2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732666 بازدید | 44572 پست
من با اینکه خودم خیاطی بلدم و میتونم لباسی که بیرون ۳۰۰ هست را با ۱۰۰ تومان برای خودم بدوزم وقتی میب ...

هم کرونا و هم گرونی دیگه خود به خود نمیزاره پشت سر هم و بی دلیل لباس بخریم 🙃

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

آره واقعا عید برای منم یه چیز دیگس .خودمم امسال یه سری چیزا رو نخریدم تا عید بخرم .مثل کفش شال .مانتو هم که میدوزم چون واقعا لازم دارم .اما خب بیشتر برای اون دسته گفتم که مانتوی مناسب دارن و بازم میخوان 😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مایکروویو که عصای دست منه،. اگه نباشه نمیدونم چکار کنم  یخزدایی و گرم کردن غذام با اونه  ...

خب خوبه که استفاده کنید .عادت هم کردید

اما من چیزای یخ را از چند ساعت قبل میدارم بیرون یا میزارم روی شوفاژ .اگه عجله داشته باشم آب جوش میریزم روش 

نون هم از چند دق قبل غذا خوردن درمیارن میزارم تو سفره ده دقیقه ای باز میشه

خب خوبه که استفاده کنید .عادت هم کردید اما من چیزای یخ را از چند ساعت قبل میدارم بیرون یا میزارم رو ...

خب چه کاریه وقتی مایکروویو دارین با آب‌جوش و شوفاژ یخزدایی کنید 

اگر از قبل بزارید که خیلی خوبه میگن سلامت هم هست اما برای مواقع ضرور خیلی کار راه اندازه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
من با اینکه موقع خرید جهیزیه سعی کردم چیزای بی استفاده نخرم الان میبینم واقعا خیلی هاش به درد جرز دی ...

منم موقع خرید جهیزیه میتونستم حواسمو بیشتر جمع کنم اما نکردم متاسفانه.

چه خوب که خیاطی بلدین.

من یه عادت خوبی برای خرید لباس دارم اینکه جنس خیلی خوب میخرم چه لباس تو خونه چه بیرون چه کیف و کفش. طرحاش سعی میکنم ساده باشه و طوری باشه که حداقل با چند تا لباس دیگه ست بشه. اینجوری کاربردش خیلی زیاد میشه و بی استفاده نمی مونه. لباس جنس خوب دیرتر هم خراب میشه.

من چند تا کیف و کفش چرم دارم که از شش یا هشت سال پیش سالم مونده. طرحاش هم ساده  و شیکه و از مد نمیره. از برندهای معتبر مثل چرم نفیس و چرم مشهد هست.

شاید پول بیشتری بدم اما عمرشون هم بیشتره و اینکه کاملا به چشم میاد.

خب چه کاریه وقتی مایکروویو دارین با آب‌جوش و شوفاژ یخزدایی کنید  اگر از قبل بزارید که خیلی خوب ...

من مایکروفر نگرفتم

اما اون توستر گرفتم به جاش.

واقعا کاربردیه.

برای من آبمیوه گیری، مخلوط کن، اون توستر  خیلی استفاده میشه.

گه گاه هم ساندویچ میکر و خردکن و گوشت کوب برقی.

به غیر از اینها هر چی داشتم فروختم.

من در طول سال معمولا خیلی خرید برای خودم ندارم،. اما اون حس و حال خرید و لباس نو دم عید رو دوست دارم ...

من هم یعی میکنم یه چیز کوچولو هم که شده موقع عید برای پسرم بخرم. اما بیشتر خریدمون در طول سال انجام میشه. چندین ساله که دیگه موقع عید مانتو و کیف و کفش و ... نمیخرم.

برای پسرم موقع عید یه جفت جورابی چیز کوچولو میخرم

اما معمولا اواسط بهار و آخر تابستون براش خرید میکنم.

چند دست لباس هم بیشتر نمیخرم اما جنس خوب.

دیر خراب میشه و در اثر شستشو ظاهر لباس زود به هم نمیریزه.

از خرید لباسهای با کاربرد کم هم پرهیز میکنم مثل پیراهنهای دکمه دار . ترجیحا لباسهاش طوری هست که هم تو خونه و هم مهمونی بتونه بپوشه.

