2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732810 بازدید | 44572 پست

من از کارهام عکس میگیرم،. اگر انشاالله دیدم اینجا بازم کسی میاد، میزارم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
من از کارهام عکس میگیرم،. اگر انشاالله دیدم اینجا بازم کسی میاد، میزارم 

عزززیزم

خوشحالللم که برات مفید بوده

و خوشحالتر میشم که عکسای قبل و بعد بزاری 😍

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزززیزم خوشحالللم که برات مفید بوده و خوشحالتر میشم که عکسای قبل و بعد بزاری 😍

منم خوشحالم که اینجا رو خوندم 

فعلا یک عکس از چند ماه پیش و استارت کارم با لوازم آرایشی ها بزنم 

همه اینا تاریخ گذشته بود شاید 10 سال هم از انقضاشون گذشته بود 

و هنوز اینها مونده و باید برم سراغشون 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام سلام

درسته کسی نیست، اما من که از رو نمیرم عکس هامو میزارم شاید بقیه هم انگیزه بگیرن💃💃💃

از دیشب پایین  یک کمد دیواری و بالای دو تا کمد دیواری که شامل، رختخواب ها، ملافه ها،. لباس هایی که مناسب فصل نیست، لباس‌های یادگاری از دوران عقد، لباس های یادگاری بچه ها ، پارچه ها،. لباس‌های مجلسی، رومیزی و جانماز ها، چادر ها. روسری ها و مدارک بود 

و چون خیلی زیاد بودن و جا هم کم زود بهم ریخته میشدن و اصلا نمیشد بهشون نظم داد، خلاصه که افتادم به جونشون و همه رو ریختم بیرون بدین صورت 

تا امروز ظهر مشغول بودم و کلی وسیله جدا کردم که بدم بره، هنوز هم خیلی جا داره برای سبک شدن اما باید کم کم جلو برم، هنوز عادت ندارم 😉

عکسهای دیگه رو پست بعدی میزارم

اینارو جدا کردم که رد کنم 

این قسمت  بخشیده میشن 

این قسمت دور ریختنی 

اینارو هم یه تایمی میدم تا بتونم بفروشم انشاالله 

این وضعیت کمدم قبل از پاکسازی هست،. با اینکه تازه مرتب کرده بودم ما آنقدر شلوغ بود که زود بهم میرخت 

اینم بعدش 😊 به اضافه اینکه بالای یکی از کمد دیواری ها کلا خالی شد 💃😍

افرین ب تو بانوی فعال و زرنگ....بهت تبریک میگم ک اینقدر در عرصه مینیمالیست شدن پیشرفت خوبی داشتی واقعا اوکی بود خوشم اومد افرین

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر رسیدن به هدفمه
این وضعیت کمدم قبل از پاکسازی هست،. با اینکه تازه مرتب کرده بودم ما آنقدر شلوغ بود که زود بهم میرخت& ...

هوراااااا

بالاخره غولتو شکست دادی...

من خودن یادمه اولین بار بین یه کوه لباس نشستم و گریه کردم😭

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
هوراااااا بالاخره غولتو شکست دادی... من خودن یادمه اولین بار بین یه کوه لباس نشستم و گریه کردم😭

آره چه غولی هم بود 🤕😁

هوراااااا بالاخره غولتو شکست دادی... من خودن یادمه اولین بار بین یه کوه لباس نشستم و گریه کردم😭

الان به تنهایی چقدر کمد دیواری، چمدون..‌‌. لباس داری؟ منظورم کل لباسهات بدون احتساب لباسهای همسر و فرزندان

این وضعیت کمدم قبل از پاکسازی هست،. با اینکه تازه مرتب کرده بودم ما آنقدر شلوغ بود که زود بهم میرخت& ...

خسته نباشی عزیزم

ماشالا چه ضربتی اقدام کردی

من ۳_۴ سال طول کشید تا پاکسازی کنم هنوزم چندتا چیز دارم که تصمیم نگرفتم

حالا یبار پستشو میذارم

خسته نباشی عزیزم ماشالا چه ضربتی اقدام کردی من ۳_۴ سال طول کشید تا پاکسازی کنم هنوزم چندتا چیز دار ...

ممنونم سلامت باشین 

دیگه واقعا کلافه شده بودم 

همش میگفتم کمد کم دارم 

اما حالا میبینم وسیله اضافه زیاد دارم 

اینا یک بخشش هست 

قبل از این عکس شاید دوبرابر اینا لباس رد کردم، یعنی اول کمدهای بچه ها رو پاکسازی کردم و رد کردم، و عکس نگرفتم، بعد رفتم سراغ کمد  دیواری ها 

البته هنوز هم خیلی مونده و باید رد بشه 

ممنونم سلامت باشین  دیگه واقعا کلافه شده بودم  همش میگفتم کمد کم دارم  اما حالا می ...

آفرینننننن عالی بودین واقعا. کاش مامان منم ببینه اینارو. همه ش میگه جام کمه😆 هر چی هم میگم وسایلت زیاده گوش نمیده

آفرینننننن عالی بودین واقعا. کاش مامان منم ببینه اینارو. همه ش میگه جام کمه😆 هر چی هم میگم وس ...

دقیقا، منم همش میگفتم جا کمه،. کاش کمد اضافه کنم، کاش کمدام طبقه داشت، اما الان با اینکه اول راهم، یک کمد بچه کامل خالی کردم و میخوام ردش کنم و یک طبقه کمد دیواری و بالاش هم خالی شدن ☺️

2810