2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735022 بازدید | 44645 پست

من چند روزه که شروع کردم و دارم خونه رو پاکسازی میکنم 

ممنون از تاپیکتون که کلی ایده گرفتم ازش⁦❤️⁩⁦🧡💛

☀️حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                       
من چند روزه که شروع کردم و دارم خونه رو پاکسازی میکنم  ممنون از تاپیکتون که کلی ایده گرفتم ازش ...

موفق باشی عزیزززم 

چقدر عالییی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

⁉️بیخودترین و بی‌مصرف‌ترین وسائل خونه کدومها هستند؟

لیست وسایل بی مصرف و غیرضروری که در خانه انبار شده است و احتیاج به مینیمال شدن دارد:

۱. ظرف های سفالی جای سبزه ( که هرسال به امید سبزه درست کردن در سال آینده نگه می‌دارم و سال بعد بازم آماده میگیرم)(آشپزخانه)

۲. چندین قابلمه‌ی روحی کوچیک و رنگ و رو رفته؛ (که توش مثلا سیب‌زمینی و تخم مرغ آب پز کنم)(آشپزخانه)

۳. دبه‌های پلاستیکی و شیشه مربا (که به امید پر شدن ترشی- مربا- خیارشور درآینده جای زیادی رو اشغال می‌کنن)(آشپزخانه)

۴. انواع و اقسام ظرفهای رنگارنگ و غیر هم اندازه پلاستیکی آماده از پلاسکوها یا جای خرما و پنیر و ... که تله خوبی برای ماست (که بعدا وسائل فریزرمو توش بریزم)(آشپزخانه)

۵. بریده‌های روزنامه ها و مجلات که نکته‌های مهم و جالبی توشون هست و بعدا لازم میشه(اتاق خواب)

۶. سرویس سینی‌های کهنه (سینی جدید خریدیم و کهنه‌هاروهم نگه می‌داریم)(آشپزخانه)

۷. قوطی خالی ادویه آماده (که خالی شده میشورم واسه پارکی پیک‌نیکی جایی) (آشپزخانه)

۸. دستمال های فراوون جهت گردگیری، نمگیری و ...؛ (جدید خریدم و قبلیهارو هم نگه میدارم )(آشپزخانه)

۹.  دستکش های آشپزخونه استفاده شده و سوراخ و پاره

۱۰. دستگیره‌های قدیمی و سوخته ( که حیف‌اند)(آشپزخونه)

۱۱. قوطی‌های شیرخشک ( واسه روز مبادا)(آشپزخونه)

١٢. نمونه های عطر ادکلن، اسپری، رژلب و ... (که نگهداشتیم تا از همون نمونه بخریم)(اتاق خواب)

١٣. فیش ها و قبض های پرداخت شده (که برای مبادا نگه داشتیم)(اتاق خواب)

۱۴. نمکپاش و قاشق و چنگال های قدیمی ( که به امید اینکه یه روز مهمون زیاد باشه و مصرف شن و... هنوز توی آشپزخونه هستن)(آشپزخونه)

۱۵. انواع و اقسام استکان نعلبکی و پارچ و لیوان در طرحها و رنگهای متنوع (آشپزخونه)

۱۶. حوله‌هایی که به امید استفاده در کشوها هستند(سرویس بهداشتی)

١٧. لباسهای تنگ شده (به امید روزی که دوباره لاغر شیم)(اتاق خواب)

١٨. لباس بچه هامون که یادگاری نگه میداریم و اسباب بازیهاشون

١٩. داروهای اضافه ( که شاید روزی استفاده کنیم)(اتاق بچه ها)

۲۰. گلدان های خالی (که قراره سال آینده توش گل بکاریم) (انباری)                            

٢١. تخم و بذر گل ها و سبزی ها ( که معلوم نیست کی قراره کاشته شوند)(انباری)

٢٢. وسايل تزئيني (که از توی خونه جمع شده، به اميد اينكه شايد يكروز دوباره استفاده بشن هنوز توی خونه هستن)(انباری)

۲۳. ادويه ها و سبزی خشک هایی که بیشتر از یک ساله داریمشون(موادغذایی)