تمام لباسهاش ام تو یه دونه کشو جا میشه🙃

یه چیز دیگه هم که مینیمالیسم به من یاد داده اینه که در زمان خرید هم صرفه جویی میکنم. دیگه زیاد تو بازار نمی گردم. هر چیز خاصی رو از یه مغازه خاص میخرم و وقتی متوجه میشم جنسش خیلی خوبه فقط از همون مغازه خرید میکنم.

مثلا لباس بچه فقط از دو تا مغازه میخرم

یا شلوار و مانتو فقط از یک یا دو تا فروشگاه خاص.

لباس زیر همینطور

لباس تو خونه هم همینطور.

اینطوری هم خیالم راحته که جنس خوب خریدم.

هم در زمان صرفه جویی میشه چون مستقیم میرم همون فروشگاه فقط.

هم از بازارگردی و خریدهای اضافه جلوگیری میشه.

در ضمن یه جورایی سبک لباس پوشیدنم هم خاص میشه.

من مایکروفر نگرفتم اما اون توستر گرفتم به جاش. واقعا کاربردیه. برای من آبمیوه گیری، مخلوط کن، اون ...

درسته ایناییه گفتین منم زیاد استفاده میکنم 

مایکروفر،. غذاساز،. آبمیوه گیری، مخلوط کن، ساندویچ ساز، گوشتکوب برقی، همزن، آسیاب 

حتی چندتاشون از استفاده زیاد خراب شده و دوباره خریدم 

فعلا فقط پلوپز استفاده نمیشه برام و چای ساز، سرخکن رو هم رد کردم قبلا 

دیگه چیز اضافه ای ندارم 

یه چیز دیگه هم که مینیمالیسم به من یاد داده اینه که در زمان خرید هم صرفه جویی میکنم. دیگه زیاد تو با ...

در مورد بازارگردی فکر نکنم بتونم مینیمال بشم 🤭

من هممممممه جا رو دور میزنم، معمولا هم از همون جاهای همیشگی خرید میکنم ها اما لذت چرخ زدن تو پاساژ هارو نمیتونم از دست بدم 

اینکه میگم همه جا یعنی همه جا ها 😁

درسته ایناییه گفتین منم زیاد استفاده میکنم  مایکروفر،. غذاساز،. آبمیوه گیری، مخلوط کن، ساندویچ ...

منم پلوپز و چرخ گوشت و چرخ خیاطی و بخارشور رو فروختم. یه آرام پز هم هدیه گرفته بودم اونم دادم رفت.

واقعا استفاده ای نداشتن برام.

در مورد بازارگردی فکر نکنم بتونم مینیمال بشم 🤭 من هممممممه جا رو دور میزنم، معمولا هم از همون جاها ...

منم خیلی دوس داشتم بازارگردی رو قبلا 

سه ساله اینطوری شدم

یه دلیلش هم اینه که خیلی از فروشگاه ها جنس با کیفیتی نداشتن و اعتماد نمیتونم بکنم به راحتی.

وقتی ببینم جایی جنسش خوبه و مطمئن بشم دیگه ول کنش نیستم😁

اما هنوز وقتی مسافرت میریم بعضی وقتها به تنظیمات کارخانه برمیگردم و دور میزنم تو بازارها.

منم پلوپز و چرخ گوشت و چرخ خیاطی و بخارشور رو فروختم. یه آرام پز هم هدیه گرفته بودم اونم دادم رفت. ...

من تو برنامم هست، چرخ گوشت و چرخ خیاطی و بخار شور بخرم 🤭 و جارو شارژی البته 

برای همینه میگن هر کس طبق نیاز خودش خرید کنه و یک لیست مشترک برای همه جواب نمیده 

منم خیلی دوس داشتم بازارگردی رو قبلا  سه ساله اینطوری شدم یه دلیلش هم اینه که خیلی از فروشگاه ...

منم این چند سال کرونا کمتر میگردم اما ذاتا دوست دارم، حتی میدونم آخر سر از کجا خرید میکنم اما باید همه جارو ببینم 

2810