2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738270 بازدید | 44695 پست

من فریزرم کلا کوچیکه.بخوامم نمی تونم توش وسیله زیادی بذارم.ولی کلا همه چیزم کمه

چیزی هم اگه زیاد باشه زود مصرف می کنم.معمولا طرفدار تازه وبه فصل خریدنم تا فریز کردن.

ماها خودمون یه سبک هستیم.چون من واقعا از فضای شلوغ وخونه شلوغ کلافه میشم کلا هر جا برم حتی اداره ای جایی تو ذهنم اون جا مرتب می کنم واضافه هاش می ریزم دور.

شادی صدام کنید

به نظرم اون هایی هم که وسایل زیاد دوس دارند حداقل می تونن مرتب شون کنند تا کمتر شلوغ به نظر برسه.به نظرم هیچ ایرادی نداره کسی دلش بخواد مثلا ده تا مانتو داشته باشه اما اینکه کمی هم هزینه کنه یه کمد مناسب وجا دار براشون تهیه کنه

یا مثلا خونه ای بزرگ باشه تو ۲۰ تا گلدون توش بذار قشنگ میشه اما تو یه خونه ۷۰ ۸۰ متری مگه فضا برای چندتا گلدون هست

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس سفره های غذا دیدید چقدر شلوغ وپلوغ دیدید گاهی چیزای بی ربط هم می ذارن سر سفره

سفره های یلدا وهفت سین بهش توجه کردید

اصلا شلغم ترشی

من تو این چیزا هم مینمالیسمم.

البته خوب خرید می کنم تا حدودی به روز هم هستم از بازار زیاد عقب نبستم😄اما سعی می کنم چندتا ایتم مشخص ومرتبط استفاده کنم.

شادی صدام کنید
به نظرم اون هایی هم که وسایل زیاد دوس دارند حداقل می تونن مرتب شون کنند تا کمتر شلوغ به نظر برسه.به ...

مرتب کردن وسیله های زیاد وقت و انرژی و هزینه زیادی میبره واقعا

یاد حرف اون دوستمون افتادم که میگفت اینا شیرزنن

واقعا شیرزنن

من فکر تنیز کردن اون دکور میاد تو ذهنم پشتم تیر میکشه😅

مرتب کردن وسیله های زیاد وقت و انرژی و هزینه زیادی میبره واقعا یاد حرف اون دوستمون افتادم که میگفت ...

دقیقا منم.

ولی اینم بگم بهرحال سلیقه وعلاقه شون وچیزی نمیشه گفت

فقط کاش جای این همه تاپیک که بگم چندان مناسب نیست

تاپیک های اینجوری بیشتر می شد تاپیک های مفید باید سرچ کرد تا پیدا کرد

در کنار وضعیت کنونی کشور معتقدم ما به یک فرهنگ سازی خیلی بزرگ

تو حوزه محیط زیست،رانندکی،ازدواج،بچه داری،جهیزیه وسیسمونی ،اموزش وپرورش و کلا تو همه حوزه ها نیاز داریم

ما در خیلی چیزا عقب موندیم.

شادی صدام کنید
دقیقا منم. ولی اینم بگم بهرحال سلیقه وعلاقه شون وچیزی نمیشه گفت فقط کاش جای این همه تاپیک که بگم چ ...

من هم چیزی نمیگم معمولا 

مگر اینکه خودشون علاقه نشون بدن و بپرسن

چون یه موضوع کاملا شخصیه.

آره به معنی واقعی کلمه عقب مونده هست جامعه مون.

فرهنگ ژاپن رو خیلی دوست دارم.

ساده و مینیمال و کاملا انسانی😍

خداروشکر من ازدواج کزدم تو خونه خودم به ارزوم رسیدم

زورم به دنیا نرسه حداقل خونه ام خلوت ومرتب

زورمم به خونه نرسه گاهی چون همسرم خیلی نظر میده در مورد چیدمان خونه

دیگه زورمم به کمدهام می رسه😄😁

شادی صدام کنید

سلام

چقدر پست های پر از انرژیییی

یک ساعته  دارم میخونم 

من از همه تون عقب موندم 🤕

حدود یک ماهه تقریبا خروجی خاصی نداشتم .فقط یه روز میخواستم لباس زمستونی ها را بیارم بیرون چهار تیکه لباسای نوزادی بچم که لک و کهنه بود را انداختم دور.واقعا برای چی اونارو نگه داشته بودم؟

یک پیراهن خونگی هم داشتم که رو لباسای جهازم بود.اما لامصب جنسش نو مونده بود انگار تازه خریدی.یه بار پوشیدمش دیدم دیگه واقعا توش راحت نیستم رفت خروجی.

