چه جالب اتفاقا منم یه سری پارچه و مروارید وسایل تزیینی نمد اوووو ...کلی چیز دارم و میتونم هم باهاشون درآمد زایی کنم هر چند کم باشه و هم برای خودم یه چیزای کاربردی درست کنم.آخه من مثلاً خیاطم و حتی تا لباس زیر و جوراب را هم بلدم بدوزم.البته فقط برای خودم .خیاطی برای دیگران را کشش ندارم اما مدتیه بخاطر اینکه بچه کوچولو دارم تا حدودی بوسیدم گذاشتم کنار.اما به ذوق این تاپیک دیگه تنبلی را تعطیل میکنم.حالا که دیدم تو این پست این فکرم شبیه مینی مالیست ها هست که خودمون وسایل مورد نیاز مون را بسازیم خوشحال شدم که پتانسیل شو دارم.اینطوری خیلی خیلی تو هزینه هامون صرفه جویی میشه
منم امروز دو صفحه از تاپیک رو نخونده پریدم سر کشو هام شمردم ۱۵ تا کشو دارم البته نصفش تقریباً خالیه چون پسرم میریزه بیرون .سه تا کشو بود که توشون پارچه های برش خورده نصفه دوزی🥴 کلی زبان و مروارید و دکمه☹️ پارچه های تکه کوچیک و کلی خرت و پرت مربوط به خیاطی بود.خلاصه اون پارچه های که فعلا قصد دوختنشو نداشتم و البته خیلی هم مهم نبودن به اضافه تکه های کوچیک ریختم تو یه کیسه بزرگ و گذاشتم انبار تا بعد.ازم انتظار نداشته باشین که از همین روز اول یه مینیمالیست کامل بشم....چون خیاطی بلدم و میتونم از لباسهای بلامصرف لباس جدید بسازم صلاح ندیدم که دور بریزم آخه من یه مقداری هم خسیسم🤭🤭 اما خب بنظر خودم همین که تصمیم گرفتم وسایلم را بازیافت کنم خودش قدم بزرگیه.
لباس هم از اول عروسیم که پنج سال میگذره به اون صورت چیزی نخریدم .مگر مانتو شلوار و روسری باشه که بعضی هاشم کهنه شده تبدیل به دستمال گردگیری یا زباله شده.لباس خونگی هم گاهی مامانم برای مناسبت ها برام خریده و در نتیجه الان لباسام بجز چند تکه تقریبا همه شون قابل استفاده هستند ...
از این به بعد هم دوست دارم توی خونه شومیز ،پیراهن بلند از این دامن قر قری ها بپوشم😅 ماها زنیم چیه همه ش تی شرت و شلوار ....البته بازم هرکسی سلیقه ای داره اما عادت کنید هرچی میپوشید بهترین جنس باشه...
امروز خیلی با این تاپیک انرژی مثبت گرفتم .بعد اینکه کشوها را خلوت کردم حسابی جوگیر شدم یه لباس زیر گیپوری خوجل دوختم🤩🤩 یکی از پیراهن های شوهرم که سفید بود چند ساله نمیپوشید رو برای خودم تبدیل به یه شومیز خانمی کردم البته فرصت نشد کاملش کنم فقط آستیناش مونده.یه شلوار خونگی هم برای پسرم دوختم.اتفاقا متوجه شدم که پسرم تا یه دوساعتی اصلا کاری به کارم نداشت و میتونم حداقل روزی دو سه ساعت و برای خیاطی وقت بزارم.همونم غنیمته...