2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732771 بازدید | 44572 پست
لطفاً اونایی که بچه کوچیک دارن و خونشون مرتبه بهم بگن رمز موفقیتشون چیه

بچه کوچیک دارم خونم هم هیچوقت مرتب نیسسسسس.رمزش اینه که بچت رو بسپاری به پرستار بگی فقط وقتی خوابش گرفت بیارششش😂😂😂 

بیا تاپیک برنامه و راهکار خانه داری اونجا راه حل بهتری پیدا میکنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفاً اونایی که بچه کوچیک دارن و خونشون مرتبه بهم بگن رمز موفقیتشون چیه

پسر من ۵ ساله س و بسیار شیطون

علاقه بسیار زیادی به خونه درست کردن با بالش و پتو و تشک داره.

و البته وسایل آشپزخونه رو هم خیلی دوس داره.

اگر چه خونه ما مینیمال هست، باز هم با کارای پسرم همیشه کف خونه پر از اسباب بازی و وسایل آشپزی و پتو و کوسن و بالش بود

من هم مدام جمع میکردم و واقعا خسته میشدم

حدود یک ساله اینکارو نمیکنم

صبر میکنم وقتی از بازیش خسته شد همراه خودش جمعشون میکنم (البته که اصلا آسون نیست)

فقط آخر شب تقریبا همیشه خونه مرتب میشه

ولی دیدم رو عوض کردم به این قضیه 

سختگیری من کمکی به رشد شخصیتیش نمیکنه بلکه فقط فاصله میندازه بین ما

واسه همین مدام به خودم میگم این روزا برنمیگرده بذار بازی کنه.

مهمون که بیاد از قبل خبر میدن

کسی هم که سر زده بیاد نباید براش عجیب باشه با یه پسر بچه پر انرژی خونه من نامرتبه 

اگر هم براش عجیبه یعنی این آدم فکرش هم سو با من نیست

و چرا باید خودمو به خاطر فکر همچین آدمی اذیت کنم؟! 

الان دید من به این قضیه اینه.

تجربه مو گفتم شاید بتونه کمکی به شما بکنه

پسر من ۵ ساله س و بسیار شیطون علاقه بسیار زیادی به خونه درست کردن با بالش و پتو و تشک داره. و البت ...

ممنون بچم ۱۵ماهشه مشکلم اینه مهمونام سرزده میان از شانسم روزی که خونم تمیزه هیچ کس نمیاد 😂😂 درست میگی منم باید مثل شما دیدمو عوض کنم البته نسبت به قبل خیلی بهتر شدم قبلاً از غصه سردرد میگرفتم،،😔😔😂😂

ممنون بچم ۱۵ماهشه مشکلم اینه مهمونام سرزده میان از شانسم روزی که خونم تمیزه هیچ کس نمیاد 😂😂 درست م ...

ای جانم 

هنوز کوچولوعه 

قطعا خیلی سخت تره 

من همیشه به شوهرم میگم مهمون سرزده خونش پای خودشه🙄😆

دیگه دیدن یه کمی نامرتبی که چیزی نیس🤣

پسر من ۵ ساله س و بسیار شیطون علاقه بسیار زیادی به خونه درست کردن با بالش و پتو و تشک داره. و البت ...

یکی از خواهر شوهرای من همینطوره

چون خودش با دوتا بچه خیلی تمیز و مرتبه فکر می‌کنه همه باید همین باشند و اگه زنی این نباشه زن نیست😏 حتی فرصتش را داشت تیکه مینداخت به آدم

اوایل من نامرتب بودم فکر میکردم کار اون درسته و من مشکل دارم.

اما به مرور دیدم اینکه دستش را داغون کرده.صبح تا شب هم به جز کارای خونه درگیر هزارتا کار دیگه هست تا زندگیش بچرخه.بعدم شوهرش مجبورش می‌کنه میگه غذا تخم مرغ باشه ولی خونه تمیز باشه.رسما شده کلفت بی چون و چرا خونه شوهر.بعدشم برای حفظ این تمیزی کلی آب و مواد شوینده حروم می‌کنه که اینان عوارض داره و جالبه که خیلی هم از این وضعیت راضیه

خلاصه چیزایی که یه زمانی نقطه قوت این فرد میدونستم را تبدیل کردم به نقطه ضعف .نه از روی حسادت .چون واقعا این ضعفه که شوهرت کار خونه رو وظیفه تو بدونه و خیلی مشکلات دیگه بخاطر این شیرزن بودنش داره که اینجا نمیگنجه بگم

الان من از قبل خیلی خیلی بهتر شدم تو کارای خونه.اما بخاطر خودم نه کس دیگه

اکثرا بچه بهم میریزه منم مثل شما میزارم آخرشب جمع میکنم.حتی گاهی که حال ندارم جمع نمیکنم.

اگه خونه شلوغ باشه میگم اینم سبک منه .مگه به زندگی کسی ضرر میزنه.مگه من روش اونا رو مسخره میکنم ....

بت این کدبانو خانم رو شکستم و راحت شدمممم

یکی از خواهر شوهرای من همینطوره چون خودش با دوتا بچه خیلی تمیز و مرتبه فکر می‌کنه همه باید همین باش ...

واقعا خوشحال شدم پیامتونو خوندم

چقدر دنیا عوض میشه وقتی زاویه دیدمون رو عوض میکنیم

آره خیلیها به وسواس و تمیزی زیاد افتخار میکنن

اما هیچ وقت متوجه نمیشن در قبال اون چی رو از دست میدن😔

اعتدال اعتدال اعتدال

تو هر چیزی اعتدال خوبه

واقعا خوشحال شدم پیامتونو خوندم چقدر دنیا عوض میشه وقتی زاویه دیدمون رو عوض میکنیم آره خیلیها به و ...

