2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734851 بازدید | 44643 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتا رژ داری؟ کدومشو بیشتر استفاده میکنی؟ چندتاشو بیشتر از یکماهه استفاده نکردی؟ چندتاشو بیشتر ا ...

خب منم چندتا جعبه سایه رو که استفاده نمی کردم انداختم. ولی یه سری مداد های ارایشی رو دلم نیومد. همش می گم حالا شاید یه روز استفاده شد😐

من خیلی راحت ادمایی که باهاشون حال نکنمو کنار میزارم .لباسایی که چند وقت نمیپوشم می زارم تو کیسه و م ...

من لباسا بچم رو دلم نمیاد بدم بیرون. می گم شاید دوباره بچه دار شدم. البته بچم کوچیکه . 

سلام

تاپیکتون واقعا عالی و کاربردیه

من تقریبا یکساله که مینیمالیست شدم

از پیج اینستاگرام geghani keshishian خیلی استفاده کردم

یه دختر ارمنی پر شور و نشاط و البته مینیمالیسته که به فکر محیط زیست و کاهش زباله هم هست

راستی چون ایران زندگی می کرده پیجش فارسیه

من لباسا بچم رو دلم نمیاد بدم بیرون. می گم شاید دوباره بچه دار شدم. البته بچم کوچیکه . 

من لباس بچه ها نگه میدارم.درسته باید پاکسازی کرد و چیز میز الکی نگه نداشت اما باید حساب شده کنار گذاشت نه احساسی

من الان دو ماهه اینکارو کردم که واسه هر کدوم از اعضا خونه سه دست از هرچیزی گذاشتم،سه دست شلوار،سه دست شلوار،سه دست ژاکت و...قبلا در کشور ها رو اصلا نمی تونستم ببندم.چقدر بد بود.بخصوص کمد بچه ها که مرتب لباس برمیداشتن و یا به بهانه پیدا کردن یه لباس کل کمدا رو میریختن بیرون....

من لباس بچه ها نگه میدارم.درسته باید پاکسازی کرد و چیز میز الکی نگه نداشت اما باید حساب شده کنار گذا ...

آره درسته،من یه دوقلو دختر و پسر دارم،بچه دیگه ای هم نمیخوام...رو این حساب هرچیز اضافه ای رو رد كردم رفت،3 تا پتو نوزادی داشتن هركدوم حساب كن 6 تا پتو الكی انبار كرده بودم برا یادگاری...موقع پاكسازی اونایی رو نگه داشتم كه خودم و مامانم با عشق بافتیم براشون...یا مثلا لباس و كلاه و جوراب و...خیلی چیز اضافه داشتم همش انبار شده بود

2810