2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736560 بازدید | 44687 پست

[QUOTE=277702831]خدا بزرگه گلم . سعی کن فقط روی سلامتی ت تمرکز کنی  بچه اول از همه به مادر شاد و سالم نیاز داره ...[/QUدرسته .سلامت باشین .اره والا خونه ی تمیز به آدم انگیزه ی زندگی کردن و شاد بودن و میده ..اتفاقا وختی که مریض شدید شدم خواهرم اومد پیشم اما کم موند دوهفته پیشم بود .خیلی هم کمکم کرد .

👩‍❤️‍👨
چهار ماهه س اما وزنش ۵۱۰۰ بدو تولد ۲۵۰۰ بود

آخی نی نی نازنازی گلی گلی ...اشکال نداره عزیزم .وزنشم زیادم بد نیس خداروشکر ..خب چون نارس بدنیا اومده فعلا اینجوریه .خداروشکر که سالم سالمه .وزن زیادو‌میخواد چیکار...انشالله بزرگ میشه و قد می‌کشه و وزنشم بیشتر میشه .اصلا ازاین لحاظ قدو‌وزن بچه نگران نباش .پناه برخدا گلم   

👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=277702831]خدا بزرگه گلم . سعی کن فقط روی سلامتی ت تمرکز کنی  بچه اول از همه به مادر شاد ...

ایشالا بتونه بازم بیاد شما نباید تنها باشی باید دورت شلوغ باشه خیلی تاثیر داره من بعد زایمان افسردگی خفیف داشتم بخاطر شرایط دخترم داشت شدید میشد مادر شوهرم اومد دنبالم منو برد خونه شون هر روز هم دورم شلوغ بود سر یک ماه حالم خوب شد دارو هم فقط ی کپسول دکتر داد اسمش یادم نیست یک ماه فقط خوردم ب نظرم بیشتر تاثیر توی جمع بودن حالم رو خوب کرد 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
آخی نی نی نازنازی گلی گلی ...اشکال نداره عزیزم .وزنشم زیادم بد نیس خداروشکر ..خب چون نارس بدنیا اومد ...

❤️❤️❤️❤️ 

راستش میدونم اشتباهه اما مقایسه میکنم با بچه های اطرافش اما درست میگی دکتر هم گفت ب غذا بیوفته خوب میشه قراره از عید غذا رو براش شروع کنم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
ایشالا بتونه بازم بیاد شما نباید تنها باشی باید دورت شلوغ باشه خیلی تاثیر داره من بعد زایمان افسردگی ...

آفرین درسته .حتما فلوکستین بهت داده دکتره ...خداروشکر که خوب شدین .ایشالله همیشه سلامت باشین .والا من یه چندباریم رفتم خونه پدرم .احساس میکردم بچه ام اونجا اذیت میشه دیگه مجبورشدم زود برگردم 

👩‍❤️‍👨
❤️❤️❤️❤️  راستش میدونم اشتباهه اما مقایسه میکنم با بچه های اطرافش اما درست میگی دکتر هم گفت ب ...

انشاالله .اصصصلا نگران وزنش نباش .بخدا روزی میاد ایقد قدبلندو تپلی بشه که خودت تعجب بکنی .چون من خواهر زاده و برادرزاده هامو دیدم که میگم ...مقایسه کردنم اصلا کار درستی نیست .هیچ بچه ای شبیه بچه ی دیگر نیست .والا من دخترم به تغذیش زیاد اهمیت ندادم .الان تو ۱۱ماهگی ۱۲کیلو وزنشه .قدشم ۷۸  غذا براش میذارم رو سینی خودش با دست میبره میخوره .شمام بی خیال باش نسبت به غذا خوردنش ...البته دختر من یه وقتایی میخوره یه وقتایی نه ..مثلا موقعی که دندانهایش دارن درمیان دیگه هیچی نمیخوره

👩‍❤️‍👨
خروجی امروز یک دربازکن که تو این سه سال ازدواجم حتی یک بار استفاده نشد ( قوطی های رب و کنسرو الان هم ...

