2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733404 بازدید | 44584 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به روزترین متدهای دکوراسیون و معماری داخلی ، طراحی داخلی ، کاغذ دیواری ، ایده های جدید برای نحوه چیدمان و انتخاب مناسب وسایل پذیرایی ، نشیمن ، اتاق ها و آشپزخانه و طراحی دکوراسیون داخلی منزل را در مجله دلتا بخوانید و محیط زندگی و کار خود را دیزاین کنید.

https://deltapayam.com/معماری-و-دکوراسیون/

چقدر خوبه که اینجا شلوغ شده.من الان تقریبا خیلی کم وسیله اضافی دارم.جز اسباب بازی بچه ها که واقعا یه جورایی منو کلافه داره.از طرفی خودمون تخت نداریم و برای بچه ها هم تصمیم داریم بخریم.اما تخت جا گیره.دو اتاق خواب دارم.یکی میخوام واسه بچه ها،تا الان بچه ها اتاق مشخص نداشتن و یه جورایی همه چیمون مشترک بوده.توی فکرم چیکار کنم.

من هر روز دنبال اینم که یه چیزی کم کنم بیشترین چیزی هم که کم میشه وسیله های خراب شده بچه ها یا کاردستی هاشون هست

من دلم میخاد تخت بگیرم برای بچه ها و خودمون.دو دلم.دو اتاق ۱۲ متری داریم

خونه ای با دو تا اتاق خواب دارین حتما بگیر 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
چقدر خوبه که اینجا شلوغ شده.من الان تقریبا خیلی کم وسیله اضافی دارم.جز اسباب بازی بچه ها که واقعا یه ...

منم تخت ندارم ولی بچه ها دارن.به نظرم اگه میتونی بگیر چون بچه ها راحت تر مستقل میشن از لحاظ خوابیدن.

بچه ها من یه زمانی وسیله های کاردستی بچه ها رو نگه می داشتم الان جدیدا اینکارو نمی کنم.در لحظه ازش لذت میبریم یه مدت میزنیم به دیوار تا جلوی دیدمون باشه و در نهایت میندازیم دور.بچه ها هر روز یه عالمه نقاشی میکشن،کاردستی درست می کنن و ...و من همه رو نگه می داشتم.الان این عادت بد کنار گذاشتم.اونایی هم که توی انباری گذاشتم ریختم دور.فقط یه دفتر نگه داشتم.

بچه ها من یه زمانی وسیله های کاردستی بچه ها رو نگه می داشتم الان جدیدا اینکارو نمی کنم.در لحظه ازش ل ...

اتفاقا دل کندن از چیزایی که خاطرات هستن سخت تره

اما منم سالها پیش از خیلی از همین خاطرات گذشتم تا خلوت تر بشیم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
اتفاقا دل کندن از چیزایی که خاطرات هستن سخت تره اما منم سالها پیش از خیلی از همین خاطرات گذشتم تا خ ...

اولش سخته

بعد یه مدت بدون فکر کردن دل می کنی... احساس خوبی داره😁

این هفته من چند تا از لباسا و اسباب بازیای پسرمو دادم رفت😉

سلام خانوما من امروز مدارک و ... که توی دراور بود جمع و جور کردم.یکسری مدارک پزشکی بود که جزو پرونده پزشکی هست که فعلا لازم نمیشه ،گذاشتمش توی کمد بقیه آزمایش ها و ... که خیلی قدیمی شده بود ریختم بیرون.یه آزمایش نگه داشته بودم از ۴ سالگی بچه ام!!!!اینجور چیزا هرچی پیدا کردم ریختم توی پلاستیک که بدم بازیافت

سلام صبح بخیر 

یک گزارش متفاوت بدم 

ما دیروز با مامانهای همکلاسی های پسرم اومدیم مدرسه برای دیزاین کلاس 

بعد رفتیم سراغ قفسه ها و کمدها و کلی کاغذ و کاردستی و.... از سالهای قبل مونده بود و با اجازه خودمون ریختیم دور 😁 کلی کیف داد

حتی مثلا گلدون ها یا سطلهای کوچولو پلاستیکی که  بچه ها توش لوبیا کاشتن و بعد خشک شده بود مونده بود گوشه کلاس با کلی خاک 🤦🏻‍♀️ 

کاردستی های امسال رو هم ریختیم ها باز دلمون سوخت از تو سطل دراوردیم گفتیم پس بدیم به بچه ها ببرن خونشون 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
2810