شلوارهای بچم هم دارن کهنه میشن هر از گاهی یکی شو میندازم بره.با اینکه لباس بچه زیاد نمیخرم گاهی حس میکنم همونام که داره زیادیه...

راستیییی دارم تاپیک زنی که خرج نداره ارج نداره را میخونم و یاد میگیرم در کنار مینیمالیست به بعنوان یه خانم خیلی هم کم خرج نشم😁واقعا داشتم کم خرج میشدم .چیزی هم کم ندارم و استفاده از همون امکاناتی که دارم را مینیمال شدن میدونستم.در صورتیکه نباید همیشه کاملا بی خرج باشیم.دقیقا مثل دختر آفتاب که گفته وقتی خرید میکنم بقیه متعجب میشن😂 حالا من به مرحله ای رسیده بودم که داشتم خودمم از خریدکردن واسه خودم متعجب میشدم😅

البته در خصوص اون تاپیک با خودم کلنجار رفتم و نتیجه گیری کردم که نمیخوام خرج افراطی داشته باشم .لباس زیاد و آنچنانی.لوازم آرایش چی نمیدونم کیف و کفش ...

اما تصمیم پول همه اینارو بزارم کنار و سالی یه تکع طلا بگیرم .میخواد خریدش تو این اوضاع درست باشه یا غلط هیچی به اندازه طلا باارزش و تو چشم نیست .

اونجا نشانه های مصرف گرایی غلط هم زیاد دیده میشه و من چقدر حرص میخورم اون پستارو میخونم😓

نمونش خانمی که میگفت زن داداشش ۲۰۰ تا شلوار داشته و بعضیاشون هنوز تیکت داشتن و نپوشیده.کاش فعال بود ازش میپرسیدم ۲۰۰ تا شلوار را کجا جا داده.حتما صدتا مانتو هم داشته تا الی آخر...

سردرد تون ندم شرمنده من بازم مثل همیشه دلم پر بود😖برم مینیمالیست بشم برمیگردم

سلام به خانمهای گل واسی خوب وعزیز 

از مرداد ماه هروقت حالم خوب میشه میرم سراغ وسایل هام وکمی مرتب میکنم و اضافه هارو جدا میکنم میریزم بره 

من ۲۸ سال هست زندگی میکنم اوایل وافعا خوب بودم هروسایل رو یکسال مصرف نمیکردم میریختم دور 

ولی یه مدت غافل شدم بقدری وسایل بدرد نخور جم کردم  هرچی جم میکنم میریزم بازم کلی وسایل بدرد نخور تو انباری دارم 

البته الان انباری شده قبلا توش زندگی میکردم یه سالن با یه اتاق خواب پراز آشقال باور کنید آشقال شده   خدا توان بده بتونم سوییتمون از انباری دربیارم 

جمعه با همسرم چندتانایلون ریختیم بقدری مونده بود زباله شده بود 

خدا به همه بانوان قوت بده

سلام چقدر پست های پر از انرژیییی یک ساعته  دارم میخونم  من از همه تون عقب موندم 🤕 حدو ...

من هر وقت کم خرج میشم می رم اون تاپیک می خونم

من به شخصه نمی خوام انقدر مینمالیسم شم

نظر شخصی ام این چیز بدرد نخور و بدون اسنفاده نگه ندارم.

مثلا من نمی دونم تا کی باید کفش عروسی ام نگه دارم خوب عکس اش هست دیگه.

ولی تو زمینه های که مورد علاقه ام خرید می کنم و تا حدودی همسو با بازار هستم

در کل در هر کاری برای اینکه بین غلط ودرست گیر نکنم میگم تعادل خوبه.

یه بخش مینمالیسم هم به نظر من اینکه کار نکرده نداشته باشیم

مثلا پارچه های خیاطی حتما بذیم دوخت تا هم استفاده بشه هم کمد پاکسازی بشه.

یا کرم ها ولدسیون هامون حتما استفاده کنیم نه که فقط بخریم وبچینیم تو کمد

مثلا من یه لوسیون بدن داشتم سه بار اول ذوق داشتم استفاده کردم بعد دیگه استفاده نکردم خوب این درست نبست.

شادی صدام کنید

یا باید از اون لوسیون استفاده کنم تا اخرش

یا اگه می دونم تو این چیزا تنبلم پولم جای دیگه ای هزینه کنم که برام استفاده داشته باشه

کلا انباشتگی بی مصرف نداشته باشیم.

شادی صدام کنید
سلام به خانمهای گل واسی خوب وعزیز  از مرداد ماه هروقت حالم خوب میشه میرم سراغ وسایل هام وکمی م ...

نمی دونم موقعیت اش با خونتون چه جوریه اما هدف گذاری کن تا عید خالی اش کن.

دیگه حتما می دونی وسایل چه جوری باید دسته بندی کنی

شادی صدام کنید