2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743116 بازدید | 44774 پست

منم این چند روزه بیکار نبودم و مشغول استخراج از سوراخ سنبه ها بودم

اونروز بالاخره تونستم وارد حوزه استحفاظی دخترم بشم و وسایلای اتاقشو پاکسازی کنم چون هر بار گفته بودم بیا پاکسازی کنیم اجازه نمیداد و میگف لازمم میشن تا اینکه اونروز گفتم ببین یه سال گذشت و اینا لازمت نشدن پس بذاریمشون بیرون که در کمال ناباوری اکی داد و منم فرصت رو غنیمت شمردم و تند تند پلاستیکارو پر کردم و گذاشتمشون بیرون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره وقتی بتونی از اضافه های مادی بگذری قطعا از اضافه های روحی هم میتونی بگذری مثل حرف و حدیثا و ارتب ...

به نکته خیلی خوبی اشاره کردی

منم همزمان با پاکسازی خونه از لحاظ معاشرت هم وابستکی هام کمتر شده

شادی صدام کنید

دوستان این بخشی از مطلبیه که امروز خوندم.بنظرم جالب اومد.بخاطر همین اینجا میذارمش شاید واسه شماهم جالب باشه:

همیشه به خاطر داشته باشید وسایلی که نادیده گرفته میشوند سریعتر کهنه و خراب میشوند زیرا اشیاء دارای شعور کیهانی هستند و مانند انسان اگر مورد بی توجهی قراربگیرند ویا مورد استفاده قرارنگیرند تبدیل به مولد شاچی خواهند شد. بنابراین توجه کردن راهی برای انرژی دادن است.

پ .ن =انرژی منفی

دوستان این بخشی از مطلبیه که امروز خوندم.بنظرم جالب اومد.بخاطر همین اینجا میذارمش شاید واسه شماهم جا ...

ببخشید دوستان الان دیدم که توی پی نوشت اشتباهی صورت گرفته.

درستش اینه👈🏻پ .ن: شاچی=انرژی منفی

دوتا لباس خونگیم +یک شلوار خونگی+دوتا اسباب بازی شکسته+یه مجسمه خرس که تو کمد بچه ها بود+سه تا رنگ خوراکی+دو تا لباس خونگی همسر+یه پلاستیک دارو عطاری مریم گلی+یه آینه توالت+یه شلف که قصد داشتم آینه توالت گذاشتم خروجی بزنم جای اون پشیمون شدم+یه میله پلاستیکی که سر هیچ و پوچ توی دیوار سرویس بود😐

یه خمیر دندون +یه لباس خونگی پسرم 

وای چقدر خروجی داشتم امروز🫣😶