من موقع جهیزیه خریدن مثلا خیلی سعی کردم خریدام همه کاربردی و مینیمال باشن ولی بازم یه چیزای کوچیک اضافه ای خریدم
یه سرویس ۱۸ نفره چینی خریدم و یه ۶ نفره ارکوپال . (که البته الان که فکر میکنم میبینم اگه یه سرویس ۲۴ نفره ارکوپال فقط میخریدم بهتر بود! )
مثلا وی سرویس چینیم ۱۲ تا فنجون داره که خب اصلا به کارم نمیاد و فقط جاگیره.
یه ۶ نفره هم به جای این مسافرتی های پلاستیکی یا ملامین، بشقاب و کاسه روحی خریدم که واقعا خیلی کاربردیه برام و مدام ازشون استفاده میکنم. تا جایی که میتونستم چیزای پلاستیکی نخریدم. سه سایز ابکش و لگن استیل خریدم و سه سایز هم لگن پلاستیکی که اینم میتونستم نخرم و به جاش یه سایز دیگه استیل بردارم!
سرویس قاشق هم یه ۶ نفره مامانم از قدیم خریده بود که من فقط رفتم سه دست دیگه قاشق چنگال غذاخوری شبیهش خریدم با دوتا کفگیر ملاقه اضافه تر.
وسایل بزرگ هم به اندازه. مثلا چایساز و ابمیوه گیری ۴ کاره و اب پرتقال گیری و یه آون تستر و یه گوشتکوب برقی ۳ کاره خریدم ( اینا بسته به سبک زندگی هرکسی متفاوته).
اون تستر من زیاد استفاده نمیکنم ازش فقط چندباری کیک پختم داخلش و کیک رو داخل قابلمه یا ماهیتابه هم میشه پخت پس اینم برام یه جورایی اضافی محسوب میشه !
پلوپز معمولی هم مامانم از قدیم برام خریده بود ولی چندان استفاده ای نداره چون ۸ نفره س و تو فکرشم بفروشمش.
سرویس پذیراییمم کریستال نخریدم و چینی خریدم. من میخواستم نخرم و گفتم از همون سرویس غذاخوری چینیم استفاده کنم 😁 ولی ابجیام گفتن نه بخر زشته و فلان
اگه خودم کامل همه چیزو می خریدم و بقیه هم دخالت نمیکردن میتونستم خیلی مینیمال تر بخرم و به جای اون پول طلا میخریدم ولی الان هی باید وسایل اضافه بذارم تو دیوار که آیا بخرن یا نخرن و هزارتا ایراد روش بذارن و چونه بزنن!