٢٤. سی دی ها وفایلهایی و فیلمهایی که همه رو مدتهاست دسته بندی کردیم ولی هربار که میخواهیم بهشون سر بزنیم ناخودآگاه میگیم حالا باشه بعدا (کامپیوتر)          

٢٥. دفترچه ها وسررسیدها (که با این تفکر که حتما لازممون خواهند شد نگه میداریم )  (اتاق خواب)                                     ٢٦. بروشورها ، کاتالوگها وکارت ویزیت ها و برگه هاي تبليغاتي (كه فقط بخاطر شماره وادرس مکانی ویاسایتشون اونهارونگه داشتیم، تمامشون رومیشه توی یک دفترچه ویاحتی گوشیمون ثبت کنیم)(اتاق)

٢٧. يه سري لوازم برقي (که اتفاقا خيلي هم گرون خريديمشون ولي استفاده اي ندارن وخيلي وقته توی كابينت الكي جاخوش كرده)(اتاق)

٢٨. پرده های قبلی با وجود پرده های جدید( قبلی ها رو لای رختخواب و قسمت بالای کمد دیواری نگهداشتیم)(انباری)

٢٩. كادوهايي كه گرفتيم  و اشانتیون های تبلیغاتی (ولی مطابق سليقه مون نيست و به كار نمياد و حتي نميشه كادو داد و فقط جاي توي كمدمونو اشغال كرده)(اتاق)

۳۰. بسته ها، جعبه های وسایل ( که زیبا و شکیلن و به امید استفاده در آینده نگه داشتیم)(انباری)

۳۱. یه عالمه سنجاق سر و مویی مخصوص شنیون (که هر بار نگه داشتیم برای آینده ولی دفعه بعد دوباره رفتیم آرایشگاه) و کش مو، کلیپس (اتاق)

۳۲. صندل های روفرشی و دمپایی قدیمی، خراب و رنگ و رو رفته(راهرو،اتاق)

۳۳. موچین ها و قیچی های ابرو (که کندشده و بدرد نخور هستن)(اتاق)

۳٤. وسایل هنری (مثل مهره، منجوق، نمد، پارافین شمع سازی، پولک، چسب های خشک شده و ... که به امید استفاده چندین سال هست موندن)(انباری)

۳۵. خودکارهای خشک، مدادهای کوچک، مدادتراش های کند، پاک کن هایی که تمیز پاک نمیکنن و یا خیلی ریز شدن، خط کش و شابلون های شکسته، نوک مداد فشاری یا اتودهایی که  اتودشون نیست، مغز خودکارهایی که بدنه ندارن و ....(اتاق)

۳۶. کاغذ کادوهای پاره و استفاده شده (که هیچوقت نمیتونیم مجددا ازشون استفاده کنیم)(اتاق)

۳۷. روزنامه و مجله های قدیمی و باطله(انباری)

۳۸. عینک های شکسته یا خیلی قدیمی(اتاق)

۳۹. جوراب های لنگه به لنگه(اتاق)

۴۰. هدفون، کابل، آداپتور و شارژرهای وسایل برقی (که خراب شده اند، یا دیگه اون وسیله رو نداریم)(اتاق)

٤١. نمونه های مختلف ازهنرهای دستیمون (که سالهاپیش درست کردیم ولی الا

ن نمیشه هیچ کجای خونه استفاده کنیم، ازطرفی دلمون هم نمیادپرش بدیم،میگیم: حیفه کلی پاش زحمت کشیدم!!)(انباری)

٤٢. کیفهای کوچیک(پول، لوازم آرایش)جامدادی ها، جاکارتی ها (که جدیدشو میخریم وقدیمی هارو همچنان نگه میداریم.)(اتاق)

٤٣. گوشی های قدیمی (که یا خرابن یا درست شارژ نمیشن یا دیگه لازم نداریم چون مدل  اسمارت خريديم.)(اتاق)

٤٤. دفترچه بیمه های قدیمی.(اتاق)

٤٥. فاکتور خرید های قدیمی یا ضمانت نامه ها (که تاریخشون تموم شده)(اتاق)

٤٦. کارتون ها وباکس های وسايلي که خریدیم وامیدواریم یک روزبکارمون بیاد(اتاق)

٤٧. برگه های رادیولوژی وآزمایش (که مربوط به سالهای خیلی پیش میشه)(اتاق)

