2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733127 بازدید | 44583 پست
ظاهرا حرفتون خیلی عجیب بوده براشون اصلا متوجه منظورتون نشدن🤭

آره دیگه . اشتباه کردم.چون فرصت نبود بخوام در مورد سبک مینیمال توضیح بدم

فکر کنم قبلاً هم اینجا در موردشون گفتم که کلی ظرف تو جهاز دخترش گذاشته بود.عشق ظرفن

یک ربع؟؟ چقدر عالی👏👏 شما از کی این تاپیک رو پیدا کردین و اصلا از کی مینیمال شدین؟؟؟ من که هنوز ر ...

یه ربع فقط برای ریخت و پاشهای پسرم😆

بقیه خونه که کاری نداره

فقط آشپزخونه رو من هنوز باهاش درگیرم🤕

من چهار پنج سال پیش دچار افسردگی شدم بعدش هم افسردگی پس از زایمان که هنوز هم رهام نکرده و هر از گاهی میاد احوالمو میپرسه میره😁

اون موقع شلوغی خونه عصبیم میکرد

شروع کردم به خلوت کردن دور و برم و هی آروم شدم

پیج گقانی رو پیدا کردم تو اینستا که متاسفانه بسته س الان

و کتاب جادوی نظم رو خوندم

اگر بدونی چه همه چیز تو این سالها رد کردم بره

سرم سوت میکشه وقتی فکر میکنم چه همه خرت و پرت خریده بودم برای جهیزیه م

مخصوصا اینکه همگی خیلی گرون بودن ولی ناکارآمد و اضافی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه ربع فقط برای ریخت و پاشهای پسرم😆 بقیه خونه که کاری نداره فقط آشپزخونه رو من هنوز باهاش درگیرم� ...

البته استارتش قبلتر خورده بود که هنوز مستاجر بودیم و رفتیم تو خونه ای که ۶۰ متر بیشتر نبود 

من عاشق اون خونه شدم و هر چی همسرم گفت گوش ندادم و اصرار که همینو اجاره کنیم

اونجا متوجه شدم چقدرررر وسیله دارم و هی کم و کمترش کردم

فهمیدم چقدر مصرف گرام 

و حتی مصرف پلاستیک و دور ریز مواد غذایی مون رو هم کم کردم

بعدها هم تو نی نی سایت گشتم و این تاپیک رو پیدا کردم فکر کنم دو سال پیش بود

الان واقعا لذت میبرم از دیدن کمدها و کشوهام😍

یک ربع؟؟ چقدر عالی👏👏 شما از کی این تاپیک رو پیدا کردین و اصلا از کی مینیمال شدین؟؟؟ من که هنوز ر ...

سه سال بود که کالسکه ی یکی از دوستامون خونه ما بود و چون خودشون ساکن شهر دیگه هستن هر بار به یه علت نمی شد ببرنش

چند روز پیش همسرم در کمد رو باز کرد و چشمش به کالسکه افتاد بلافاصله زنگ زد به دوستش که کالسکه رو چی کار کنیم بررم بدم خونه مادرخانومت؟ دوستمون هم گفت نه دیگه لازمش نداریم بده خیریه

و دیروز تحویل خیریه داده شد

همسر من مینیمالیست نیست ولی برام خیلی عجیب بود که چقدر مینیمالیست شدن من روش اثر داشته که سریعا میخواست از شر کالسکه خلاص شه

در حالیکه قبلا همه ش میگفت اون کالسکه چه کاری به ما داره 

یه گوشه س دیگه

یه ربع فقط برای ریخت و پاشهای پسرم😆 بقیه خونه که کاری نداره فقط آشپزخونه رو من هنوز باهاش درگیرم� ...

د آدم از همینش میسوزه.خودمون گرون خریدیم حالا مفت بدیم بره

این آشپزخونه لاناتی که هیچوقت تمیز نمیشه.

این صبورا رو دیدی میگه آشپزخونه رو تمیز تحویل فردا بدیم.من میگم خب این که بچش بزرگه. به جز کار خونه هم درگیری دیگه ای نداره.کلی هم تمرین کرده تا حالا شده این.زن میانسال اینهمه هم وقت اضافه داره که به خودش برسه.نه مثل ما که.....بعد به این نتیجه میرسم که زیادی هم کمال گرا روحیه آدم رو بیشتر ضعیف میکنه

د آدم از همینش میسوزه.خودمون گرون خریدیم حالا مفت بدیم بره این آشپزخونه لاناتی که هیچوقت تمیز نمیشه ...

اره پیجشونو دیدم 

ظاهرا فقط تمیز کاری میکنن و دیگر هیچ

من اینجور زندگی کردن رو نمیپسندم 

بچه کوچیک هم ندارن و خب کمتر بهم میریزه خونه شون

یه مدت که این پیجارو میبینم وسواس میگیرم اضطراب دارم

کمال گرایی هم تا حدی خوبه 

خیلی دلم میخواد ولی همیشه آشپزخونه م آخر شب تمیز نیست

خسته میشم دیگه نمیتونم تمیزش کنم

هنوز این عادت در من نهادینه نشده

سه سال بود که کالسکه ی یکی از دوستامون خونه ما بود و چون خودشون ساکن شهر دیگه هستن هر بار به یه علت ...

