2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737017 بازدید | 44690 پست
دوست عزیز در مورد سوال آخرتون من تجربه ای ندارم ولی  در مورد صحبت هایی که کردید یه شبه نمیش ...

دقیقا

شبکه های اجتماعی شدیدااااا رو این فرهنگ تاثیر دارن. هم از نظر ظاهر خودمون به ما احساس کمبود میدن هم از نظر ظاهر خونه مون.

مینیمالیسم در آرایش و زیبا کردن خودمون به خاطر دیگران شدیدا توصیه میشه.

خیلی آدمها هستن که چهره معمولی رو به خوب و حتی خیلی خوب دارن اما مدام دنبال عمل و آرایش و انواع و اقسام لباس و رنگ مو هستن که چیزی بشن که فکر میکنن ایده آله.

مدام دنبال بیشار و بهتر و زیباتررر 

و این مسابقه همچنان ادامه داره😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز در مورد سوال آخرتون من تجربه ای ندارم ولی  در مورد صحبت هایی که کردید یه شبه نمیش ...

اتفاقا زیبایی مینیمالیسم در همینه که برای همه یکی نیست.

هر کس باید نیازها و شرایطش رو بسنجه و ببینه چی لازم داره و چی رو بیشتر استفاده میکنه.

مسلما نمیشه یه قانون واحد و تعداد مشخص مثلا برای کفش و وسایل برقی و ... داشت. 

و نکته مهم اینکه مینیمالیسم وسیله هست روش هست

اما هدف نیست.

هدف آرامش ماست دور کردن ما از اضطراب و کمبود و چشم و هم چشمی تا بتونیم روی خودمون و شخصیتمون کار کنیم تا با خونواده مون وقت بگذرونیم

دقیقا شبکه های اجتماعی شدیدااااا رو این فرهنگ تاثیر دارن. هم از نظر ظاهر خودمون به ما احساس کمبود م ...

تو بحث ارایش وزیبایی که حرف بسیاره.وهمه داره به این زنجیره اضافه میشن ارزش هامون کمرنگ شده وچیزای زود گذر وبی فایده جاش گرفته‌مثال های زیادی مبشه زد

شادی صدام کنید
تو بحث ارایش وزیبایی که حرف بسیاره.وهمه داره به این زنجیره اضافه میشن ارزش هامون کمرنگ شده وچیزای زو ...

آره 

و کاملا به مینیمالیسم ربط داره. کلا نقطه مقابل مینیمالیسم به نظر من کمبوده. حالا تو هر زمینه ای منجر به زیاده خواهی در همون زمینه میشه.

من آون توستر دارم. چرا رو.غن بپاشه؟؟  شاید با سرخ کن اشتباه گرفتین

نه عزیزم رو دفترچه ش دیدم آون توستر نوشته.سرخ کن کوچیک تره

فکر میکردم مثل فر که چرب میشه شاید اونم همونطوره.اما بالاخره بعد هربار استفاده دیواره هاش را باید دستمال کشی کرد‌.درسته؟

فرهنگ من وشماییم افرادی که دلسوز شرایط جامعه هستند باید همدیگه پیدا کنند نه با تحمیل عقایدشون بلکه ب ...

بله حرفای شما هم کاملا درستع.مخصوصا هزینه و وقت گذاشتن برای رشد شخصیت خود و بچه ها را موافقم

اما اگه دقت کنید منم گفتم چیزای اضافه نخریم.نه اینکه کاربردی ها را حذف کنیم و نسخه ی واحد بدیم.ما صرفا از تجربه مون میگیم دیگران هم مختارن استفاده کنن یا خودشون سرشون به سنگ بخوره

حرف و حدیث و تنش هم حاصل همین شوک خانواده ها هست که شما میگی .پس چرا گفتم باید از آموزش به بچه و فامیل خودمون شروع کنیم ؟چون باید ذره ذره این سبک را به دیگران تزریق کنیم تا براشون شوکه کننده یا غیرعادی نباشه

الان کار همین چرخ گوشت را خردکن هم میکنه با کاربردهای بیشتر.تازه کار کردن باهاش راحت تره و هم  شستنش.مثل چرخ گوشت که یه عالمه ابزار داره و  تمیز کردنش مکافاته نیست.خودم اگه این آگاهی رو داشتم اونروز بجای چرخ گوشت همینو میخریدم

یا تا وقتی آون توستر هست دیگه چرا سرخ کن؟ چرا ماکروفر؟چرا سولاردیوم؟ توستر کار همه ی اینارو میکنه

که بالا هم گفتم با رو غن کمتر...حالا درسته من استفاده نمیکنم اما الان حداقل در موردش آگاه شدم و میدونم به هرحال به کارم میاد

اگه بخوام همه رو تک تک مثال بزنم زیاده.هر چیزی یه جایگزین بهتر میتونه داشته باشه

الان شما از هرکس بپرسی ویترین و ظروف دکوری برات چکار کردن هیچ جواب منطقی نداره بگه.حتی اگر خودش اون وسایل رو دوست داشته باشه.دلیل؟خب همه دارن زشته من نداشته باشم😐

یا سرخ کن.۹۰ درصد اونایی که خریدن پشیمونن‌.وقتی اونقدر استفاده نداره چرا اصلا تولید میشه؟ چون اونی که میخره وقتی ببینه استفاده نداره نمیره همسایه ش رو آگاه کنه که فلانی به این دلیل اینو نخر.اگر هم دلش بسوزه و بگه یا با انتقاد مواجه میشه یا در بهترین حالت یه باشه بهش میگن و کار خودشون را میکنن.در نتیجه جیب کارخانه ی تولیدش و فروشگاه های لوازم خونگی به راحتی با پول بی زبون منو شما پر میشه

مصرف گرایی ما به ضرر خودمون و به نفع تولیدکنندگان هست.حتی بلاگرها.اینا مثل قشر ضعیف یا متوسط نیستن که اگر خواستن وسیله ای رو با ضرر بفروشن دل شون بسوزه.راحت میندازن تو آشغالی

من دوباره رفتم بالا و اون کامنتم را خوندم .اما خب لازم دیدم این توضیحات رو هم اضافه کنم تا منظورم رو کاملتر گفته باشم🌹 

نه عزیزم رو دفترچه ش دیدم آون توستر نوشته.سرخ کن کوچیک تره فکر میکردم مثل فر که چرب میشه شاید اونم ...