٤٨. پاکت و جعبه سی دی ها همچنین سی دی هایی که دیگه اهنگ ها و فیلم هاش قدیمیه و نمیبینیم و نوارهای قدیمی(اتاق)

٤٩. مواد غذایی مونده تو فریزر به امید اینکه یه روزی خورده میشن(فریزر)

٥٠. وسایل نگهداری ازحیوانات که قبلا داشتیم ( قفس،آکواریوم، ظروف)(انباری)

٥١. نان خشک (به امید اینکه یك روزی ارد بشه برای کتلت و.. یا برای خوراک حیوانات استفاده بشه)(آشپزخانه)

٥٢. گلدون های گلی که خشک شدن یا پژمرده هستن و دیگه امیدی به شادابی شون نداریم(چون بعضی افراد گلدونای گل خیلی زیادی دارن گاهی غافل میشن از گلایی که خراب شده)(هال)

٥٣. نگهداری باقی مونده قطعه یاقسمتی از يك وسیله که گم شده یاخراب شده (مثلا تعویض کیس یک کامپیوتر ونگه داشتن کیس قبلیش. یا خراب شدن یک قابلمه ونگه داشتن درش)(انباری)

٥٤. دکمه ها و تزیینات لباس هایی که دیگه نیستن ولی اونا رو نگه داشتیم!!!!(انباری)

٥٥. تکه های صابون یا مقدار کمی شامپو که مونده و بخاطر اومدن شامپوهای جدید ازونجا دیگه استفاده نمیشه(حمام)

٥٦. لیفهایی که مدت زیادی موندن و تغییر رنگ دادند دیگه بهداشتی نیستن!(حمام)

٥٧. چاقوهايي كه از اول كند بودن و با خرید چاقوی جدید، باز هم توی آشپزخونه موندن(آشپزخانه)

٥٨. پيچ و مهره در شكل و اندازه هاي مختلف(انباری)

۵۹. فرش ها و موکت هایی که جمع کردیم چون به متراژ خونه جدیدمون نمیخوره(انباری)

۶۰. قاب عکس های قدیمی(انباری)

۶۱.  وسایل ورزشی کهنه و قدیمی که قابل استفاده نیستن مثل توپ ها و راکت های خراب و شکسته گرمکن های ورزشی کفش های فوتسال و ورزشی قدیمی و پاره(انباری)

۶۲. کمربند و سنجاق سینه و تزیینات لباسهایی که جدا کردیم ولی نگه میداریم.بعلاوه کمربند آقایون اگه استفاده نمی کنن یا پوسته پوسته شده.(اتاق)

۶۳. ساکها و چمدانهای خراب شده یا اضافه که بالای کمدها جمع کردیم(انباری)

۶۴. کتابهای درسی که دیگه لازم نداریم وکتابهایی که هدیه گرفتیم و دوسشون نداریم(اتاق)

۶۵. رختخوابهای اضافه که نگه داشتیم تا شاید مهمون بیاد روشون بخوابه(اتاق)

۶۶.انواع لوازم و مواد بهداشتی و پاک کننده که برای نظافت نگه داشتیم.(سرویس بهداشتی، آشپزخونه)

۶۷.واکس و کفی کفش  و بند کفش های اضافه(راهرو،انباری)

۶۸. تکه پارچه های اضافه خياطي ها (که برای لباس و نظافت به درد نمیخورن)(انباری)

۶۹. روپوش مدرسه و کیفهای سال قبل بچه ها(اتاق بچه ها)

۷۰. کفش های کوچک شده بچه ها(انباری)

٧١. کامواهای اضافه (که از هر کدوم یه مقدار داریم .)(انباری)

۷۲.ظرفهاي يكبار مصرف (سطل ماست در اندازه های مختلف، قوطی سوهان و رب وقوطی شیرینی و شكلات)(آشپزخونه)

۷۳. مهر و تسبیح و کتاب دعاهایی که هدیه برامون آوردن و اضافه هست(اتاق)

٧٤. ساعتهای مچی و دیواری (که کار نمیکنن یا باتری ندارن و حوصله بکارانداختنشون رو نداریم)(انباری)

٧٥. لباس هاي زير رنگ و رو رفته و كهنه (اتاق)