ما مشهدی هستیم اما نقل مکان کردیم موقتا به شهر دیگه ای.

چند روزی خواهر شوهرم با دختر و نوه دو ساله شون مهمان ما بودن.

انقدر به بچه ی دو ساله گفتن بشین آروم ساکت وای چه کار بدی فلان و بهمان

من سر درد شدم

بچه هم اصلا اهمیت نداد

مثلا برای آسایش ما بودا ولی دیوونه شدیم😆

پسر من عادت داره اسباب بازیاشو تو خونه پخش میکنه

خیلی زیاد نیستن ولی از صبح تا غروب تقریبا همه جای خونه پخشن

من و همسرم هم تا جایی که میشه باهاش راه میایم و چیزی نمیگیم

قبل خواب کمکش میکنیم جمعشون کنه.

ولی خواهرشورم بیشتر از نیم ساعت نتونست تحمل کنه دنبال پسر من راه میرفت جمع میکرد🤣 یعنی دیدنی بودا

هی اون میریخت هی خواهرشوهرم جمع میکرد

بسیار آدم تمیز و مرتبیه

ولی خب آیا لازمه اینقدر امر و نهی کنیم به لچه هامون واسه چهار تا دونه اسباب بازی؟ 

که بعدش مثلا چی قراره بشه؟ مدال میدن بهمون؟

خونه تمیز اما بچه عصبی

بچه ی آرزو به دل مونده واسه بازی

بهشون گفتم پسر من همینجوریه از صبح تا شب اجازه داره وسایلش رو بیاره تو هال

آخر شب جمع میکنیم.

من و همسرم کنار اومدیم با این قضیه چون پسرم خیلی پر انرژی و خلاقه

واقعا دیدم چقدر خودشون رو اذیت کردن و هی جمع کردن

رو اعصاب و البته جسم تاثیر منفی داره.

بهشون گفتم پسر من همینجوریه از صبح تا شب اجازه داره وسایلش رو بیاره تو هال آخر شب جمع میکنیم. من و ...

از وقتی مینیمالیست شدم چون خونه خلوته هر چقدر پسرم نامرتبش کنه نهایتا یه ربع وقت میبره مرتب کردنش.

واقعا خوشحالم که اعصابمو اینقدر قوی کردم که با دیدن نامرتبی بهم نریزم. 

من از خدامه خونه م همیشه منظم باشه

اما دلم نمیخواد پسرم مدام غر غر منو بشنوه

با مینیمالیسم یاد گرفتم اشیا مهم نیستن 

آدمان که مهم هستن😇

بهشون گفتم پسر من همینجوریه از صبح تا شب اجازه داره وسایلش رو بیاره تو هال آخر شب جمع میکنیم. من و ...

آره بابا بچه باید بریزه بپاشه .اگه غیر از این باشه سالم نیست.والا عجیبه که بعضیا آنقدر غیرطبیعی هستن و توقع دارن بچه یه ساله اندازه ده ساله بفهمه

تازه اون خواهرشوهرم چند وقت پیش دستش رو عمل هم کرد .کانال عصب دستش گرفته بود ‌و  دکترش گفته خوب بشه دوباره میتونی باهاش کار کنی.پیش خودم میگفتم آره دوباره از سر بگیر کاراتو😐 

وای منم از اینکه مهمون یه کار اشتباه کنه و خودشو سرزنش کنه خودم بیشتر معذب میشم

چندوقت پیش اون خواهرشوهر بزرگم را با خانوادش دعوت کرده بودیم.این بنده خدا هم همیشه زودتر میاد کمک من.بعد یه در قندون رو زد شکست.اگر بدونی چه عذاب وجدانی گرفته بوووود.من که می‌دونی .اصلا ناراحت نشدم هزاربار گفتم عیب نداره چندتا دیگه از این دارم.باز اظهار شرمنده گی میکرد.دیگه واقعا مونده بودم چی بگم.آخرش گفتم ببین من از بس ظرف دارم وقتی یکیش بشکنه خوشحال هم میشم میخوام چکار اینهمه ظرفو...

اینان یه حالتی دارن خیلی برای ظرف ارزش قائلن و البته این بزرگه یه چیزی بشنوه دست میگیره.یه بار به شوخی جلو یکی گفت زن داداشم خونش جا برای ظرفای کسی نداره خودش آنقدر ظرف داره داره می‌شکنه تا کم بشه😐

یه چیز ساده رو هم نمیشه بگی

از وقتی مینیمالیست شدم چون خونه خلوته هر چقدر پسرم نامرتبش کنه نهایتا یه ربع وقت میبره مرتب کردنش. ...

یک ربع؟؟ چقدر عالی👏👏

شما از کی این تاپیک رو پیدا کردین و اصلا از کی مینیمال شدین؟؟؟

من که هنوز راه درازی در پیش دارم.این چندروز اصلا وقت نکردم کار زیادی کنم

پارچه هام ذره ذره کم میشن.البته از وقتی از مسافرت اومدم هیچی لباس ندوختم.فقط سرویس آشپزخونه را استارت زدم که اونم هنوز خیلی کمه

یه کارتن کتابه از قبل عیده به شوهرم میگم اینارو ببریم کتابخونه.میگه یکی از دوستاش قراره بیاد کتابهای حسابداریشو ببره بعد که اون دلش خواست اومد میبریمشون..هوووووف😤

چندتا قاب تقدیرنامه هست که قراره برم برگه های داخلش رو در بیارم قاب هاش رو بندازم دور.تقدیر هاش عملا به کاری نمیادااا اما چون از اشخاص مهمی گرفته میخواد یادگاری نگه داره بچم

خیلی خورد و ریز داریم.خیلییییییییی 

حالا حالاهااااا کار دارم با اینا

2810