2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732505 بازدید | 44571 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون عکسی که زمان شلوغ بودنی گرفته بودم پاک شده بود😞

با اینکه مایه خجالت بود 😁 اما دوست داشتم بزارم وضعیت قبلش را

فقط همینقدر بدونید که تمام این وسایل و محتوای کارتن ها اون وسط ولو بود و اون موکت کف اصلا پیدا نبود الان هزار برابر بهتر شده

اون عکسی که زمان شلوغ بودنی گرفته بودم پاک شده بود😞 با اینکه مایه خجالت بود 😁 اما دوست داشتم بزار ...

حسابییی عالللی شده خانننوم نتیجه عالللیه

سری بعد بری باز میبینی یه تعداد اضافیننن

خللووت شده حالشو ببری

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
حسابییی عالللی شده خانننوم نتیجه عالللیه سری بعد بری باز میبینی یه تعداد اضافیننن خللووت شده حالشو ...

مرسی عزیزم خستگیم دررفت😘😘

همون روزم میدیدم که خیلیاش اضافه و به درد نخوره اما فعلا مجبورم نگهشون دارم و کم کم ردشون کنم مثلا ظرف اضافه زیاد دارم .میگم چرا دور بندازم میدم به یه نیازمند☺

سه روز طول کشید تاکل تاپیک رو بخونم کلی انرژی گرفتم . یه جورایی مینمالیستم ولی سعی میکنم کامل بشم .

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سه روز طول کشید تاکل تاپیک رو بخونم کلی انرژی گرفتم . یه جورایی مینمالیستم ولی سعی میکنم کامل بشم .

چه زبر و زرنگی خانووم باریکلااا

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
عزیزم یه چیزی بگم،شما و شهرزاد جون خیلی قشنگ توصیف میکنین.فکر کنم از اون دسته دانش آموزایی بودین که ...

چه تعریف خوبی بود،. لبخند اومد رو لبم ☺️

آره از همونا بودم، برای دوستامم انشا می‌نوشتم 😁

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلامممم.دخترا انباری را مرتب کردم البته هنوز جای کار کردن و دروریزی داره

خدا قوت 

این انباریه؟ اندازه اتاقهای ماست 😅

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام به همگی شبتون بخیر 

خدا قوت 

خونه تکونی من با سرعت کاملا لاک‌پشتی داره پیش میره 

تنبل شدم حسابی 

امروز فقط دراور دخترم رو مرتب کردم،. تازه کشو موند 

اینم نتیجه 

اونایی که بیرونه باید رد بشه 

2810