2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732814 بازدید | 44572 پست

ببخشید من کل وسایلام رو رد کردم رفت ، الان می‌خوام برم خونه جدید ، باید وسیله بخرم ، فرش وپرده ، مبل هم دوست نداریم ،فقط یه چیز در حد نشیمن ژاپنی و اینا ،ولی انتخاب فرش و پرده برام خیلی سخته و اینکه اول خواستم کل خونه رو موکت جنس خوب بزنم بیست و پنج ملیون میشد منصرف شدم ، اگه عکس دارید برام بفرستید من اینستا هم ندارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بالاخره تمام صفحات رو خوندم. خیلی مطلب جالبی بود ممنون از شما خانم صبور و مهربان و خوش اخلاق خانم هونامیک عزیز. راستش من اولش تو صفحه اینستاگرام صبورا جانباز مهربون با صفحه laily_daily آشنا شدم و اونجا واژه مینیمالیست رو شنیدم. بعد اومدم تو نی نی سایت سرچ کردم تا بیشتر یاد بگیرم که خوشبختانه با تاپیک شما آشنا شدم. 

بالاخره تمام صفحات رو خوندم. خیلی مطلب جالبی بود ممنون از شما خانم صبور و مهربان و خوش اخلاق خانم هو ...

خوشحالم عزیزززم

امیدوارم که در این راه موفق باشی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
ببخشید من کل وسایلام رو رد کردم رفت ، الان می‌خوام برم خونه جدید ، باید وسیله بخرم ، فرش وپرده ، مبل ...

عزیزم ببخشید من با بچه هام بشدت مشغله دارم

نرسیدم طرح براتون بفرستم

امیدوارم خونه نو مبارکتون باشه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
خوشحالم عزیزززم امیدوارم که در این راه موفق باشی

خدمتتون عارضم که در زمینه لباس هیچ مشکلی ندارم. چون اصلا و ابدا لباسی که تو شیش ماه گذشته نپوشیده باشم ندارم. لباسام رو اونقدر میپوشم که کثیف بشن بعد میشورم اتو میکنم و مرتب سرجاش تو کمد میزارم. لباس هام رو تا اونجایی که جا داشته باشه و پوشیدنش به شانم آسیب نزنه میپوشم بعد پاره میکنم و دور میریزم. فقط همین مثال رو بزنم که اگه ببینم شلوار بیرونم مثلا زانو داده و بدفرم شده اگه کمرش کشی باشه برعکس میپوشم تا اون ورشم از ریخت بیافته😁

همه لباس هام رو پشت و رو میکنم و ماشین میندازم تا رنگشون موقع شست و شو حفظ بشه و دیرتر خراب بشن. هر لباسی رو که ببینم پارگی داره همون لحظه حتی شده با دست میدوزم. لباسهای کهنه و خراب دستمال میشن و اگه زیپ یا دکمه به درد بخوری داشته باشن جدا میکنم و نگهداری میکنم و بارها و بارها شده که ازشون استفاده کردم. مثلا دکمه های فلزی و زیبایی که مربوط به پالتو بیست سال پیش بود رو امسال برای مانتو زیپی استفاده کردم و خیلی هم قشنگ شد. 

یخچال و فریزر اصلا خوراکی و میوه دورریز نداریم. ماهیانه یخچال تمیز میشه.مرغ و گوشت ماهیانه تهیه میشه ولی مواد غذایی خشک مثل ماکارونی و برنج و رشته و قند و شکر و عسل و نبات و صابون و شامپو و پودر ماشین و مایع ظرف و مایع دست و تمام حبوبات سالیانه تهیه میشه. اینجوری هم زباله کمتری تولید شده و هم با توجه به شرایط اقتصادی ایران تو هزینه ها کلی صرفه جویی میکنیم. 

مثلا پودر ماشین ببینید تو یک سال چند بسته مصرف دارین. همون مقدار رو بصورت فله خرید کنید تو بسته های پنج و ده کیلویی.ببینید چقدررر زباله کمتری تولید کردین و توی طولانی مدت چه مقدار تو هزینه هاتون صرفه جویی میشه.

درسته اینهمه خرید کردن و انبار کردن تو خونه با اصول مینیمالیست بودن و اصول فنگ شویی مغایرت داره اما هم تو هزینه هاتون صرفه جویی میکنین هم زباله خیلی کمتری تولید میکنین و هم آرامش روانیتون حفظ میشه. امروز میری یه قیمت میخری فردا همون جنس قیمت جدیدی داره. تمام حبوبات و شوینده ها و خشکبار رو میتونین به اندازه مصرف سالیانه تون تهیه کنید.

کتابها و جزوه های مدرسه و دبیرستان و دانشگاه رو چرا نگه داشتین اگررر قصد ادامه تحصیل ندارین. من تنها چیزی که از دوران تحصیل دارم فقط گواهینامه پنجم ابتدایی و سوم راهنمایی و مدرک دیپلممه که اونم نگه داشتم نمرات بیست و معدل بالای نوزده رو به بچه هام نشون بدم پزشو بدم😍😄 از دانشگاه هم تا ارشد خوندم و میدونم دیگه نمیخوام ادامه بدم. تمام کتابها رو فروختم جزوه ها و دفتر ها رفت بازیافت، فقط یه نسخه از پایان نامه ام نگه داشتم برای یادگاری که اونم هیچ جایی نمیگیره.

من عادت داشتم لباسای خواهر برادرام رو هم که مستعمل شده بود و اونا فقط مثل موش (به قول استارتر عزیز) انبارش کرده بودن دور میریختم. ولی بعدا تو سایت گیس گلابتون خوندم که اجازه ندارم تو وسایل بقیه دخل و تصرف بکنم ضمن اینکه واقعا بار روانی خوبی هم برای خانواده نداشت.

بازیافتی های کاغذ و پلاستیک و فلزی حتی در بطری یا در قوطی رو جمع میکنم تو گونی و به نمکی ها میفروختم که پول کمی میشد در حد پنجاه تومن اینا. ولی جدیدا که زباله گرد زیاد شده همون چیزایی رو که بازیافت کردم دم در میزارم و به ساعت نرسیده میبرن. اینم به نیت خیرات برای رفتگان میزارم. 

جا ادویه ای غیر از اونایی که جلو چشمن اصلا نخریدم. همه رو از ظرفای یک کیلویی و نیم کیلویی رب و مربا و مایونز استفاده کردم. بعد دیدم درهاشون متفاوته درهای طلایی رنگ رب و مربا رو جمع کردم و همه رو قشنگ و یکدست کردم. ادویه و حبوبات از شیر مرغ تا جون آدمیزاد هر چی بخواین هم دارم 😆

2810