2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741272 بازدید | 44739 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام شبتون بخیر

خروجی امشبم ی کشو بازکردم

بازم کلی کاغذ

چن تا لاک وخرده ریزوبدلیجات

11تا لباس زیرفانتزی که همش فکرمیکردم سایزم برگرده استفاده کنم چون کم خیلی کم پوشیده بودم که گفتم جاگرفته فقط انداختم رفت 

باچن تا قوطی وبطری 

کلی هم ی کشوجابازکرد

❤🌿

دوستای مهربونم چن تا کتاب خوب بمن معرفی کنید  ی کتابم راجبع بیان خوب اگرمیدونیدبگیدممنونم❤🌿

من این کتاب"چمدانهای باز"  رو میخوندم که نصف کاره هدیه شد به یه عزیز

یه تکه اول داستان رو براتون برش دادم عکسشو میذارم 

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۱۰-۰۰۲۳۱۸_chrome_3fkq.jpg

❌لایک❌

تو فکرم یه جلد دیگه از این کتاب رو بگیرم و بخونم ولی چون هنوز کتاب دارم برای خوندن، تو ورودی جدید مقاومت میکنم

ان شاالله کتابهام تموم بشه این اولین کتابی خواهد بود که میخرم 

خیلی از قلم و دیدگاه نویسنده در مورد هرچیزی خوشم اومد....

❌لایک❌
من این کتاب"چمدانهای باز"  رو میخوندم که نصف کاره هدیه شد به یه عزیز یه تکه اول داستان رو برات ...

عه چ خوب من یکم شباهت این وخوندم البته کتاب نبودوچن تا مطلب بود خب بازم اگرکتاب خوبی میشناسیدبگیدممنونم❤🌿

یه پیش بند اشپزخونه داغون دور انداختم جنسش طوری نبود که بشه دستمالش کرد برای نظافت .

چون من همیشه پیش بند می بندم که لباس هام خراب و لک نشه، زمان اشپزی و تمیز کاری و ظرف شستن ، پس پیش بندهام خیلی خراب میشن ، فعلادو تا دارم نخریدم اما من عاشق پیش بند قشنگم مثل مال اون اشپزهای رستورانها ، یه رستورانی هست همه اشپزها پیش بند مشکی می بندن یا پیش بند جین ، خیلی از اونا دلم میخواد داشته باشم اما دیگه نه به اون بلندی .

چندتا کفگیر ضد خش برای اشپزی دارم که دسته هاشونو سالهاست کندم چون سوختن اگه جایگزین پیدا کنم ، اینها رو میندازم دور چون خیلی کهنه هستن .

بعد از مدتها اااااا من یه چیزی خریدم برای خونه 🤭

یه درختچه یاس امین الدوله ، عاشفشم ، از دیروز از پشت بالکن جم نمی خورم ، حتی چای وهندونه ام کنار یاسی خوردم .

عه چ خوب من یکم شباهت این وخوندم البته کتاب نبودوچن تا مطلب بود خب بازم اگرکتاب خوبی میشناسیدبگیدممن ...

اشعار آقای فاضل نظری عالیه 

زندگینامه های شهدای مدافع حرم فوق العاده هستن

کتابهایی اخلاقی،خیلی روحیه رو بالا میررن برای رشد معنوی خودت 

❌لایک❌
یه پیش بند اشپزخونه داغون دور انداختم جنسش طوری نبود که بشه دستمالش کرد برای نظافت . چون من همیشه پ ...

یه متر پارچه لی بخر عزیزم 

یه عکس پیشبند هم که خوشت میاد از نت سرچ کن بفرست برای خیاطت بگو برات بدوزه

❌لایک❌
یه پیش بند اشپزخونه داغون دور انداختم جنسش طوری نبود که بشه دستمالش کرد برای نظافت . چون من همیشه پ ...

اگه شلوار لی به دردنخور هم داری میتونی بدی خیاطت این مدلی برات پیشبند خوشکل برات بدوزهhttps://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۱۰-۱۴۴۴۰۵_google_gzw9.jpg

❌لایک❌