میشه یه مقدار بیشتر راجع به پرینت عکس برای تابلو توضیح بدید من هم یه طرح دیدم و خیلی خوشم اومده اما تو مغازه های اطراف مون این طرح رو پیدا نمی کنم 

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
میشه یه مقدار بیشتر راجع به پرینت عکس برای تابلو توضیح بدید من هم یه طرح دیدم و خیلی خوشم اومده اما ...

طرح ور از یک سایت خریدم . دادم چاپخونه روی کوتد چاپ کرد 

اره عزیزم درسته .اون عکس روی گاز مال من بود .من بعد زایمانم افسردگی شدید گرفتم طوری که میخواستن بستر ...

جدی میگم نه تعارف ،  اگه تهرانی بگو بیام کمکت . 

اگه نیستی هم اصلا نگران تمیزی و کثیفی نباش ، تو تنبل نیستی ، کم کم حالت که خوب بشه به خونه رسیدگی میکنی . به گاز فکر نکن تا حالت خوب بشه .

انشالله حالت بهتر میشه عزیزم ، یه کم سعی کن بری پارک و بیرون از خونه و پیش خونواده و دوست و فامیل . هر کس هست مهم نیست .فقط کسی باشه که زیاد تنها نمونی ، با دوست و خواهر و مادر تلفنی صحبت کن . 

هر وقت تونستی دوش بگیر ، دوش سرد هم خیلی خوبه ضد افسردگیه .

یه ازمایش خون بده که کمبود بعضی از ویتامینها خودشون باعث افسردگی و غم و اندوه میشه .

سعی کن غذای سالم بخوری . 

با ارزوی بهترین ها🌹

طرح ور از یک سایت خریدم . دادم چاپخونه روی کوتد چاپ کرد 

اسم سایت رو میگید ؟ و اینکه هزینه اش چقدر شد ؟

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

سلام بچه ها ... اميدوارم همه تون سلامت و شاد باشين 🦋 و  سرشار از حس امنيت و آرامش 

خروجى امروز ما دو تا روبالشى بود كه واقعا به اِلْتِس افتاده بودن ( اِلتِس مخفف التماسه جانم)  كه مارو بنداز دور تو رو خدا 

يه مقدارى گردگيرى كردم و لباس شستم 

اما راجع به قاب و اينا... اتفاقا ستينا جونم منم يه قاب اضافه داشتم كه يه عكس كه سايزشم نبود گذاشته بودم توش و خيلى چيزِ تو مخى اى بود ، بد يه جمله كه دوسش داشتم پرينت كردم گذاشتم توش 😀

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

دوستان به نظرتون بهترین جنس بالشت برای زیر سر چیه؟ بالشتهای مهمان من داخلشون پره و خیلی پرن واقعا سر ادم درد میگیره به نظرتون یه مقداری از پر بالشتها رو در بیارم یا اینکه بالشت پشم شیشه یا پنبه بگیرم؟ 🤔

این گاز پاک کردنه برای من شده یه کوه بزرگ .انگار می‌خوام یک کوه رو جابجا کنم .همسرم خدا ازشششش راضی ...

عزیزم میتونید یه روز یه نیروی خدماتی بیارین کمکتون کنه وسایلاتون رو تمیز کنه شماهم بعدش سعی کنین کثیف نشه زیادوسایلاتون..کثیف نکردن واقعا راحت تره از تمیز کردن(توپرانتز بگم حواسم به شرایط خاصتون هستا وسعی میکنم درکتون کنم)به نظرم هرکس شرایطش رو داره میتونه از خانمایی ک کارنظافت میکنن کمک بگیره هم اون بنده خدا به شما کمک میکنه هم شما بهش کمک میکنید شب عیدی