سلام
چقدر پست های پر از انرژیییی
یک ساعته دارم میخونم
من از همه تون عقب موندم 🤕
حدود یک ماهه تقریبا خروجی خاصی نداشتم .فقط یه روز میخواستم لباس زمستونی ها را بیارم بیرون چهار تیکه لباسای نوزادی بچم که لک و کهنه بود را انداختم دور.واقعا برای چی اونارو نگه داشته بودم؟
یک پیراهن خونگی هم داشتم که رو لباسای جهازم بود.اما لامصب جنسش نو مونده بود انگار تازه خریدی.یه بار پوشیدمش دیدم دیگه واقعا توش راحت نیستم رفت خروجی.
شلوارهای بچم هم دارن کهنه میشن هر از گاهی یکی شو میندازم بره.با اینکه لباس بچه زیاد نمیخرم گاهی حس میکنم همونام که داره زیادیه...
راستیییی دارم تاپیک زنی که خرج نداره ارج نداره را میخونم و یاد میگیرم در کنار مینیمالیست به بعنوان یه خانم خیلی هم کم خرج نشم😁واقعا داشتم کم خرج میشدم .چیزی هم کم ندارم و استفاده از همون امکاناتی که دارم را مینیمال شدن میدونستم.در صورتیکه نباید همیشه کاملا بی خرج باشیم.دقیقا مثل دختر آفتاب که گفته وقتی خرید میکنم بقیه متعجب میشن😂 حالا من به مرحله ای رسیده بودم که داشتم خودمم از خریدکردن واسه خودم متعجب میشدم😅
البته در خصوص اون تاپیک با خودم کلنجار رفتم و نتیجه گیری کردم که نمیخوام خرج افراطی داشته باشم .لباس زیاد و آنچنانی.لوازم آرایش چی نمیدونم کیف و کفش ...
اما تصمیم پول همه اینارو بزارم کنار و سالی یه تکع طلا بگیرم .میخواد خریدش تو این اوضاع درست باشه یا غلط هیچی به اندازه طلا باارزش و تو چشم نیست .
اونجا نشانه های مصرف گرایی غلط هم زیاد دیده میشه و من چقدر حرص میخورم اون پستارو میخونم😓
نمونش خانمی که میگفت زن داداشش ۲۰۰ تا شلوار داشته و بعضیاشون هنوز تیکت داشتن و نپوشیده.کاش فعال بود ازش میپرسیدم ۲۰۰ تا شلوار را کجا جا داده.حتما صدتا مانتو هم داشته تا الی آخر...
سردرد تون ندم شرمنده من بازم مثل همیشه دلم پر بود😖برم مینیمالیست بشم برمیگردم