مثلا نهار ماکارونی شام لوبیا پلو
مایع ماکارونی اماده کن نصفشو جدا بزار لوبیاسبز بریز
برنجتو صاف کو اما یکم دون برش دار
اصلا هم لیز نمیشه خیالت راحت
وقت نهار فقط ماکارونی بریز داخل ابجوش و نمک زردچوبت و ابکش کن و مخلوط کن با مایع و دمش بزار
اون روش برنجو سالها انجام دادم خیالت راحت حتی برای مهمون هم امتحان کردم هیچ مشکلی نداره
چون شاغلم شب قبل اماده میکردم، برای نهار فردا تا بقیه غذا گرم میشد و سفره پهن میکردیم برنج دم میکشید.
سالاد توی ظروفی که دربش لاستیک داره تا دو روز هم توی یخچال تازه میمونه به شرطی که سس و ابلیمو نزده باشی.
یا بخوام خورش قیمه و قورمه سبزی درست کنم یه بسته گوشت میذارم با پیاز و ادویه و ... تفت بخوره نصفشو با لپه و لیمو بار میزارم ۴۵ دقیقه ای اماده است و خالی میکنم تو قابلمه ای که رب و ادویه تفت دادم
و نصف بقیشو با سبزی سرخ شده و لوبیا و ... تو همون زودپز که نیاز به شستن نداره 😁😁😁میریزم و قورمه سبزیم حدود یکساعت بعد اماده است.
اینجوری حداقل ۴ وعده غذای اصلی تو دوساعت پختیم
و تو تایمی که منتظرم قورمه سبزی اماده بشه. ظرفارو میشورم و جمع میکنم و وسایل سالاد و اگه کار مرتب سازی و ...داشته باشم، انجام میدم.
یا بخوام کوکوسیب زمینی و کتلت بزارم مواد هردوتاشو اماده میکنم و اول کوکو رو سرخ میکنم و مواد کتلت یخچال بمونه مشکلی نداره اما معمولا هردوتاشو سرخ میکنم و برای هروعده گرم میکنم
یا برنج صاف میکنم اندازه دووعده داخل یکیش مواد لوبیاپلو میریزم یا عدس یا هویج یا هرچی
مابقیشو سفید دم میکنم برای کنارش خورش یا مرغ میپزم
تا خانه داریهای بعدی خدانگهدار😅