٧٦. كاغذهاي دستور آشپزي (كه سالها استفاده نشده)(آشپزخونه)

٧٧.چوب لباسي هاي كهنه((اتاق)

٧٨. كارت عروسي، نقل و گيفت ديگران(اتاق)

٧٨. مسواك، اسكاچ، ابر، برس شستشو (كه كهنه و آلوده شدن)(سرویس بهداشتی)

٧٩. ته دسته چك هاي قديمي و دفترچه هاي بانك كه حسابشون بسته شده(اتاق)

٨٠. دفترچه تلفن هاي قديمي(اتاق)

۸۱. باتری های خراب (اتاق)

۸۲. کوسن و متکاهای کهنه که موادداخلشون سفت شده(اتاق)

۸۳. الگوها وخرده ریزهای خیاطی (اتاق)

۸۴. سفره های کهنه باتوجه به اینکه سفره جدید  خریدیم ولی باز اونارو نگه داشتیم تا شاید به کار بیان (اشپزخونه)

۸۵. اضافه های کیک و بسکوییت اگه قابل استفاده نیست (اشپزخونه)

خیلی خوب بود.

این لیست رو نگهدارید و برای خونه تکونی بکار ببرید .

میبینید بیشتر اقلام اضافی رو از خونه هاتون پاک میکنید

۵۰ نفر یا خددددا میدونی چقد هزینه خرید لوازم میشه و پولت میخوابه بدون اینکه ارزشش اصافه بشه یا ازش ل ...

سلام عزیزم 

منم ۰ند ساله یه مینیمال هستم 

داشتم تایپیک رو میخوندم 

یه خواهش ازت دارم تورو خدا مردم رو به مصرف ظروف یک بار  مصرف ترغیب نکن اینها ۵۰۰ سال عمر میکنن  بعد هم تبدیل به میکروپلاست می شن  و همه چیز رد آلوده میکنند 

من به اندازه تعداد مهمونهایی که تو خونم جا میشن لیوان دارم 

با اینکه قدیمی شدند عوض نمیکنم  و خیلی ها که میان خونم دوستشان دارند 

استفاده از ظروف یه یار مصرف بزرگترین خیانت به طبیعت و آینده بشریت  

سلام به همگی.  خوبی استوارتر.من قبلا اینجا فعال بودم.دوباره پرانرژی اومدم.البته پست های بالاتر ...

خوش برگشتی

پیش بسوی خونه تکونی 😅

سلام به همه.من تقریبا یکسال پیش با استارتر اومدم جلو و خونه رو یه پاکسازی کردم.کلی لباس دادم رفت.لحطه ای که لباسها جدا میکردم نگران این بودم که نکنه بهشون احتیاج پیدا کنم یا بعد بگم کاش نمی دادم.اما از پارسال تا الان من به هیچکدوم از لباسها احتیاج پیدا نکردم که هیچ .تازه اصلا یادم نمیاد کدوم لباس ها دادم رفته.

چند روزه تصمیم گرفتم، ببینم کمد لباسام فقط سه یا ۴ دست لباس نگه دارم.مثلا ۳یا ۴ تا بلوز گرم۳ .۴ تا شلوار گرم و...کمد بچه ها چون ممکنه خیس یا کثیف بشه ۵ دست لباس گذاشتم.بقیه دور از دسترس گذاشتم ببینم مگر آخر امسال لازم میشه یا نه.اگه استفاده نکردم رد کنم بره

سلام به همه خانومای پرانرژی و مینیمال مخصوصا استارتر گل

من این تاپیك رو دیشب پیدا كردم و تا صفحه 30 خوندم.منم از نگه داشتن وسایل اضافی و چیزایی كه به كارم نمیان بیزارم،یه مدت درگیر مشكلات روحی و... بودم كمتر به خونه رسیدم،از فردا شروع میكنم به پاكسازی خونه.انگیزه گرفتم

سلام به همه خانومای پرانرژی و مینیمال مخصوصا استارتر گل من این تاپیك رو دیشب پیدا كردم و تا صفحه 30 ...

خوش اومدی عزیزم

چقدر عالی 😙😙😙 با شروع مجدد مینیمال ،انرژی و شادی به زندگیت برمیگرده.

2810