2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه این کشو میگفتم،،،البته الان ک میبینم همینجوری خوبه ب نظرم،چون همیشه همینطوری مرتب می‌چینم و شلخ ...

کشو به این منظمی نظم دهنده برای چشه عزیزم  خیلیم عالیه 😍

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

سلام ب دوستای گللللم...

عزیزای دلم  میشه در این بین  از تیپ و سلیقه های شیک و مینیمالیستی هم مشورت بدین ، خانومای خوش سلیقه ک در مورد خونه های مینیمالیست عکس میزاشتین ، از نوع تیپ و لباس هم بزارین 

من خییییییلی نیازمندم ب این کمک  و نظر دادن همتون ....

الانم نزدیک عید هست  بدک نیست ..

شایدم چون من وزنم پایینه خیلی وقتی میخونم اینجا رو  برام جذابیت نداره

قدم ۱۶۳

وزنم ۵۰

کلا وزنم تکون نمیخوره 😅

البته شماها همه صاحب اختیارین و در مورد هر چیزی ک مشترک دوست دارین صحبت کنین حداقل بیاین تاریخ تعیین کنین مثلا ۵روز یا ۱هفته هم راجع به تغذیه صحبت شه  بعد بریم سراغ تیپ و لباس و انتخاب سبک های لباس ....

من خیییییلی ضعف دارم تو این قضیه 

الانم نزدیکه عیده نمیخام گند بزنم 😎

دوستتون دارم💝 ،ناراحت نشین ازم😉

منم فقط این سبد و ب عنوان نظم دهنده دارم تو کابینت

خوبه گلم بنظرم بهترین کار اینه که از داشته هات بهترین نحو استفاده کنی من کشو میزآرایشم خیلی شلوغ بود میخواستم نظم دهنده بگیرم دیدم یه سبد معمولی مستطیلی دارم ازش استفاده نمیکنم اونو گذاشتم تو کشو کلی هم وسیله جا داده بجای اینکه ورودی جدید داشته باشم ببین اگه سبد داری اونو بذار یا هم دستمال رو مرتب بچین تو کشو ،من سه تا دستمال آشپزخونه دارم تا میکنم میذارم کشو 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
واسه این کشو میگفتم،،،البته الان ک میبینم همینجوری خوبه ب نظرم،چون همیشه همینطوری مرتب می‌چینم و شلخ ...

این که عالیه بنظرم اصلا نخر چون نیاز نیس

ب نظرم اینام خوبه

نه نگیر من یکی برای لباس گرفتم فقط چند سال پیش به نظرم خودش بی نطمی میاره مخصوصا  وقتی خالی باشه 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
سلام ب دوستای گللللم... عزیزای دلم  میشه در این بین  از تیپ و سلیقه های شیک و مینیمالیستی ...

سلام گلم...اره اتفاقا چندروز پیش دوستان چندتا عکس هم گذاشتن راجب استایل مینیمال

ب نظر من ک وزنت خوبه.دوست داری اضافه کنی؟

خوبه گلم بنظرم بهترین کار اینه که از داشته هات بهترین نحو استفاده کنی من کشو میزآرایشم خیلی شلوغ بود ...

اره خیلی خوبه اینجوری

ن همیشه مرتب میچینم،،عادتمه هردستمالی بردارم مرتب می‌ره سرجاش اصلا تا نشده نمیزارم

ممنون,,اره ب دوستمون هم گفتم ک..ی فکر هیجانی بود خداروشکر زود خنثی شد😉

کار خوبی میکنی عزیزم ،منم امروز بیرون بودم مدلای مانتو ها رو دیدم وسوسه شده بودم یه لباس یا کیف بخرم رفتیم برای همسرم کفش بخریم یه قسمت زنونه هم داشت کیف می‌فروختند قیمتشم خوب بود ولی خیلی جلو خودمو گرفتم الان کلی خوشحالم که هیجانی خرید نکردم