2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735003 بازدید | 44643 پست

سلام دوستان

من تقریبا همه جا رو از وسایل اضافی و بی مصرف واقعی خالی كردم...یه سری وسایلم رو گذاشتم برا فروش...یه سری رو بخشیدم...یه سری هم كه نو هستن و به كار خودم نمیان رو هدیه میدم به خانواده...

حالا میرسیم به مشكل اصلیم...دور انداختن شومیز و مانتو و لباس مجلسی كه برام تنگ شدن...یا مدلشون جوریه كه هیچوقت نمیپوشم...نمیدونم اینارو چرا خریدم...نه میپوشم نه دلم میاد بدم به كسی...اینا به كنار...لباسایی كه برام تنگ شدن و خیلی خیلی دوستشون دارمو چكار كنم...البته بگم دارم رژیم میگیرم و اگه ده كیلو كم كنم اونا هم اندازم میشن...ولی مگه كم كردن به همین راحتیاست...خلاصه موندم چه كنم با لباسهام...جالبه برا وسایل خونه و لباسهای شوهرم و بچه هام این حس رو نداشتم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من تقریبا همه جا رو از وسایل اضافی و بی مصرف واقعی خالی كردم...یه سری وسایلم رو گذاشتم ...

بخودت زمان بده مثلا اگه تو سه ماه اینده وزنت ۴ کیلو کم شد نگهشون دار. اما اگه کم نشد ببخش تا خیر و برکتش به زندگیت برگرده

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
بخودت زمان بده مثلا اگه تو سه ماه اینده وزنت ۴ کیلو کم شد نگهشون دار. اما اگه کم نشد ببخش تا خیر و ب ...

خیلی دوستشون دارم آخه

ولی فكر بدی نیست...انگیزم برا لاغری بیشتر میشه...باید برسم به 60 كیلو تا اندازم بشن...

امروز توی فکر بودم که مبل ها رو بفروشم...خیلی جا گیره...خراب هم شده...دلم یه خونه خلوت میخاد نه اینکه دورو برش پر از مبل باشه....خونه خلوت خلوت.من بوفه و تخت هم ندارم.فقط کمد و دراور دارم....

امروز توی فکر بودم که مبل ها رو بفروشم...خیلی جا گیره...خراب هم شده...دلم یه خونه خلوت میخاد نه اینک ...

مبل ال بگیر بجاش خیلی جمع و جوره

دوستان حالا که تو خونه قرنطینه شدیم  بیاین براساس لیست های این تاپیک خونه هامون رو مینیمال کنی ...

من هرچی مرتب کنم باز گشت یخچال.. زیر تخت خوابتا وسیله هست نمیدونم چکار شون کنم.. انبار هم نداریم

من هرچی مرتب کنم باز گشت یخچال.. زیر تخت خوابتا وسیله هست نمیدونم چکار شون کنم.. انبار هم نداریم

از وسیله های اضافی بگذر

یا اگه همشون رو لازم داری از کیف یا سبد برای دسته بندیشون استفاده کن

2810