2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735852 بازدید | 44674 پست

چقد واقعا مفید بود ممنون💞👌

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد عالی  سورپرایزشدم از تاپیکت عزیزم😙😙😙

💞💞💞 واقعا موضوع جالبیه و به درد بخور

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
ما اسباب کشی داریم پیش بسوی دور ریختن اضافات 😄 کاش میتونستم مامانمم مینیمالیست کنم ولی متاسفانه نم ...

کم کم نتیجه دورریختن رو بهش نشون بدید

مثلا بعد اسباب کشی بگید این سری چقد راحت و کم دردسر اسباب کشی کردین چون

قبلش همه اضافات رو دور ریخته بودین

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
هزار بار گفتم ولی دیگه عادت کرده اینجوری 

آره عادتشونه😑😑😑 اما با تکرار شمت حتی چند درصد هم تاثیر بزاره عالییییه

3 تا کفشی که نو بود ولی پامو میزد نگه داشته بودم هیچوقتم نمیپوشیدم تمیز کردم گذاشتم پلاستیک بردم گذا ...

🤗🤗🤗🤗🤗 خیلی سخته گذشتن از چیزایی که داریم اما کارت عالی بود

سلووووم سلووم ..من بالاخره اسباب کشی کردممم ...کلی وسیله ریختم دور ...چن تا کفش داشتم ک کاملا نو بود دادم ب ی نفر ک لازم داشت ..چن تا دیگ کفش دارم ک اونا رو هم باید رد کنم بره ...

کشو لوازم ارایشم دو تا بود ک با ریختن اونایی ک استفاده نمیشن ب یک کشو تبدیل شد 💃💃💃💃دیگ هیچ چیز اضافه ایی ندارم 😍😍😍😍

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
2810