروز ساک آوردم پایین لباسای زمستونی بذارم تو کشوها مانتوی عقدم دوباره دیدم قاعدتا دیگه اندازم نیست ...

منم لباس عقدم رو گذاشتم برای دخترم خیلی دوست داشتم ببینم مادرم چی پوشیده تو اون زمان ولی انداخته بود من نگه داشتم یه قلم ب جایی بر نمیخوره .ولی کفش های عروسیم ب حدی مینیمال و ساده استفاده کردم هنوز بعد از ۶ سال میپوشم با هر مجلسی