2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736697 بازدید | 44690 پست
یه مورد دیگه هم دیشب یادم اومد بیام اینجا باهاتون به اشتراک بذارم 💕اگه شکم دارید مخصوصا شکمی که بعد ...

من این مشکل دارم شب چند بار میرم دستشویی انگار همیشه روی مثانم فشاره افتادگی مثانه دارم و باید عمل بشم ولی حتما دنبال این روغن میگردم ببینم شهر من پیدا میشه ممنون دوست عزیز

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

شهریور ماه مسافرت بودم و زندگیم از مینیمال بودن خارج شد کلی خرید کردم ستا پارچه خریدم اومدم خونه یکیش دوستداشتم دوختم یکی دادم خواهرم یکی موند تو کمد ..

دوتا شلوار دوتا تیشرت خریدم شلوارا گیاهیی و متاسفانه حساسیت داشتم فقط یه دونه تیشرت بدردم خورد..

یه تابلو خریدم اومدم خونه دیدم رو دیوار هیچی نباشه قشنگ تره بخشیدمش به کسی ..

ده جفت جوراب برای همسرم و چندتایی لباس زیر براش خریدم نمیدونم چرا فک کردم قراره قحطی بیاد 😄 فقط دوجفت جوراب گذاشتم دم دستش چون از قبل جوراب داشت بقیه گذاشتم مرتب تو یه کشو هر وقت یکی خراب شد از تو کشو جایگزین کنم..

یه کیف کفش خریدم اومدم خونه دیدم هنوز کیف کفش نو دارم پس اونام رفت کشو تا زمانی یه کیف کفش خروج بدم این جایگزین کنم ..

کفش خریدم برای بچها کفشا قبلی نو بود اینام رفت کشو تا بعد جایگزین بشه البته خداروشکر یه شماره بزرگتر برداشتم ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خلاصه خیلی چیزا نو مونده تو کمدم گذاشتم ببینم کدوم سلیقه کیه هدیه بدم بهش ..

یه انباری دارم بالا سرویس بهداشتی نردبون ندارم دسترسیم به اونجا سخته کلی وسیله باید بره خروجی گذاشتم سر فرصت مرتب کنم ..

از ظرف ظروف نگم براتون دعوام میکنید 🤐 نزدیک سی تا قابلمه در سایز های مختلف نو دارم دیگه هر کدوم خراب میشه سریع جایگزین میکنم ..

چایی ساز سرویس چاقو پلو پز وسایل برقی ده سال پیش جهازم هنوز از کارتن نیومدن بیرون دلم میخواد همرو ببرم گوشه بازار بساط کنم 🤣🤣 خانوادم نمیزارن میگن بزار باشن چرا میخوای خونت خالی کنی هر کی بیاد بگه فلانی هیچی نداره 

سرویس چوب مبل فرش همرو عوض کردم قبلیا چون نوع بودن نگهداشتم تو یه انباری تو روستا فروشم نمیشه بزارم شهر کوچیکه بد میدونن خلاصه من اگه بخوام راحت یه خونه دیگه میتونم تجهیز کنم خودم وقتی به این حجم از وسایل فک میکنم حالم بد میشه فقط تنها چیزی به ذهنم میرسه اصلا چیزی نخرم از قبلیا جایگزین کنم تا کم بشن ..

در حال حاضز بازم خونم خیلی نسبت به بقیه مینیماله به لطف انبار روستا داریم وگرنه اگه اون نبود حیرون بودم..

خواهرم دقیقا برعکس منه یه رگال لباس از این سر اتاق تا اون سر اتاق داره سه متررر پر لباس مانتو مال ده پونزده سال پیششم داره هر چی میگم بنداز بره نمیندازه نی نی لالا پسر هجده سالش هنوز داره ..جا کفشی حداقل پنجا جفت کفشه درب داغون ولی نمیندازه من خونشون میرم بشدت سر درد و عصبی میشم به انداختن هیچی اعتقاد نداره حتی شیشه ها مربا و ..تازه با این وضعیت مستاجرم هست یه ماه بعد اصباب کشی رفتم خونش یه فرش دوازده متر وسط خونه بود وسیله هام دور برش میگفت نمیدونم از کجا شروع کنم از من ۱۷ سال بزرگتره چیزی میگم ناراحت میشه نمیدونم چجوری متقاعدش کنم این روشش درست نیست

من این مشکل دارم شب چند بار میرم دستشویی انگار همیشه روی مثانم فشاره افتادگی مثانه دارم و باید عمل ب ...

