2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735296 بازدید | 44658 پست
من‌چرا این پست شما رو ندیدم🤔🤔🤔 بزار تجربه خودمو بگم اگه کمد دیواری دارین که میتونید بهش یه رگال ...

چرا  

کمددیواری هم رگال داره 🤦‍♀️

آره خیلی خوب میشه اینجوری مرسی ، چون دقیقا بیشترهم با کمد مشکل داره

عه ینی ۳تا رد یدونه خرید (خیلی سخته  ) اما خیلی راه حالبیه

مثلا خواستم لباس پاییزی بگیرم این فصل اول ۳تا ردمیکنم بعد یکی میخرم👌

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !
چرا     کمددیواری هم رگال داره 🤦‍♀️ آره خیلی خوب میشه اینجوری مرسی ، چون دقیقا بیشترهم ...

اره من باید دوباره این قانون رو اجرا کنم

چون این چند وقت بخلطر مشکلاتی که داشتیم یکم از همه چی عافل شدم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره من باید دوباره این قانون رو اجرا کنم چون این چند وقت بخلطر مشکلاتی که داشتیم یکم از همه چی عافل ...

باشه بامیدخدا باهم اجراش میکنیم

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !

بهترین موقع خونه تکونی اساسی تو منطقه سرد کوهستانی شهریور ماهه چون دیگه کم کم بساط گرد و خاک برچیده شده

و بهترین فصله چون لباسای فصل سرد و گرمو جابجا میکنی

منم یه خونه تکونی نصفه انجام دادم.منتظرم یکم هپا خنکتربشه که زمان جابجایی لباسها بشه و اساسی مرتب کنم.

دیشب کشوهای پای تخت رو مرتب کردم و چندتا چیز بیخود رو انداختم.

ان شا...درمورد لباسها هم اینکارو بزودی انجام میدم.

این نیز بگذرد...                                                       

من منتظرم دیگ اخر شهریور بشه ک لباسا رو جا ب جا کنم ..ی سری جدا میشه ک بدم ب کسی ی سری هم دستمال میشه ...ی سری هم خرید پاییزی باید انجام بدم واس خودمو و پسرم و همسر ....

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

تمرین بیست و چهارم

امروز ممکنه برای بعضی ها روز استراحت باشه ولی برای خیلی ها که خونه کوچکی دارند احتمالا کارش زیاده! امروز به همه چیزهایی که زیر وسایل چپوندیم سر میزنیم. می تونید براساس میزان کار تقسیمش کنید و یک پروژه برای امروز تعریف کنید.

چیزهایی که زیر تخت🛏🔦، زیر مبل ها، زیر میز و زیر صندلی هر چیز ممکنی! پنهان کردیم تا گرد و خاک جمع کنند؛ واقعا ازشون استفاده میکنیم؟ آخرین باری که از اون زیر بیرون اومده کی بوده؟ حسابی هر کدومشون رو بازجویی کنید!🤔😅 اگر دلایل خیلی محکمی برای موندن تو خونه ندارند به سه راهی؛. اهدا، بازیافت یا زباله منتقلشون کنید.😊

تمرین بیست و چهارم امروز ممکنه برای بعضی ها روز استراحت باشه ولی برای خیلی ها که خونه کوچکی دارن ...

امروز ک نمیتونم ولی فردا حتما اینکارو انجام میدم

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

تمرین بیست و پنجم 

امروز نوبت فریزره که خلوتش کنیم و از بار چیزهای اضافی توش راحت بشیم. مدت نگهداری مواد یخ زده تو فریزر ابدی نیست. هر چیزی که فریز می کنید رو توی مدت مناسب مصرف کنید.

این هم زمان نگهداری مواد مختلف توی فریزر که بهتون کمک میکنه!

مرغ کامل: یک سال

مرغ و گوشت تکه شده: نه ماه

گوشت چرخ کرده: چهار ماه

غذای پخته: دو ماه

کره و پنیر: شش ماه

پنیر رنده شده: سه ماه

بستنی و شیر: دو ماه

سبزیجات: شش تا هشت ماه

تمرین ۲۷

بریم سراغ یکی از مراکز تجمع انباشتگی توی خونه و فقط یک ناخنک بهش بزنیم، چون تو بیشتر خونه ها درست کردن این بخش کار یک روز، دو روز نیست، در آینده مفصل به حسابش میرسیم.

برید سراغ قفسه کتابها،📖📚📚📙📓📖

ولی همه شون رو خالی نکنید که خیلی گیر بیفتید. اول اگر از کتابی دو تا دارید، فقط یکی رو نگه دارید؛ بعد هم کتابهایی که خوندید و میدونید که دیگه نخواهید خوند و برای رد کردنش نباید با خودتون کلی کلنجار برید رو بردارید. برای امروز همین کافیه. 📔📒📕📗

کتابهایی که جدا کردید رو بگذارید تو ماشین و یک روز به سر راه ترین کتابخانه تقدیم کنید. یا اگر دوست و اشنایی دارید که فکر میکنید به دنبال اون کتابهاست بهش اهدا کنید.🛍 🛍

تمرین ۲۶

کار امروز يک کار نسبتا آسونه، 😍😍😍

خلوت کردن خرت و پرت هاي داخل

حموم و دستشویی 🚽 🚿 🛁

اگر روشویی کابینتی دارین، داخلش رو چک کنید، قوطیهای خالی مواد شوینده، لولهء دستمال ، خمیر دندانی که بلا استفاده‌س ...و از داخل حمام ، لیف اضافه! قوطی شامپوی خالی یا هر چیز دیگه‌ای که باید از اونجا بره رو، بیرون ببرین. 🚮  

یه دستمال بردارین و روی سیفون رو که خاک گرفته تمیز کنید... 🚿 🚿 🚿

2810