2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734995 بازدید | 44643 پست
دقیقا....😂فقط خسته نشدین دیر وقته ها واسه تمییزی دوستان....

منکه امروز فسقله پسر چسبیده بهم فقط هنر کردم غذا بپزم و لباستی شسته رو جمع کنم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
منکه امروز فسقله پسر چسبیده بهم فقط هنر کردم غذا بپزم و لباستی شسته رو جمع کنم

راستش منم مهمون بودم 😄😄امروز مرخصی حساب میشه برام 😂😂😂😂خوبه دوماه مونده به عید شروع کردیم با این اوضاع...وگرنع ۲ماه بعد عید تموم میشدیم...یه روز مهمون یه روز خرید یه روز مریض و....

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ربطی به تاپیک نداره ولی دعام کنین  من تو اقدامم و هی دست خالی برمیگردم  خیلی به د ...

عزیزم توکلت بخدا باشه

ایشالا بحق خوبان دامنت سبز بشه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

واقعا این تاپیک عالیه 

منم امروز بعد تموم شدن ترجمه ام رفتم تمیز کاری کمد دیواری ولی دیدم همه وسیله هام تو کارتونه اخه مستاجریم باز حالم گرفته شد😔

ولی یه خورده اضافه ها رو ریختم دور 

هرچی گشتم دیدم اقای همسر چیزی نداره در نبودش بندازم بیرون 😁😁

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
بچه ها ربطی به تاپیک نداره ولی دعام کنین  من تو اقدامم و هی دست خالی برمیگردم  خیلی به د ...

به روی چشم با تمام وجود واز تح دل دعات میکنم 🙇ولی خبری شد توهم خوشحالمون بکن دوستم 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

من امروزم نمتونم کاری انجام بدم 😔فریبا جووون انشالله ب زودی خبر خوش واسمون بیاریی ...تنها تمیز کاری امروزم اینه ک رفتم ارایشگاه ب صورتم صفا دادم 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
من امروزم نمتونم کاری انجام بدم 😔فریبا جووون انشالله ب زودی خبر خوش واسمون بیاریی ...تنها تمیز کاری ...

مرسی گلم مبااارکه

من زیر کیبوردمو تمیز کردم 😑

فقط کاغذایی که روش شماره نوشتم اسم هم ندارن بفهمم شماره کیه😑

بیاین فعال کنیم خیلی عالیه واقعا  من باید رو کشوهای محل کارم و اون میز پر از کاغذم هم کار کنم ...

منورییسم امروز همه ی پرونده های چندسال پیشوکه دیگه لازم نداشتیم ازقفسه پزونده هابرداشتیم وریختیم دور.فکرکن ازسال ۹۰تا۹۶رو خیلی حس خوبی بود کلی فصاازادشد

من این هفته ۹تا از کابینتامو تمیز کردم وسایلشو شستم و سلفون کشیدم یه عالمه چیز میزم ریختم دور مونده غول خونه برا من اشپزخونس

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
2810