بالاخره هر دستگاهی تمیز کردن میخواد ولی اینجوری که رو.غن بپاشه نیست دیگه.

من معمولا توش کیک ، پیتزا یا کراکر درست میکنم. یا نون گرم میکنم مثلا. چند باری هم سیب زمینی و فیله مرغ کباب کردم . اما هیچکدوم جوری نبودا که رو.غن بریزه و اینا. اما به هر حال تمیز کردن لازم داره.

در کل از مایکروفر خیلی بهتره. 

با المنت کار میکنه نه اشعه.

بله حرفای شما هم کاملا درستع.مخصوصا هزینه و وقت گذاشتن برای رشد شخصیت خود و بچه ها را موافقم اما اگ ...

فکر کردم کامنت من در تایید کامنت شده بوده 

یعنی قصدم تایید حرف شما بود.

در تایید حرف های شما

شما همین سبدهای پلاستیکی که روانه کابینت ها ویخچال ها شدند در نظر بگیرید خود این سبدها یه حجمی از بهم ریختگی ه همراه اورد واقعا اگه مصرف خواربار خونه به اندازه باشه ما به این حجم از سبد برای ساماندهی شون نیاز نداریم مگه زیر کابینت چقدر شوینده داریم؟مگه تو یخچال هامون چقدر میوه واب میوه وفلان وبهمان داریم؟موضوع خیلی پیچیده شده واگه کسی کاری نکنه دیگه نمی شه از این وضعیت رها شد.

شادی صدام کنید
بله حرفای شما هم کاملا درستع.مخصوصا هزینه و وقت گذاشتن برای رشد شخصیت خود و بچه ها را موافقم اما اگ ...

عزیزم من همین الان از شما چیزی یاد گرفتم واون اینکه اگه چیزی داشتم که کاربردی نیست یا حای ندارم ولی می دونم واطلاعات دارم که کاربردی نیست به دیگران بگم که اون ها آگاهانه انتخاب کنن بخرن یا نخرن.

شادی صدام کنید
فکر کردم کامنت من در تایید کامنت شده بوده  یعنی قصدم تایید حرف شما بود. در تایید حرف های شما ...

واقعا درست گفتید 

هزار بار لایک

چند روز پیش از این ویدئوهای restock ایرانی دیدم تو اینستا

یعنی اینکه ظرف حبوبات و خشکبار و میوه اینها که خالی میشه دوباره پرش میکنن

به طرز فاجعه باری زیاد بود تمام خریدهاشون 

همه هم تو کامنتها به به و چه چه

دیگران اینها رو میبینن و احساس کمبود میکنن و تاثیر بسیار زیادی رو روان و خرج کردن و در نتیجه وضع اقتصادیشون داره.

برای اون بلاگر مهم نیست چه بلایی سر بقیه میاد چون از پیجش داره پول در میاره.

اما اونهایی که اون پست رو میبینن یعنی من و ما و بقیه باید فکر کنن آیا لازمه؟ آیا این همه چیز طبیعیه؟ آیا قحطی اومده که مجبوریم اینطوری انبار کنیم؟

حرف شما دو نفر رو تائید میکنم که تغییر جامعه از ما و اطرافیانمون شروع میشه 

از خودمون و بچه هامون

دوستان و خانواده مون.

همه ی تلاشمون رو بکنیم تا شاید سهمی از پیشرفت فکری جامعه داشته باشیم

یه مسافرت در پیش دارم که توش امکان خرید هست. 

نشستم یه لیست از وسایل مورد نیاز خودم همسرم و پسرم نوشتم و تا جایی که میشد فقط ضروریها رو در نظر گرفتم.

به خودم قول دادم جز اینها چیزی نمیخرم. همینها رو هم اگر جنس خوب و رنگ مناسبش بود اگر نه نمیخرم

فکر کردم کامنت من در تایید کامنت شده بوده  یعنی قصدم تایید حرف شما بود. در تایید حرف های شما ...

آآآآ جدی؟ پس من از اینکه گفتین نسخه واحد و نخریم...به اشتباه افتادم.اما در کل با حرفای شما هم موافق بودم

تازه این سبدها را داخل یخچال میزارن نمیدونن بار یخچال سنگین میشه و چه انرژی برای سرد شدن میگیرن.حالا یکی دوتا برای میوه و سبزی جات بد نیست.اما دیگه کل یخچال با سبد فرش شده

یه مسافرت در پیش دارم که توش امکان خرید هست.  نشستم یه لیست از وسایل مورد نیاز خودم همسرم و پس ...

وای این خیلی عالیهههه 😀برو حالشو ببر

ممکنه یه چیزاییی هم ببینی که هم کاربردی باشه هم به نیازت اضافه بشه.قبل خریدنش خوب فکر کن و اگه حس کردی جای دیگه گیرت نمیاد یا از نخریدنش پشیمون میشی بخر .خوش بگذره😎