خدا قوت .پس شماهم حسابی پرمشغله ای
الان خیلی وقته که چیزی نمیخرم .فقط امان از دست پدر گرامیم که حداقل ماهی یه تیکه اسباب بازی واسه بچم میاره😣هرچی میگم این اصلا علاقه به این چیزا نداره میگه حالا بعدهاااااا بازی میکنه.یه بار بهش گفتم براش لوگو خونه سازی بگیر اونا را شاید بازی کنه رفت یه سطل بزرگش را خرید .یعنی قد سطله یه دو سه وجبی میشد😫 هرچیم بهش گفتم اینو پس بده کوچیکترش را بگیر گوش نداد.
با همونام زیاد بازی نمیکنه.ده تیکه ش رو فعلا گذاشتم براش اگه خودم بشینم براش سرهم کنم یکم سرگرم میشه
برای عید واسه خودم فقط پارچه برای مانتو و روسری گرفتم.کفش هم چون دوتا داشتم نو بودن (البته جمعا ده جفتی دارم😑)گفتم نمیخرم.دیگه شوهرم گفت حالا یکی بخر بزار فقط برای اعیاد و مهمونی....دیدم بد نمیگه خریدم😁
چقدرم که قیمت کفش سر به فلک گذاشته .هنوز قیمتای این دوره ی جدید قابل هضم نشده.دیگه باید مراقب وسیله هامون باشیم
امروز چندتا وسیله پلاستیکی و یه مژه فرکن که دیگه منسوخ شدن انداختم تو بازیافت
یه لباس بافتنی مامانم برام بافته بود که دیدم گشاده و یه بار بیشتر نپوشیدم.گذاشتم بدم به خودش چون اندازه اون میشه
لباس بافت سه چهارتا بیشتر ندارم که فقط یکیش رو بیرون میپوشم.جنس خوبی داشت هیچیش نشده.بقیه شون خونگی هستن فقط یکیش رو گاهی میپوشیدم. چون خونه شوفاژه خیلی نیازم نمیشه.نمیدونم چکارشون کنم الانم که هوا گرمه نمیدونم به کی بدم شون