2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732709 بازدید | 44572 پست

دیروز رفتم سراغ بالای کمد.انگار انباری از فیش های خرید بود🙄همه رو ریختم دور و از شما چه پنهون چند تا ماسک استفاده شده هم اون بالا بود که کشش رو جدا کردم و انداختمش دور.

دورو بدم تا حدودی پاکسازی شد.اگرچه که بنظرم هرروز باید پاکسازی کرد و از همه مهمتر مواظب خریدهامون باشیم...

دیروز رفتم سراغ بالای کمد.انگار انباری از فیش های خرید بود🙄همه رو ریختم دور و از شما چه پنهون چند ت ...

اره عزیزم پاکسازی روزمره رو بزار تو برنامه ات

و خریدلی هدفمند انجام بده

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها،امروز یه کتاب به اسم نظم بیرونی آرامش درونی دیدم.البته کامل نخوندمش.اگه طاقچه بی نهایت هم دارید،رایگانه.میتونید از طاقچه بخونیدش.تقریبا شبیه کتاب جادوی نظم هست...البته فصل های آخر کتاب نظم بیرونی آرامش درونی جالب تر بود

همه خونواده ها سالی چندین کیسه پارچه ای برنج و کلی لباس رو میندازن دور ...

بیاید از این به بعد برای رویه داخلی بالش ها از کیسه پارجه ای برنج استفاده کنیم و داخلش رو با شکافتن لباسها و باز کردن الیافش پرکنیم

اگه مراعات نکنیم نسلهای بعدی ما با کوهی از زباله زندگی میکنن

من همیشه در حال دور ریختن جیزای اضافیم و اصلا نمیذادم چیز بدرد نخور تو زندگیم.باشه حالا هرررجی مبخوا ...

منم همینطورم

دو ساله که خیلی تلاش کردم وسیله اصافی و بدون کاربرد وارد زندگیم نشه

به اطرافیانم و نزدیکام سپردم که کادو برام نیارن و ازم بپرسن چی می خوام یا پول نقد بهم بدن

حتی اگر چیزی داشته باشم که خیلی گرونه ولی دیگه استفاده نمی کنم میفروشم یا میبخشم

اما قبلش حسابی فکر میکنم که ایا لازمم میشه یا نه

خودمو برای فروش یا دور ریختن کادو ها و سوعاتی ها سرزنش نمی کنم

حتی اگه چیزی خیلی خاطره انگیز باشه ولی الان دیگه نخوامش ردش میکنم

سعی میکنم بنده ی وسایلم نباشم

خیلی ارامش گرفتم با این کار

همه خونواده ها سالی چندین کیسه پارچه ای برنج و کلی لباس رو میندازن دور ... بیاید از این به بعد برای ...

اره خیلی خوبه اینکار

تا جایی که میشه نباید زباله تولید کرد و بهتره استفاده جدبدی براش پیدا کنیم 

سلام،

من دیشب اوضاع اسباب بازیا رو که دیدم دوباره اولین جایی که به ذهنم رسید تا بیام اینجا بود.اسباب بازیای بچه ها خیلی زیاد شده و خوب یه سری ما خریدیم یه سری بچه ها،یه سری هدیه بوده یه سری دست دو که خونواده بچه هاشون بزرگ شدن دادن بهمون.حالا نمیدونستم اینجا بیام گزارش مرتب و جمع و جور کردن اسباب بازیا رو بدم یا کلا یه تایپیک دیگه باز کنم....

با اجازه از استارتر گفتم بیام اینجا...

قبلا تمرکزم کامل روی اسباب بازی نبود یا پراکنده مرتب شد...‌

این دفعه می خوام یه لیست بنویسم از کل اسباب بازی بچه ها.

دیشب دیدم واقعا چیزی که بیشتر از همه توی خونه پیدا میشه و جمع و جور کردنش سخت شده و بدتر از همه این که بازی نمی کنن باهاش و اینور اونور میوفته اسباب بازیه.اگه بفهمیم چی داریم و چقدر براش هزینه کردیم بنظرم کمار برای بچه ها اسباب بازی بخرم چون الان که میبینم خیلی از وسایل من براشون خریدم.فقط برای اینکه سرگرم باشن اما بازم تی وی داره قوی تر از همه اسباب بازیاست.

یه سری اسباب بازی دم دستشونه

یه سری انباری گذاشتم که هر چند وقتی میریم پایین و میارین لالا و بعد از اسباب بازی های بالا میبریم پایین.

یه سری هم توی کمد اتاق توی کارتن هست که دم دست هست اما خوب کمتر میرن سراغشون.

من ماه پیش یه چالش برای خودم گذاشتم که بتونم بچه ها زود بخوابونم.تقریبا ساعت خواب بچه ها تنظیم شد.

حالا میرم سراغ چالش اسباب بازیا.اینم بگم یه سری اسباب بازی رو دیگه باید رد کنم بره. 

نمی دونم چند روز طول بکشه اما هر روز اگه عمری بود میام گزارش میدم

دیشب دیدم واقعا چیزی که بیشتر از همه توی خونه پیدا میشه و جمع و جور کردنش سخت شده و بدتر از همه این ...

عزیزم موفق باشی

منم پسرم سه سالش شده و ی سربا رو جمع کردم یه سری هم گذاشتم کنار برای دخترم که بزرگتر شد باهاش بازی کنه

واقعا خرید اسباب بازی بیشتر از سالی بکی دوبار اشتباهه

منکه واقعا از دست همسرم کلافه ام و تهددش کردم برای خرید

2810