2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742034 بازدید | 44756 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صحبت در مورد ورودی ذهن بود چند صفحه قبل  منم تازگیا کمابیش سعی میکنم ذهنم رو تمیز نگه دارم . ...

عزیزم شما در جریانید چرا تاپیک بانو آرتمیس از برج ۵ سال ۱۴۰۱ دیگه فعال نبوده؟

❌لایک❌
جان جان جان  این عالی که شما گفتی من کیف کردم هیدوا جان😍🌿❤

عزیزدلی 😊😊

قشششششششنگ سبکی و خلوتی و آرامش بدست اومده حس میشه از پستتون👌

خسته نباشد بانو

👏👏👏👏

❌لایک❌

یه مانتو که چندسال پیش تو ویترین یه مغازه دیده بودم رنگ مشکیشو میخواستم رفتیم مغازه فروشنده گفت مشکیش تموم کردیم چند تا مانتو برام آورد منم تو رودروایسی گیر کردم رفتم همه رو امتحان کردم آخرش یه مانتو مجبوری انتخاب کردم با این که اصلا ازش خوشم نیومد اونموقع نمیدونم چرا اینقدر خجالتی بودم درکل سه چهار بار پوشیده بودمش چون با همسرم خریده بودم دلم نمیومد بذارم خروجی

ولی بالاخره موفق شدم به همراه یه شال و یه زیر سارافون بذارم خروجی

زیر سارافون نو بود دلم نمیومد ولی دیدم من الان چند ساله سارافون اینا اصلا نمیپوشم

خلاصه الان فقط سه تا مانتو دوتا شلوار دوتا شال برای بیرون دارم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
عزیزم شما در جریانید چرا تاپیک بانو آرتمیس از برج ۵ سال ۱۴۰۱ دیگه فعال نبوده؟

نه عزیزم .فک کنم خیلی مشغله زیادی داره 

یکم هم شایعه شده که بهش اعتراض کردن و تعلیقه 

اما کاربریش که برقراره🤷🏻‍♀️

دیشب که تاپیک را خوندم بر این شدم که برم وسیله اضافه پیدا کنم بریزم دور یا حداقل یه جاهای خونه رو مرتب کنم کهههههه 

ایرانسل خیر ندیده بهم نت رایگان داده😡 

منم از بعد ناهار ولو شدم چسبیدم به گوشی

چه سبک  آفرین👏👏👏👏

یادمه یبار شما گفتی فقط دو تا شومیز داری من چقدر خوشم اومد فکرشو نمیکردم یه روزی به این راحتی از لباسام دست بکشم 

حالا وقتایی که لباس میخوام بخرم کلی میگردم به جنسش به رنگش به این که واقعا نیازم باشه اهمیت میدم

خداروشکر این چندوقته اصلا خرید هیجانی نداشتم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
سلام سلام 😍 من اومدم باسرعت نورکه بگم چقدخوشحالم ازخروجی های اومروز تقریباغول خونه رو شکستم😍💪🏼 ...

به به چقدر عالی عزیزم خیلی حس خوب گرفتم . با هر سطر خوندنش تصور میکردم روحم تازه میشد 🤭🤭

خدا قوت ❤️

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil