2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740497 بازدید | 44731 پست
من واقعا ندیدم تا حالا یا آنقدر کم بوده که توجه نکردمولی با احترام به سلیقه طرفدارانش(چون واقعا آسیب ...

تعویض لباس رو ندیدین ؟ 😄... 

عروسی قبلی من نرفتم. ولی عکسها رو دیدم و فیلم واسم فرستادن. بازم افرادی که ادعای فرهنگ بالا و ثروت زیاد دارند اینکارو میکنن. برای من عادیه 

تازه یه عروسی هم بود که عروس دو دست لباس پوشید 😑... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لذتشو ببر از اینجا به بعد هرچی بیشتر جلو بری این لذتو بیشتر میچشیشهریور سال بعد که با این شهریور مقا ...

چه جالب میشه پس.

منتظر جواب کنکور دخترم هستم فک کنم اگه از شهر دیگه قبول بشه کلی وسایل خونه م هم کم میشه.

یه صحبتی که اینجا شد در مورد کتابخوانی بود‌

ما تو شهر خیلی کوچیکی زندگی می کنیم اخرین باری که رفتم کتابخونه دبیرستان بودم فکر کردم اصلا شاید کتابخونه فعال نیست.از صحبت های شما به ذهنم رسید تماس بگیرم یه پرس وجویی بکنم که گفتن بازه وکم وبیش کتابای خوبی داره

خلاصه در اولین فرصت می رم حضوری ببینم اگه باب دلم بود که دیگه ورودی کتاب نداشته باشم به امانت بگیرم.

شادی صدام کنید
خدا قوت همگی♥️ دیروز جشن یکی از بستگان همسرم بود برعکس قبلنا که کلی درگیر لباس و...میشدم دوساعت قبل ...

مگ بازم لباس عوض میکنند تو عروسیا!!!یادمه عروسیای دهه ۸۰مد بود چنددست لباس عوض میکردن،ولی بعد اون ندیدم جایی✅اصلا جالب نیست ب نظرم

ورودی: سبد بزرگ پیک نیک(یدونه سبد کوچیک داشتیم،واسه مسافرت و پیک نیک بزرگشو لازم داشتیم)

لگن کوچولو واسه حمام،لگن قبلی حس میکردم کهنه شده دیگ نمیتونستم استفاده کنم.قبلی رفت خروجی

یک دست بلوز شلوار برای دخترم✨

چقدر خوب... منم اینجوری هستم. وسایلمو اماده میکنم و جایی غیر از کمد میزارم. کمی درکش برای منم سخته.. ...

آره واقعا فقط یکی از لباساش بهتر از بقیه بود خودشم فهمید درآخر یبار دیگه همون لباس خوبه رو دوباره پوشید😑

عروسی فقط تو تالار بود بعد همه رفتن خونشون 

بنظرم همون یه لباس با کیفیت و شیک بگیره بهتره تا این همه که هر کدوم بقول شما یه عیبی داشته باشن یکیش که کلا براش خییلی تنگ بود یکی مدلش شدیدا قدیمی بود یکی شدیدا سنگین بود ولی یکی ساده و شیک بودبنظرم اونطور که باید بهش خوش نگذشت چون  همش دغدغه ی عوض کردن لباس داشت حالا چند روز دیگه یه عروسی دیگه هم هست میگفت سه تا لباس برا اونجا خریدم 🥴

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
آره واقعا فقط یکی از لباساش بهتر از بقیه بود خودشم فهمید درآخر یبار دیگه همون لباس خوبه رو دوباره پو ...

بدترین مورد اینکه وقتی لباس تعویض میشه مو و ارایش هم ممکنه بریزه بهم...و اون ساک لباس و حمل لباسها و نگهداریشون هم مایه عذابه 😑...

سه دست لباس😰.. من بودم پول اون سه تا رو میدادم یه لباس مارک و خاص 😄.

همیشه به خوشی دوست من💕اتفاقا منم به این مورد توجه کردم، اکثرا اونهایی که چند دست لباس عوض میکنن یه ...

عزیزمی هیدواجان🌹

آره واقعا اتفاقا در آخرم فکر کنم خودش فهمید همون لباس که بهش میومد رو دوباره پوشید یعنی پنج بار ایشون وقتشون صرف عوض کردن لباس بجز لباس بیرونی(مانتوشلوار) کردن

مگ بازم لباس عوض میکنند تو عروسیا!!!یادمه عروسیای دهه ۸۰مد بود چنددست لباس عوض میکردن،ولی بعد اون ند ...

😅 من همون موقع هم نمیتونستم این قضیه رو درک کنم بنظر منم اصلا جالب نیس

تعویض لباس رو ندیدین ؟ 😄... عروسی قبلی من نرفتم. ولی عکسها رو دیدم و فیلم واسم فرستادن. بازم افرادی ...

فکر کنم تو شهرها و قومیت های متفاوتی انجام میشه

من عروسی های بسیار آنچنانی رفتم و ندیدم

دقیاسمگه به قول شما لباس ها رو از این و اون بگیره

من نمی دونم این کلمه دقیاس چیه کیبورد من به جای دقیقا می زنه!🤦🏻‍♀️

جالبه حالا که میخواستم دقیاس بنویسم، دقیقا تایپ کرد!🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️