امیدوارم براتون مفید باشه 

پیدا نکردی بگو تا بگم از کجا سفارش بدی عزیزم 

❌لایک❌
خلاصه خیلی چیزا نو مونده تو کمدم گذاشتم ببینم کدوم سلیقه کیه هدیه بدم بهش ..یه انباری دارم بالا سروی ...

فعلا دیگه خریدنکن عزیزم 

خریدهاتون به شدت هیجانیه 

چرا باید تو این گرونی این همه چیز بخری ولی هی ببخشی به این و اون؟ 

حساب کن اگه به جاش طلا میخریدی چقدر خوب بود💕

❌لایک❌

یه لباس مشکی یه هودی و شلوار پسرمدرسه ایم کوچیکش شده گذاشتم برای خواهرزاده کمکیم

یه لباس مشکی هم سفارش دادم یرای ایام فاطمیه و مراسم های شهادت بدوزن که امشب میرم تحویل میگیرم و سفارش یه شلوار هم میدم براش بدوزن 

❌لایک❌
فعلا دیگه خریدنکن عزیزم خریدهاتون به شدت هیجانیه چرا باید تو این گرونی این همه چیز بخری ولی هی ببخشی ...

اره عزیزم اومدم حساب کردم خیلی اعصابم خرد شد بابتش راحت پول پنج گرم طلا بود دیگه تصمیم گرفتن اصلا تا چیزی لازم نداشتم خرید نکنم تازه یه کشو پر لباس از همه مدل جوراب لباس زیر تونیک ... دارم فک نکنم تا عید سال ۱۴۰۵ چیزی لازمم بشه برای همین کارت گذاشتم پیامکش فعال نیست هر وقت چیزی بخام بخرم بعد نمیخرم پولش میزنم به اون کارته میخوام بعد چند وقت موجودی بگیرم برم بهاش طلا بخرم 🥰

اره عزیزم اومدم حساب کردم خیلی اعصابم خرد شد بابتش راحت پول پنج گرم طلا بود دیگه تصمیم گرفتن اصلا تا ...

پیامک کارتتو فعال کن 

بعضی! بانکها پولشویی دارن 

مامانم یه حسابش پولهای کلان میومد و برداشت میشد وقتی به مسئول بانک گفت دیگه این اتفاق نیافتاد ولی مقداری از پولش کسر شده بود 

اگه پیامک براش نمیومد متوجه نمیشد 

❌لایک❌
پیامک کارتتو فعال کن بعضی! بانکها پولشویی دارن مامانم یه حسابش پولهای کلان میومد و برداشت میشد وقتی ...

اخه من نمیخوام وسوسه بشم اگه بدونم چقد پول تو کارتمه باز یه چاله براش پیدا میکنم ولی ترسیدم از پیامتون شاید رفتم فعال کردم 

اخه من نمیخوام وسوسه بشم اگه بدونم چقد پول تو کارتمه باز یه چاله براش پیدا میکنم ولی ترسیدم از پیامت ...

اون تفکر هیجانی رو ببر سمت مثبتش عزیزم 

"مثلا" بگو واااااای الان تو حسابم 20میلیون پس انداز دارم 

با 5تومن دیگه یه انگشتر قشنگ میتونم بخرم 

اون انرژی و انگیزه ت جمع میشه برای پس انداز 5تومنه دیگه 

❌لایک❌
اون تفکر هیجانی رو ببر سمت مثبتش عزیزم "مثلا" بگو واااااای الان تو حسابم 20میلیون پس انداز دارم با ...

اره فکر خوبیه دارم روش کار میکنم پولی زیادی نیست گاهی میرم مغازه همسرم کارت میده برو چیزی میخوای بخر دوری بزن تو بازار دیگه بجز خوراکی بچها از کارتش ۵۰۰ یا ۳۰۰ انتقال میدم کارت خودم دیگه همسرم نمیپرسن چیکار کردی چی خریدی اون ماهی ۳۵۰۰ جمع شده بود ۲ تومن برای همکلاسی پسرم و خواهرش کیف و قمقمه خریدم.. انشاالله تا عید جمع میکنم یه انگشتر قشنگ انتخاب میکنم عکسش همش نگاه میکنم به امید خریدنش تا عید ❤️