شوهر منم بهش میگم قبول می‌کنه که این روش خوبیه.اما در عمل زیاد همکاری نمیکنه.میگه حالا مگه این به تو چکار داره جاتو تنگ کرده.

وای قبلاً آنقدر کاغذ اداری دااااااااااشت شاید بگم همشو رو هم میزاشتی اندازه یه ماشین لباسشویی میشد.حتی یه سری کاغذهای عابربانک بود مال وقتی بود که تو شورای شهر بود می‌گفت اینا مدرکه😂😂 گفتم یعنی نمیدونی جوهر اینا پاک میشه؟.من از همون سالهای ازدواجم که دیدم بلااستفاده هستن کم کم بدرد نخوراشو جدا کردم دادم بازیافت با یه سری کتابهای به درد نخور .بعد اون دیگه گذاشتم کنار این کارا رو تا اینکه اینجا و پیدا کردم...

امیدوارم بتونم بهتر و بیشتر بهش عمل کنم

امسال تصمیم گرفتم پولی رو که خرج لباس و وسایل اضافه نمیکنم برای خودم خرج کنم

ماهی یکی دو بار میرم پیش مشاور

امروز هم مشاورم گفت تو زیادی دوس داری همه چیز رو تحت کنترل داشته باشی

زیادی کمال گرا هستی 

همیشه نمیشه خونه تر و تمیز و همه چی عالی باشه و عیبی هم نداره

تا کی میتونی این وضعیتو برقرار نگه داری تو خونه ت

بیماری اعصاب میگیری و اینها

ظاهرا باید تو کمال گرایی هم مینیمالیست بشم🤩

شوهر منم بهش میگم قبول می‌کنه که این روش خوبیه.اما در عمل زیاد همکاری نمیکنه.میگه حالا مگه این به تو ...

کم کم تاثیر میذاره تو رفتارشون 

غیر مستقیم از خلوت بودن و نظم و آرامش و اینا بگین

یا حتی وقتی میرین خونه کسی که پر وسایله 

غیرمستقیم به همسرتون برسونین که وسایل زیاد باعث تنش و اضطراب میشه

در دراز مدت تاثیرشو میبینین

اره پیجشونو دیدم  ظاهرا فقط تمیز کاری میکنن و دیگر هیچ من اینجور زندگی کردن رو نمیپسندم  ...

اعجوبه ایه به خدا

یه بار میگفت در کابینت زیر سینک رو باید هر روز تمیز کنم😳😳😳

چون لکه های آب روش میشینه و نور از پنجره میزنم پیداست😐

از یه طرف دیگه میگه من زیاد از کارای خونه خسته نمیشم چون نمی‌زارم کثیف بشه و روزی دوساعت بیشتر وقتمو نمیگیره😬

اما خب پیجش برای آموزش و تجربه یاد گرفتن خوبه .ولی نباید توش غرق بشیم.

واقعا من چند روزی سعی کردم اینطوری باشم خیلی هم خسته کننده نبود .ولی دیدم از اون طرف که بچم کثیف می‌کنه حالمو میگیره  و انرژیم داره اتلاف میشه .حتی طفلکم رو دعوا میکردم🥺 خلاصه فعلا تا حدی بیخیال شدم ببینم کی درست میشه

امسال تصمیم گرفتم پولی رو که خرج لباس و وسایل اضافه نمیکنم برای خودم خرج کنم ماهی یکی دو بار میرم پ ...

من دوست دارم دندونامو درست کنم.تو شیردهی داغون شدن . مخصوصا آسیاب هام.یه چیزی میخوام بخورم به عذابم😟

اعجوبه ایه به خدا یه بار میگفت در کابینت زیر سینک رو باید هر روز تمیز کنم😳😳😳 چون لکه های آب روش ...

اگه این وسواس نیست اسمش چیه

واقعا راس میگین باید ایده بگیریم ولی غرق نشیم

سخت نیس اگر دوس داشته باشین و البته وقت زیادی داشته باشین

اما تاثیرات روانیش روی روابط اعضای خانواده وحشتناکه حداقل برای من

همین غر زدن سر بچه خیلی بده😔

من دوست دارم دندونامو درست کنم.تو شیردهی داغون شدن . مخصوصا آسیاب هام.یه چیزی میخوام بخورم به عذابم� ...

خیلی خوبه 

دقیقا مینیمالیسم اومده که ما ببینیم کجای زندگی باید خرج کنیم و کجا نه

دندون واقعا مهمه 

حتما پیگیر باشین

اگه این وسواس نیست اسمش چیه واقعا راس میگین باید ایده بگیریم ولی غرق نشیم سخت نیس اگر دوس داشته با ...

راستش من فقط چندماه بود روش تمیز نگهداشتن خونه رو یاد گرفته بودم و ذوقش رو داشتم که انجام بدم.اما تو بد شرایطی خواستم همایش کنم

شانس آوردم شوهرم اصلا سخت گیر نیست.تمیز باشه خوشش میاد نباشه هیچی نمیگه.اتفاقا دیروز خونه رو جارو زده بودم پسرم شب خوراکی ریخت .بهش میگم ببین تو اینو دادی دستش .نمیزارید خونه یه روز تمیز باشه.میگه اگه ما کثیف نکنیم اونوقت تو کاری نداری انجام بدی حوصلت سر می‌ره🥴 

2810