سلام به همگی
چقدر پست جدید بود،. خوندم و مشعوف شدم 😊
خب اومدم بگم، من دیروز بالاخره بعد مدتها که تصمیمش رو داشتم در حین لباس تا زدن کتاب صوتی جادوی نظم رو گوش دادم، البته میکرو کتاب بود و یکم خلاصه شده، و نتیجه این شد که یه لباس تا زدن تبدیل شد به بیرون ریختن و تمیز کردن و پاکسازی کمد لباس خودم و همسرم و دو تا پسر کوچیکها
و با اینکه یک پاکسازی خیلی اساسی برای عید داشتم و همش هم در حال بررسی و پاکسازی هستم بازم تحت تاثیر کتاب دو تا ساک لباس جدا کردم که رد کنم 😊
کارم انقد طول کشید که یکم از عادتهای اتمی رو هم گوش دادم و سعی کردم به عادت پاکسازی و دگر انداختن تعمیمیش بدم
جادوی نظم که تقریبا همین مباحثی هست که استارتر تو این تاپیک گفتن و تقریبا همه بلدین و بیشتر برای یادآوری بود
اما یه چیز جالب که تا اینجای عادت های اتمی بود اینه که میگفت برای تغییر هدفها و دنبال کردنشون و اصلاحشون خیلی مهم و کارآمد نیستن و مهم اصلاح سیستم هست
به عنوان مثال من تصمیم گرفتم بشم 65 کیلو و با رزیم و ورزش بهش رسیدم ، هدف این وزن بود و در راه رسیدن بهش تلاش کردم و وقتی بهش میرسی ناخودآگاه انگیزه کم میشه و نتیجه اینکه دوباره 20 کیلو از اون 27 کیلویی که کم کردم برگشت
اما اگر هدفم اصلاح سیستم زندگی بود و برنامه ام این بود که هر روز ورزش کنم و همیشه حواسم به غذام باشه الان قطعا هم وزنم ایده آل بود و هم سبک زندگیم این بود و اینطوری سیستم رو اصلاح کرده بودم